Prijava

Iz Bosne sam, musliman, navijam za jedan srpski klub (neću reći koji jer ćete raspravljat o tome), imam druga koji je Srbin, jedan mi je od najboljih. Većina poznanika sa fakulteta mi kao nabada na nos zato sto dolazim u majci od tog kluba na fax i pitaju me: "jel misliš da bi oni nosili majice Sarajeva, Slobode...bla bla...četnici kurac palac". Kažem im da je moj tata navijao za taj klub u bivšoj Jugi i da me zaboli moj kurac sta je bilo prije. Zanima me da li kod vas ima i u kojoj mjeri mladih kojima nije bitno odakle je ko, koje je vjere, šta je bilo prije 10 godina itd. ? Hvala.

Nikome, ko je iole pametan, nije bitno ko je odakle. Ja što jedino imam može se slobodno reći mržnju prema Šiptarima, ali ne zato što sam ja sad neki patrijota, nego zato što to stvarno nisu normalni ljudi! Znam da ne treba generalizovati, ali po tom pitanju sam prilično isključiv. Da su oni tamo na nekim Marijanskim ostrvima pa bi me boleo kurac, ovako, nakotiše se tu dole, jeb'o ih otac nenormalni. To bre k'o da živi u komunizmu. Jedino sam po tom pitanju glup. Moji su iz Bosne, doduše nisu nikakvi Hasanbegovići i ti fazoni nego srpskog porekla, ali nije ni bitno.

Постоји разлика између нацизма и национализма. Националиста сам. Мрзим све који су наносили бол мом народу, да сад не набрајам... Знам људе којима није битно ко је ко, али сматрам да је то нормално само до неке границе. Јебему миша, да волиш неког ко ти је наносио неправду не иде... А што се тебе тиче, мислим да навијаш за Звезду... :)

Ja ne volim pretjerano propagiranje tamo gdje nije mjesto tome. Znaci kad mi u mom gradu hodaju sa mjesecom i zvijezdom lanci pa pljuno bi ih, ili veliki krst. Ali nebitno. Smeta mi kad spominju rat, ako da im nije bilo dosta svega sto se desilo do sad. Ne razumijem ljude koji ne znaju zivjeti u miru i postovanju drugih.

Ја гајим подједнаку аверзију према свим људима, неовисно о националности.

jebeš mu mater, ja sam jednom na ovom sajtu rekao nešto što e imalo nacionalistički prizvuk i jedna meni draga autorka se distancirala od mene...
ne znam, ne mrzim ja čovjeka kao čovjeka, družim se sa muslimanima koji žive u mom gradu, ali prosto ne mogu reći da ne mrzim one koji su palili ono što su mi starci sticali cijeli svoj život, a moš misliti kako je onima kojima je neko nastradao u tom nesretnom ratu...

Vama u Bosni je bas sjebano sto se toga tice...

Јеботе, тема је тотално "Ја сам Србин али волим Хладно Пиво."

U mom gradu nema koga nema, srbi,hrvati i mi i niko nikom ne smeta gotivimo se medjusobno, al ovi seljaci iz okoline oni jedini stvaraju problem oko tih stvari. Jebi ga.
Ne znam kako bi ja reagovao u situaciji da je neko moj stradao. Stari mi je bio u ratu ovdje i ranjen je u nogu i kad on kaze da svi treba da smo jednaki, da od nepostivanja nema nista ja fakat tako i mislim.

a ti si iz Sarajeva vjerovatno, ne vjerujem da bi napisao fakat da nisi iz Sarajeva. a ova tema je izgubila svaki smisao, i ljudi više nisu normalni nit su političari normalni, nit išta, ne samo u Bosni nego svugdje. jebote kako svijet ide u kurac to je čudo. vrijeme je za diktaturu ponovo

vrijeme je za diktaturu ponovo

Vreme je za poveliki asteroid,isti onaj koji je pocistio dinosauruse...

ma proci ce nekih 230 000 km ako sam dobro pročito'. nemamo sreće. ja mislim da bi naša planeta voljela da ja drmne asteroid kad vidi kakva su gamad na njoj

mnogi mesaju nacionalizam i shovinizam. nacionalizam je skroz kul.

па пази друже, знам да ако си муслиман, на северној трибини не би био добродошао, мислим да се је то опште познато, али тако ако ћутиш онда те нико неће дирати. и то није шовинизам већ национализам, зна се зашто не миришемо цвеће ни са муслиманима ни са хрватима итд.. а тих 10 година што је прошло је врло врло мало ! и даље постоје ожиљци из 2. св рата а камоли из 90их. дакле не очекуј ти да ти то неко прогледа кроз прсте. искрено да ти кажем да ми муслиман навија за клуб то је срамота, а зна се и мишљење већине навијача за просинечког, наш је став да није добродошао, али ми се ту не питамо толико да можемо да га сменимо, није вредан било каквог бојкота и осталих срања то би било сада смешно након мобилизације. али ето рекао сам ти да се на северној трибини прихватају само срби(руси и грци). за друге трибине нисам сигуран. али ко зна кад већ има нациста по трибинама и свакојаких дегена можда и тебе прихвате, јер исти је курац био србин нациста или србин муџахедин !

