Prijava

Evo stiže zima, a ja sam bezmalo celo veče proveo na netu tražeći neki sajt sa prodajom zimskih jakni. Naravno, ne treba reći rezultat tog mog traženja, obzirom da sam otvorio temu. Dakle, gde u BG imaju da se kupe jakne, a da to nisu Armi šopovi, Urban storovi i Mile Dragići? Neki link bi bio dobar, katalozi pogotovo.
Isključujem neke pretežno fensi stvari. Znači, tražim neku jaknu koja je topla, i da ima kapuljaču, marka je nebitna ukoliko nije neko govo tipa "muške" Teranove, Riplej, i tako ta Delta siti izdrkavanja. Značu najobičnija funkcionalna topla zimska jakna, sa kapuljačom (pa zar previše tražim, o jebeni Guglu).

Pa Delta sport ima dobrih stvari, Sport Vision i u krajnjem slučaju Buvljak.

imam ja jednu, treba samo na hemijsko da je odneseš i kao nova :)

Проблеји по радњама са спортском опремом, врхстра јаџу сам нашао и ја, батерфлај марка, ваљда лоло

Ја сам прошле године купио јакну овамо код мене у Адидас, мало је дужа, прекрива кукове, црна скроз, лака је а топла, не пушта кишу, има капуљачу.
Платио сам је 1оо еура, али оно... Вриједи те паре.
Тако виђи у те спортске бутике, мајку му :)

ЕДИТ: НАјјаче да нема код вас, а код нас има :)

ja sad kupio perjani prsluk kod marksa i spensera, čini mi 70, i teksas jakna od prošle godine iz levisa, dosta za ovu zimu. mada, ovamo i nije neka zima.

Hvala na predlozima, nema mi druge nego put pod noge i u obilazak..

НАјјаче да нема код вас, а код нас има :)

Pa kad je vama Milo sve prošvercovao odavde

A zašto ne ustaneš od kompa i odeš k'o čovek do neke radnje?

imas one radnje "sport ovo, sport ono" ima svasta tamo, ima neke te radnje koje su outlet pa bude dzab dzaba. a imas i kineze.... il to, il da se ozenis, meni zena kupuje, ne secam se kad sam poslednji put sam kupio nesto od odece....

A zašto ne ustaneš od kompa i odeš k'o čovek do neke radnje?

Zato što je jedan sat posle ponoći, pobogu čoveče!?
---
Dakle, u tim sportskim autletima većina predlažete. OK, neka tako bude, hvala svima.

Smare, pa i ne deluje mi nešto toplo..

Pa nisam mislio odmah jebote.

Не дјелује али јесте. Кад је видиш, чини ти се да је танка. Такође је и лака, рекох ти
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/182778_1667271194706_1025082948_1432629_2480973_n.jpg
Ево ти је ође на мене.

Вјеруј ми да сам ја зимоморан и превише, тако да не бринеш што се топлоте тиче. Мени се деси и да ми је љети хладно кад се истуширам прије 12.

Ajd onda ako tebe greje i na -10 onda ću je imati u vidu.

A šta fali Miletu Dragiću?

Ja sebi kupio polovnu GUARD Mile Dragić jaknu za 20 evra, da se usereš koliko je to toplo kad turiš onaj termouložak. Ne bih je dao ni za 3 perjane.

A šta fali Miletu Dragiću?

Niko nije rekao da mu nešto fali, i ja to kao dete vojnog lica najbolje znam. Nosim njegovu Fajerku punih 10 godina, a danas izgleda novije nego prvog dana. Topla kao smederevac. Imam i njegove čizme, ne bih ih prodao za vagon para. Ali stvar je u tome da me je smorila ova jakna i hoću da promenim, a i Mile me smorio, imam dosta njegovih stvari.

ja narucio vijetnamku preko neta za 50 evra, izgleda dobro ali nekako mi previse jeftina, vidjecemo kad dodje kakva je :D
http://www.army-shop-at.at/products_pictures/20-3501-01.jpg

E vijetnamke su lepe jakne, mada sam čitao dosta o njima po forumima i preovladava mišljenje da su to sranje jakne jer sve ovo kod nas su kopije, da valja jedino ako je autentično MADE IN USA, čega ovde nema u prodaji, ili se jako teško nađe po neki komad, tako da sam od njih odustao, inače su mi bile prva opcija, dok nisam malo istražio po forumima. A i taj uložak mi nije nešto ubedljiv da greje..