Prijava

Тешко да ће ти ко позајмит', краду их на велико овамо, па зато... Има ми комшија, али он га стално возика и све што их знам да имају стално га користе, бем ли га :)
Утовари га у бус :))

Neko staro bi taman dobro došlo. Ako ga ukradu, da manje žalim.
Viđeću nešto.

Ако се $етим нечега, јавићу ти :)

E baš bi bilo dobro. Pa posle ako ga budu prodavali mogu da kažu da nije mnogo prešao, vozila ga žena...

Јеси ли поморца, или...?

Smarko dobar lat, daj nesto spreda

лололо :Д

Тренутно слабо стојим са сликама од напријед, што ће рећи да их не'ам, али направићу, ово сам данас био инспирисан да раширим латсе јер ме комшија замолио да њега сликам, али сликаћу већ :)

Како мислиш?

Zanima me moze neka preporuka za vezbe kad nemam teretanu.
Do sad sam radio
1. dan grudi i biceps
2. dan ledja i triceps
3. dan ramena i noge
4. dan odmor

I sad ja sve to odradim u teretani al desi mi se nekad da nemam teretanu npr 5. tj. 1. ili jedan od ovih dana, pa me zanima koje bih vezbe mogao da radim bez sprava ili bar sa bucicama.

Odradi full body klasikom - sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi, propadanja.

Ja sam počeo da praktikujem istezanja, jogu radim redovno i sad kad ne mogu da stignem na trening ili teretanu odradim dodatna istezanja.

Da postavim jedno glupo pitanje: Imam skoro 100 kilograma na 1.85, znači debeo sam. Hoću da se učlanim u teretanu, ali svi mi kažu kako treba prvo da smršam, pa onda da idem u teretanu. Šta vi mislite?

Не.
Учлани се и тренирај, штавише пожељно је.

Evo kad smo kod glupih pitanja. I ja oću u teretanu malo, jer sam ostao bez posla pa moram nedje da se ispraznim pošto ne jebem.
Sad ako se navučem na tu teretanu naravno nastaviću.
E da vas pitam jer u početku potrebno ići svaki dan ili recimo tri puta sedmično. I koliko recimo vremena treba da provedem u toj teretani.
Imam 90 kila i nekih metar i 80.
Verovatno će mi ovaj jaran objasniti u teretani al nako da vidim i tudje mišljenje.
Jel ono klasika jedan dan napadam biceps i trbušnjake drugi ovo treći ovo. Može mi neko od vas iskusknih predložiti da vidim koliko se taj neki vaš plan rada.
Ne želim da se nabildam, nego da imam okej liniju i što bi rekli definiciju.

Rokaj svaki dan dok ne izgoriš
poyy

Za okej liniju furaj kardio svaki dan pomalo, tako sam se ja navukao na trčanje. A za vežbe sa tegovima prvo kreni po programu koji ti napišu u teretani, pa onda kad se uhodaš videćeš i sam koji sistem tebi najbolje odgovara.

ma de se navucas, bar sigurno ne u teretani, sat vremena gledam u jebeni zid, teze mi je to nego samo trcanje, ima i tv pravo ispred mene al nije to to, umirem od dosade, u prirodi je verovatno bolje trcati ali boli me kurac nekako jbg