Prijava

Igram Medieval Defenders za PC
Ljudi, TD je moćan, opuštajući totalno.

http://a3.mzstatic.com/us/r30/Purple4/v4/a0/3d/0d/a03d0d0d-f3a4-26d7-5e7c-333536281ead/screen800x500.jpeg
200 mb torenta, pa ako neko hoće torent nek se javi

Igram i CastleStorm
Isto kao ovo gore, za iskulirati. Fazon Angry Birds ali Medieval i možeš napdati sa herojem. bla bla napucavati i te fore
http://gamentrain.com/wp-content/uploads/2013/06/castlestorm-2.jpg

Užičko. Moravac sam obrnuo neki dan.

Au sine, Saints Row IV
Koja igra za izdrkavanje, neverovatno!
Vrh.

Igra li ko League of Angels?

U KUHINJU!!!

Kmeeeeee...

Sta bi, niko ne igra LOA?

Igram se sa kožurinom na kurčini

Nedavno preso sve AsasinsKridove, trenutno kuvam Witcher 2 dok se ne skinu svi Masivni efekti pa cem onda po njima udariti...

je l' se računa "čovječe, ne ljuti se"?

kingdom of amalur rekoning pikam već skoro mesec dana, mada sam je zabatalio u poslednje vreme jer smorila, izbegavao sam glavne kvestove i igrao one sporedne, jednolične, kapiram da me smorilo zbog toga. sve u svemu, okej je, ali je grafika previše kartuniš, nije moj fazon.

meni se svidja grafika, trazio sam gejm poput fejbla i naidjoh na ovo. svidz na prvu loptu, samo mi je u pocetku zamjerka bila kako se zamagli kada brzo trcis pa stanes, ili skrenes.
evo igram sest dana, i sto se tice mejn kvesta tek sam zavrsio ono u hali sudbine, kada pokupim onaj kamen. a imam i one dvije ekspanzije, sa onim titanima i piratima, zanimljivo je.

ne mogu da shvatim ''zaozbiljno'' igricu ako je grafika previše kartuniš, bez obzira na priču i sam gejmplej. pogotovo ako je akcioni rpg. za razliku od, recimo, skajrima:)
ali sviđa mi se način levelovanja i što nije određeno da furaš samo skilovima određene klase, već možeš da kombinuješ skilove, a i ne moraš. baš kao u skajrimu. to je kul.

samo mi je u pocetku zamjerka bila kako se zamagli kada brzo trcis pa stanes, ili skrenes

mislim da misliš na ''Motion blur'', a to se može isključiti u setingsu. ako je to to.

jeste, mslio sam na to, nikada nisam volio u igrama. a mislim da sam trazio diskljucim pa nisam nasao, potrazicu opet. 'vala ti