Prijava

Nije prvi ustaša koji dobija pare od srpske dece.

Sad ga i ti pretera, Bruse.

Jebiga Butt, i novi fosili i mišo kovač i gomila onih koji su pisali i pevali pesme tipa "zapamtite vukovar" su dolazili da otmu lovu srpskoj deci željnoj koncerata... Nemam ništa protiv Kolonije, Gorana Karana, Prljavog Kazališta, Harija "volio bih da te naguzim" Varešanovića, ali ovaj mi ne treba ni malo, ali ni malo...
UBR: ja sam moje mišljenje o ovoj temi dao na drugoj strani, što me palite i ne zaključavate gluposti nego čekate da mi Fridrih XII dođe preko glave.

Pa, ljudi jesu govna, menjaju se vremena i svet, ali to je konstanta koja ostaje.

Pazi što ti to kažem, Bruse-ako su ti roditelji spremni i radi da svojoj deci daju pare za koncert Dina Merlina(sic!), neće valjde biti niti od te dece, niti od tih roditelja. Ne pada iver daleko od klade.

I ne pričam o njegovim ratnohuškačkim presereravanjima (mnogi su posle toga pojeli svoju dozu fekalija, ništa novo), to je prema meni poslednji razlog zašto čovek ne bi trebao otići na taj koncert. Imaš umetnika koji su govna najcrnja od ljudi, a stvarali su dela kojim su zadužili celu civilizaciju. Ali to ovde nije slučaj. Ovde pričamo o plagijatoru koji i kada piše, piše frivolne pesmuljke diskutabilnog kvaliteta.

I klinci ko klinci, zamajavaju se govnima, ali ako si ti več spreman da daš pare na takve kič-izlete-ko te jebe što si glup, ista ste dumbshit ko ti što ih slušate.

Pa to sam i rekao u jednom od ranijih postova - ovaj patuljak je muzički parizer, a dižu ga u nebesa kao da je gospodin Kulen. Šta me briga za njega i njegov koncert. I da, od ovih gore što sam naveo kao ratnohuškačke ni jedan za pedeset godina neće biti poznat. Ako Oliver Mandić ne svira u Areni, neću ni da dolazim. (lupio sam Mandića, ima još mnogo autora koje cenim).

Ne mogu više da pratim ovu temu. Mnogo me smaraju nacionalizam i priključenija. Taman se opustim i zaboravim ponešto, a dođe neki trol da otvori ovakvu temu i da mi razdrma kavez.

Hvala na odgovorima :D Zakljucajte temu. I nisam iz Sarajeva.

Ok. Ne mogu reći da mi nije draga tvoja želja.

:lock: