Prijava

Evo malo da se pohvalim, a mozda ce i nekom pomoci ko kuburi sa tehnikom, danas sam radio cucanj nakon nesto vise od mesec dana forsiranja box cucnja na treningu. Forma mi se znatno popravila, kolena su na granici sa prstima, sto je ranije bilo nemoguce. Nisam ocekivao ovakav napredak samo sa box cucnjem, ali moram reci da mi je bas pomogao da uhvatim balans i odrzim teziste tokom izvodnjenja vezbe, odnosno vise koristim zadnji lanac.

Dobro forma, a jel dižeš više? :))

Meni skoro redovno poslije par treninga uz box cucanj negdje usput na treningu strada loža, samo kvrcne pa onda oporavak uz fizikalne.

Tek trebam vise da dizem, nisam dugo radio cucanj jer nisam mogao da se pohvatam sa formom, nadam se da ce glatko da ide od sad. Jedno vreme sam radio samo na smitovoj cucanj sto je ubistvo za kolena, trazeci resenje pocnem box.

Na prvom treningu posle duzeg vremena, bilo cucanj 85x10, ja zadovoljen.

Usput, ruke mi buknule odjednom, ne znam koji im je moj, naletelo 1 cm u obimu za mesec dana, ne zalim se! Samo nejcural da se zna

Mislio sam da se tripujem prošle nedelje, ali kad radim trojke na čučnju, ove kasnije mi izlete lakše nego ove početne. 90x3x6. Inače, mislim da je super fora raditi veće serije ponedeljkom i sredom, a trojke petkom, nekako ne mogu da zamislim da mi sledećeg petka ne izleti 95x3x6.

Usput, ruke mi buknule odjednom, ne znam koji im je moj, naletelo 1 cm u obimu za mesec dana, ne zalim se! Samo nejcural da se zna

Љепота једна у пм :Д

Ау, јебало мајку, да се чо'ек застиди :)

Ја мало радио оне гиганте двије неђеље, опуштао се малко, да знате да ми је пријало, ноћас до максимума груди и бицепс... Можда и најбољи изглед груди икад откад тренирам ноћас бјеше, одлична пумпа, све фул, жа' ми је што не сликах, много људи бјеше па ме било мука :)

Što se tiče tog klinca na čučnju, nešto mi tu smrdi. Kao da počinje sa nekog stepenika i silazi sa njega kad korakne unazad. I nekako previše lagano hoda i namešta se pod šipkom, baš mi ne izgleda kao da je ozbiljna težina na njoj.

Je može da bude kakve štete od onog elkanitina ili kako već. Spreman sam da žrtvujem 600 dinara za svoj izgled?

Ako hoces da vidis nesto od l carnitina odvoji 600 evra :) .

U prevodu lagarija i ne vredi davati pare na to, pojacaj kardio i procisti ishranu

Jebem mu miša, zašto definiciju nije toliko lako raditi kao masu. Jeo sam burek danas i litar i po mleka, pa mi sad glupo da uzmem parče leba uz jaja i slaninu. Ubi me ova disciplina.

Elem, planiram da probam da radim definiciju naredne dve nedelje, pa jel ima neko iskusniji neke savete, pošto nikad ovo nisam radio. Odgovara mi ovaj intermittent fasting, al jel treba i da pazim šta jedem, da radim kardio posle treninga i u danima odmora il kako? Na vebu ima milion međusobno kontradiktornih saveta. Ajdmo mišljenja.

Дефиниција? Из дет спениш?

Al' si mu ga dao po kalorijama...
Radi duže od dve nedelje, malo ti je dve nedelje za bilo kakav vidljiviji učinak.
Nije teška defka, samo treba imati volje, naročito oko ishrane.

al jel treba i da pazim šta jedem

Naravno brt, prvih par nedelja do mesec dana ne jedi apsolutno ništa od slatkiša, testa i sl. da se navikneš na odsustvo tih gadosti.
Jedi samo kad baš ogladniš i jedi dok se ne zasitiš. Bez prežderavanja i nepotrebnih kalorija.
Izbacuj ugljene maksimalno a unosi proteine (najviše) + masti... UH mogu iz voća npr.

da radim kardio posle treninga i u danima odmora il kako

ja sam od kardia vozio bajs po 10-15 min na početku svakog treninga i toeto.

Ne znam puno o intermitteng fastingu ali...
Ako unosiš manje kalorija nego što ti je neophodno i znojiš se ko stoka, ne vidim kako možeš da ne smršaš.
Ne kažem da treba da računaš kalorije u miligram i da zapisuješ šta si jeo jer je to gej, ali ono okvirno da izračunaš (ima na netu) koliko ti je kalorija potrebno da održavaš a koliko da smršaš i da se prema tome uskladiš, bar u početku. Posle ide po osećaju...

Meni se činilo nemoguće, al' kako sam sredio ishranu, katovao sam se samo tako... Najdraže mi je što mogu da se iskuliram oko brze hrane... hasam i dalje kokice, keks i mleko sa ovsenim, voćne jogurte ali generalno većinu kupovnih sranja sam izbacio. Sada imam više para za kafu i pljugice =)

:/ мислим да се Импресионизам зајебава, а ако му чак и треба савет неће овде да га тражи јер зна више од 95% учесника.

Pretpostavio sam zbog ovoga

al jel treba i da pazim šta jedem

Odma se izvali da se sprda, msm ko bi pitao tako glupo pitanje a da nije trol...

Al' eto, nek ostane onaj moj post za buduca pokolenja željna dobrijeh saveta!!1

Pa ono, i ozbiljan sam, a malo se i zajebavam.
Laki, neću ovde da tražim savete oko tehnike na čučnju i potisku, al cenim da ljudi znaju o definiciji više od mene :)

Ja sam bio u fazonu da izbacim mleko, jer sam pio 2-3 litra dnevno, da radim malo na kondiciji, intermittent fasting po 16 sati, danas ću da probam i 24, džogiranje ujutro na prazan stomak u danima odmora, "teža" kondicija u teretani posle treninga u greyskull stilu za koliko imam opremu i tako.

Trčao juče desetak ilometara, umalo nisam umro. Mada sam imao tri majice, danas isto to, samo sa sledećim odevnim predmetima:
-kratki rukavi,
-dres
-kratki rukavi
-kratki rukavi
-šuškavac