Prijava

Smatram da bi ovo bila korisna funkcija, jer bismo lakse razvrstavali omiljene postere i definicije po kategorijama (poput razlicitih playlisti na youtube-u), a na taj nacin bi se nakod odredjenog vremenskog perioda moglo podesiti da se definicije i posteri lakse pretrazuju po tim kategorijama. Npr. Ja nekada neku definiciju omiljenujem zato sto je smesna, nekada zato sto je glupa, nekda zato sto je duboko filozovska, nekada zato sto je genijalna na neki nacin,... Razvrstavanjem definicijama i postera po kategorijama (u pocetku medju omiljenim, a kasnije i npr. automatski na nivou sajta) bi oni bili mnogo pregledniji, za razliku od sadasnje situacije gde se sve stavlja u isti kos.
P.S. Znam da predlog nece biti usvojen, ali neka bar zivi podforum. :)

Pa, u suštini nije loša ideja, ali kako bi soritrao definicije po kategorijama? I kako ti dok pišeš definiciju znaš u koju će kategoriju da ide?
Trebalo bi mnogo da se radi na tome, čak i kad bi se nekako odradilo, al' opet, nepotrebno.
Kao i uvek, ima prečih stvari.

Ма овај подфорум би могао ладно да се назове жеље, честитке и поздрави. Толико је користан.

Предлог је ок, мада... Ок је, ок је.

Било би супер да се мало више ствари омогући аутору у оквиру његовог профила, на неки начин. И НЕ МИСЛИМ на опције које се могу видети на популарним друштвеним мрежама, него нешто за лакше сналажење и управљање.

Ма откуд знам, мени то није толико битно, јер како год да се сајт постави ја ћу се снаћи (ако ми је занимљиво да обитавам на њему). Било је добрих предлога, треба само прочешљати подфорум.

I kako ti dok pišeš definiciju znaš u koju će kategoriju da ide?

To ne bi određivao korisnik, već autori koji stavljaju defku u omiljene, odnosno po broju kategorisanja bi se odredilo kojoj kategoriji defka ili poster pripadaju.
Pa mogle bi da budu neke default kategorije u koje bi korisnici mogli da smeštaju definicije i postere koje stavljajuju u omiljene, na bazi čega bi se vršilo i kategorsanje (nešto slično ranijim tagovima), a autori bi mogli da definišu i neke sopstvene kategorije.
Da je ovo moj sajt ja bih znao kako to da odradim, ali je na kaizenu odluka da li želi to da uradi.