Prijava

Ивана Жигот нема браћу и сестре, она има вите јелене.

Ivana Žigon ne kupuje u šoping-centru već u dućanu.

Ivana Žigon ne ubija, ona lišava života.

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон не би терала играче да певају химну но би их на појање подстицала.

оживите тему, оћу још виленија!!!

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон не би показивала играчима тактику пре меча но би им показивала како ће их на терену постројавати.

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон, Зорану Тошићу не би дала да дрибла но да лопту стопалима милује и целива.

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон, Милан Бишевац не би долазио авионом на мечеве но лађом француском.

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон не би промовисала неког новог репрезентативца, но би јој Никола Гулан био право откровреније.

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон, наша репрезентација не би играла утакмице но би мегдане делила.

Да је селектор наше фудбалске репрезентације Ивана Жигон, наша репрезентација се не би пласирала на Светско Првенство но би се до Бразила вазнела да на светској смотри фудбала мегдане дели.

Ivana Žigon ne troluje, ona iskušava.

Ivana zigon ne peva Boze pravde, vec skvirtuje na prve taktove iste

Ивана Жигон не гледа Феликса како скаче, она крајичком ока у неверици посматра дете Божје како куша вољу Господњу и наноси стрепњу матери својој.

Ивана Жигон не гледа како Феликс скаче из стратосфере но како са небеса, Божјом руком вођен, хрли у загрљај свету матичноме.

Ivana Žigon ne flertuje, ona se dodvorava

Иванa Жигон не флертује, она само очима исказује наклоност.

Ivana Žigon ne reciklira stvari, ona vaskrsava dušu rukodela čovečijih.

Ивана Жигон не организује забаве но пирове чини.

Хахаха, јао и после неко каже да овде нема духа. Јест иронично, жив се искидах, али реално, добро је да се види рад мозга на терену. Бра`о.