Prijava

Филм је ОК, ништа више. Јебо вас Кристијан Гејл

Фантастичан филм, један од најдражих. Све је фантастично, од генијалног режисера па све до генијалне глуме Бејла.

odoh da ga gleam.

Ae, i ja ću pogledati...

Slazem se ManUtd.
Bas sam pre dva dana gledao emisiju o njemu, lik je kraljina.
Smrsao smeker 30kg zbog uloge iako niko nije trazio da bude toliko mrsav, jeo je jednu tunjevu i jednu jabuku dnevno :D. A fazon odma posle tog filma(Machinist) dobio je ulogu Betmena zbog koga se vratio na svoju staru tezinu.

Dobar je film, ali ne toliko da bi se otvorila tema za diskusiju. Ima jedan fejl u filmu, gde se Tesla rukuje sa nekim tipom, a opste poznato je da se Tesla nikada nije rukovao.

Jeste, meni je Bejl omiljeni glumac. Naročito zbog te posvećenosti svakoj ulozi, a i Englez je, a oni jebu po difoltu.

Film je ok. Tema koja je milion puta sažvakana malo je maskirana dobrom kamerom, scenografijom, kostimima i odličnim tehničkim aspektom uopšte. Ali mi nekako treš da se od ovog filma pravi kult.

a i Englez je, a oni jebu po difoltu.

To što oni odaberu 3-4 čovjeka koji nisu pirgavi i odvratni pa ih forsiraju do Holivuda, to je druga stvar. Ali reći da Englezi jebu po difoltu, nema smisla.

Nije da se pravi kult, ali u moru gluposti, ovo je ipak dobar film. Bejl i Kejn, nije loš ni onaj što glumi mutante, kako se već zove.

колико је до јаја

Брате, видим да је тема отворена прије више од годину дана, ал' ај сад за сваки добар филм да отворимо засебну тему па да се колективно покењамо по форуму? Де вам је креативност , а форумаши?

ЈОВИЧИЋУ РЕАГУЈ !

To što oni odaberu 3-4 čovjeka koji nisu pirgavi i odvratni pa ih forsiraju do Holivuda, to je druga stvar. Ali reći da Englezi jebu po difoltu, nema smisla.

Pa i na to sam mislio, nisam mislio na sve Engleze generalno, nego da Englezi u Holivudu jebu.

AvvI
Prestiž je jedan od najboljih filmova koji su ikad snimljeni.

A koji je film najbolji od onih koji nisu snimljeni?

Inace, odlican film.