Prijava

Jedini Burusis uspio od nas sviju...

hahaha brt moras ga jednom vijati da se slikate ako bude u srbiji ili srpskoj al onako malo bradicu da pustis da budete slicni

Нисам пратио, јел се он сада стално креће као жена или има и мушка појављивања?

Иначе https://www.t-nation.com/training/new-high-frequency-training оће неко да проба? Ја ћу да почнем са искораком.

Ovo se dešava kad ne odradiš kvalitetan PCT

Emisija s Dorijanom od pre dve godine bila najgledanija ovog YT kanala. Slušam sad Dorijana i lik je totalno bez dlake na jeziku, ali ne Bakić style, već džentlmenski. Priča najmanje o BB, tako da uopšte nije dosadno.

Isečak o dopingu:
https://www.youtube.com/watch?v=Hrh2HW7NQ9U

Cela emisija:
https://www.youtube.com/watch?v=TrNKo0kHQdI

Рече ми баш за њега Саша Димитријевић да је лик ок, он и Катлер, упознао их на експо-у а да су велика већина осталих прсли с мозгом дибидус :))

Usro mu se u koncept

на том каналу има и сличних дуела и такмичења између билдера, лифтера, стронгмана

Napredujem do jaja!!! Povećao sam zadnja dva dana hidrate i smanjio intenzitet treninga a povećao obim od prošle nedelje. Danas radio noge i sav nabubrio. Ne znam koji mi đavo bio da menjam tim koji je godinama dobijao. Radim nešto približno powerbuildingu - osnovne vežbe, piramidalno (dižem težine i smanjujem ponavljanja), dok na izolacionim idem do otkaza ili barem deset ponavljanja. Krajnje jednostavan koncept koji naturalcima donosi najviše benefita. Kapiram još možda dva meseca ovako da radim da se vrati što više mišića i snage, pa posle da radim da se svedem na neku uljudnu kilažu. Naravno, i jedem kvalitetno, ali to se podrazumeva.

trebaju li kome tegovi? imam masu na prodaju, svih težina

zavisno od mnogo čega, težine, količine, ako hoćeš za biceps sa sve malom šipkom. uglavnom je polovno, jer je stanje lošije, ali jebe ti se, to je svakako teg

треба ми један тежине 23,7 ако има молићу

Treba mi olimpijskih tegova i olimpijskih šipki, kake bučice i kurci, imaš li šta veliko, jedno 300-400 kila?

300-400 кила? Матори, хоћеш ФАП да ти довезем па да га ухватиш за браник и радиш мртво дизање. Колико ти то дижеш кад су ти потребни толики тегови?

Ma treba 200 kila meni i 200 prijatelju, neću ja sve jebiga.

Maestro, pošto bi bio par bučica od po 15-20 kila?