Џими

Ја гајим подједнаку аверзију према свим људима, неовисно о националности.

Ово прво да потпишем.

Даље... Ја исто имам пријатеље Муслимане, пријатеље(и то баш велике Хрвате), и имам једног да кажем ортака, Шиптара оног правог, не посећујемо се и те форе, али смо генерација и излазили смо на свакаква слична места заједно још као клинци, дечко се зове Љеандрит и скроз је на месту и никад нисмо око тих ствари он и ја расправљали. Сад се ређе виђамо, али се увек онако "братски" изгрлимо кад се видимо. А ја опет гајим неки свој концепт национализма, и то не кријем, поготово не од тих људи који су ми да кажем блиски, а нису Срби. И зато се ваљда и не свађамо никад, јер смо по том питању искрени једни према другима. Они воле и поштују своје, ја такође, скоро сам био у Осијеку код овог једног, и оно... Класика, прозивамо се међусобно типа "усташо", или како он мени каже "чедо чедице". Многима је то неумесно, није се шалити с тим,а ли оно... То је било па прошло, ративи и курци, изгубили смо сви по нешто или некога тамо, али не вреди нам ништа од генерализације. Ја ћу свакако пљувати увек иступе рецимо Зукорлића, јер је дечко дијабола и треба га мало утамничити јер је и даље ментол на нивоу 14. века и трипује да је Мурат и даље на власти. И то мени моји пријатељи муслимани(не Бошњаци, јер то ја не могу да признам да постоји) никад неће замерити. Зашто? Зато што сам ја први кад треба још јаче да се пљуне неки мртви православни поп који је исто таква кретенчина, типа Артемија, Пахомија и осталих милитантних гована, који благе везе са животом немају. Такође први сам ако треба да се прича све најгоре о малоумницима из рецимо Образа или тих јадних неухрањених клерокуропалцнаци организација, које педери на паради могу на кеца да пребију, само да их мурија пусти у отворен сукоб. Ја не мрзим муслимане, балије мрзим. Не мрзим Хрвате и никад нисам, мрзим Усташе. Са Шиптарима још нисам раскрстио, кажем опет теоретски ми се повраћа од њих, а опет против овог из мог града немам апсолутно ништа, чак га сматрам изузетно добрим ликом, и занимљивим друштвом. Али опет, некако ми се чини да се поједине предрасуде и генерализација на ове Таршипе који живе доле лагано могу применити као аксиоми. Јбг, шта ћу кад ми то "друштво" некако и даље делује као да је на цивилизацијском степену мало јачем од Бушмана...

И да... Као прави и искрени националиста, туга ме ухвати што овде нема такве једне опције за коју бих могао да гласам. Некад је Европа цела била десничарска, а земље су живеле у благостању и финој међусобној сарадњи, све док неки вид екстремизма не превлада у таквој власти. Десница(она екстремна) обично има територијалне претензије ка другој суседној земљи и око тога крећу сви проблеми и сукоби. Ја не гласам, нити верујем да ћу икад(апстинирам већ 11 година), али неке ставове Војводе Шешеља апсолутно подржавам, и мало ми је жао што људи и дан данас падају на ту ЛДП-ДС пропаганду, типа злочинац, шовиниста, повло, ово, оно, све најгоре. Ми мало старији се сетимо неких његових изјава, поготово оне за мађарски народ где је рекао да су они најбољи људи у Србији и мањина која је највише лојална држави у којој живи. Никад он, рецимо, није априори имао нешто против било којих мањина у глобалу, већ само против појединаца који су живели, радили и јели леба овде, а новцем помагали усташке и балијске трупе у рату. Наравно, то му се сад обија у главу на лажном процесу у Хагу...

Прилично се слажем са Данканом.

Данкане царе, ти вероватно ниси имао никакве проблеме са наведеним нацијама. Шта је са људима којима је пола фамилије побијено у рату? Како они могу да воле те исте Шиптаре, Усташе, Муслимане, кад знају да су починили велика злодела њиховој породици? Размисли о томе.

Данкане царе, ти вероватно ниси имао никакве проблеме са наведеним нацијама. Шта је са људима којима је пола фамилије побијено у рату? Како они могу да воле те исте Шиптаре, Усташе, Муслимане, кад знају да су починили велика злодела њиховој породици? Размисли о томе.

Чекај, да ли ти је неки клинац од осамнаест година урадио нешто лоше?