Prijava

Meni je više ovo drugo. Razlog zašto je loše opijati se je ciroza jetre, porodica i voljena osoba te gledaju kao da si pao s marsa i kao da si retardiran jer nemaš pametnija posla. Vaše mišljenje.

О, не желиш да чујеш наше мишљење!

Ни једно ни друго дефинитивно.

колико је овај одговор за принтскрин:
ју кент хендл д трут: "О, не желиш да чујеш наше мишљење!"
ЛООЛОЛЛО

ciroza jetre, porodica i voljena osoba te gledaju kao da si pao s marsa i kao da si retardiran jer nemaš pametnija posla

Осим ако и сами не учествују лоло

Напијање до неке границе, кад ти је весело и кад си и ти весео- оке, шта фали. Ни понекад бљунути не фали. Међутим, како је изјавио један лик: ''ако стално форсирате исти темпо, престаће да вам буде забавно, али ви више нећете моћи без тога.'' А најгоре је доживети да због алкохола паднете толико да почне да вас олајава којекаква клинчадија. Уствари, то важи за све, ал ајд, кад смо већ морали да узмемо алкохол као дежурног кривца, да се држимо теме.

Nije to zbog društva. Stvarnost je precenjena, treba je izbegavati redovito i često.

A s druge strane, bolje je opijati se sad dok si mlad i nemaš obaveze nego čekati četvrtu deceniju kada ćeš morati raditi i vjerojatno imati porodicu. Najbolje je probati sve dok nemaš dužnosti prema nikome sem prema sebi.

Ево шта кажу животиње о овој теми:
http://www.trojka.rs/zivot-i-stil/3225-intervju-izlazak-vs-jaganjac.html

JAGANJAC - Mislim da će svaki mlad čovek izaći na pravi put. Ako popije pre, bolje će znati sa tim da se nosi kasnije. Mislim da nema ničeg goreg od čoveka koji ne zna da popije i pod tim ne mislim na one što navodno piju mnogo, a ne napiju se. To je sokratovska prevara. Sokrat kao pije i nikad se ne napije. To je pogrešna slika muškosti koja dan danas važi, a to je najobičnija sokratovština. Ja volim Rablea. Kad Gargantua kaže "ne volim ljude koji se sutra sećaju šta se pričalo za pijanstva". I Sokrat je na kraju morao da pije iz reke zaborava. Zato kažem, mladi čoveče, bolje pre nego kasnije. Alkohol nas uči smrti.

E, ja sam jednom pio i jako me je bolela glava od toga...

Posle toga više nisam imao glavobolje kad pijem...

ja sam vikend alkoholičar, podvrsta društveni. jbm li ga, meni je ok.

Ženi ne priliči da pije, ako muškarac to radi onda ili ima teških problema ili jednostavno voli. Ne razumem one koje to vole.

Ја пијем понекад чисто да останем у форми јер кад упознам таста који може попити две литре ракије за три сата, нећу да се обрукам пред чо'еком.

Ženi ne priliči da pije

Tačno, i ako smem dodati, ne bi ih trebalo pušćati iz kuhinje.

:))

ne bi ih trebalo pušćati iz kuhinje.

Džabe, iako ih ne puštaš iz kuhinje, naći će način da spravi alkohol. :)))

Alkohol u vidu piva sam probao neđe u 4-5 osnovne, zidarsko je bilo, olešio sam se tad bio. Sad ga malo ređe pijem, al to je već zato što nemam kad.

Pivo je za mene ono što je Koka kola među ostalim "bezalkoholnim osvežavajućim napicima" i meni tu nije ništa nejasno oko pijenja istog.

Nu kacam tu da pripitam, zašto tačno ženi ne priliči da pije?:)

Vučice, znaš li koliko nesrećnika bi umrlo ne osetivši čari vagine da žene ne piju?

Volim popit' volim zagalamit... Šta znam, ima nešto u tom alkoholu bem' li ga, opusti čoveka malo zaboraviš na sva sranja oko tebe i lepše se provedeš.. I nemoj samo da mi neko sere da može lepo da se provede i bez alkohola...

ЗАТО ЛЕПО ПРЕПЕЛИЦЕ МЛАДЕ УЗМИТЕ БУКСНЕ У РУКЕ ДОК НИЈЕ КАСНО!!!

Vučica21™
Ženi ne priliči da pije, ako muškarac to radi onda ili ima teških problema ili jednostavno voli. Ne razumem one koje to vole.

dizvines, proseravanje.
"zeni ne prilici da pije" pfff

"ne razumem one koji to vole" ni ja ne razumijem kako neko voli da ga prima u rc pa se ne iscudjavam....

Само на журкама и то у границама нормале. ЦИРКЕ

Ја не разумем на пример, зашто ви сви који пљујете Марија Османагића, не пређете лепо на Алију Изетбеговића, па њему јебите и мајку и ћерку.