Prijava

- Јесте ли имали некога ко вам је значио па сте пустили курви судбини да га однесе?
- Сањате ли некад те особе?

*поздрав чупави торима видимо се горе

Ja malopre sanjao neko debelo dete i najboljeg druga iz osnovne Čupavog.
Kao čupavi je astronaut i odleteo na mesec. Ja ga gledam na teveu i sve televizije prenose. Prvi srbin na mesecu moj drugar Čupavi.
Oko mene trči non-stop neko balavo malo dete koje čini mi se tek prohodalo. Ja ga konstantno sklanjam i vičem „marš mali u pičku materinu“. On dosadan sve kao hoće da me zagrli. A ja nosim onu haljinu za trudnice i ispao mi stomačina. Pločica nigde.
Teve mi kao neka hromirana plazma ali soba mi liči na hodnik pa ga ne vidim sa kreveta. Ono dete me grli i ljubi i nešto mumla slineći po meni. Keve mi osetio sam onaj dečiji smrad u snu. Gledam čupavog kojeg nisam video od male mature kako silazi na mesec i maše četničkom crnom zastavom "СЛОБОДА ИЛИ СМРТ. Onom što smo kupili na eskurziji na Zlatiboru pa se debeli Bane obrisao kad je povraćao u busu pa smo ga tukli ko konja posle. Na rts-u prenose silak čupavog na mesec sinhronizovano aca stojanović i šarenac. Silazi čupavi na mesec. I onda skida čupavi onu kacigu i počinje da mlati kosurinom. Inače čupavi nije bio metalac nego je slušao južni vetar i drkao ga od trećeg razreda. Ja se derem „umrećeš budaletino vraćaj tu kacigu!“ Čupavi maše kosom po mesecu i odvrnuo iz one rakete „Rekla si mi da ne voliš zimu da na tugu tebe zima seća“. Ja zagrlim ono dete i rekao bih da sam tad u stomaku osetio materinski instikt. Na teveu čujem Acu i Šarenca kako pevaju „...ja ti nudim ove snežne noćiiii ljubav što je na svetu najveća“
Čujem kroz prozor da se po gradu slavi kao kad smo medalje osvajali devedesetih. Ljudi se svi grle i pevaju Kemala. Ono dete slini i jede neki musli pored mene.
Znam da je bilo još al zvoni mi jebeni alarm da učim.
Ja Čupavog nisam video nisam video od osmog razreda. Zvao sam ga na fiksni u prvoj godini desetak puta i niko se nije javljao. Nije imao mobilni. Otišao je na Novi Sad prvo znam. Onda su mu valjda roditelji otišli na Novi Zeland pa u Kanadu. Ja sam često prolazio ispred njegove zgrade da slučajno sretnem debelog čika Miću što nam je davao erotcke časopise kad smo bili mali i da pitam jel čuo šta za njegove. Čupavog nema na fb-u i sigurno ga neće ni biti jer je čupavi još kao klinac mrzeo te novotarije. Slušao je Kemala na kaseti a ćaletovim cd-ovima je gađao golubove po parku i na krovu. To mi je bio najbolji prijatelj u životu jebote. Sećam se da se zakleo da će karati Arkanu Cecu kad poraste. Nije voleo fudbal, filmove, basket, rep, rok, grand, one žute kuglice za pištolje pa je ubacivao neko gvoždje, igrice... Voleo je da igra između dve vatre i da nokautira devojčice. Jednom je pobegao iz škole i doneo jaja na moju utakmicu i gađao me sa tribina. Neki čiča ga uhvatio i polomio mu sva jaja u torbi sa knjigama. Krkao je burak ko nenormalan i bio mršav ko čačkalica. Voleo je da ubija ptice i secka žabe i guštere. Keva ga je uvek tukla jer nije hteo da se šiša ni da pere kosu. Sanjao sam ga još par puta pre. Kao ja pijem pivo a on rakiju. Liči mi u snovima na štrokavog automehaničara. Ne znam šta bih sve dao da Čupavi pročita ovo i da mi se baci poruku na pevete. Sad ja sam bio stoka jednom i to bi voleo da mu kažem pa da se pobijemo stolicama kao nekad kod njega. Jednom sam krenuo do njega. Ponedeljak ujutru. Matorci treba da su ti na poslu sestra na faksu. Ja se derem „otvaraj majmune evo ti novine“ kad ono tvoja sestra otvara. Daj mi to ja ću mu dati to. Pred kraj osmog je to bilo. Ščepa mi to iz ruke i objašnjava kako je keva odvela čupavog da se ošiša. Fato sam ti sestru tad za za sisu i ona je mene drpala preko pantalona. Jebi ga brate. Plakao sam ko budala kad si otišao.
ČUPAVI AKO ČITAŠ OVO JAVI SE

U osnovnoj sam imao 3 ortaka koji su mi bili kao braca. Zadnje 2 godine jako retko blejim sa njima. Ima evo 2 meseca od kad zadnji put blejasmo. Ne znam ni sam zasto, moracu to sto pre da ispravim.

бившу одавно нисам видео маму јој јебем !

Ja sam imala jednu drugaricu sa kojom sam se družila pre polaska na fax. I ono, bilo ludilo, kao najbolji prijatelji kurac palac, vidjale se svaki dan. Nekako je sve to bilo više na njenu inicijativu. I kao ona mene voli kao sestru, kad eto ti jednog dana se smuva sa nekim komšijom i mani kaže - vozdra, dovidjenja. Ja tu malo u čudu, jebi ga, što si me drkala sve ovo vreme (4,5 godina) kad ćeš zbog dečka da šutneš naše prijateljstvo. Aj da sam joj tražila biraj izmedju mene i njega, nego jok. I tako to bi. Ne bih da mi se ''vrati'' nego eto da pomenem, 'nako.

Auu Ajaxe, pa potrudi se. Probaj kevu ili sestru da mu nadjes na fejsu.

Сви људи који су отишли из мог живота, сами су криви за то. Отпишали или се попишали по свему... У суштини то је мени исто. Јебем ли им сунце безобразно.

Он је неки досељеник из Крајине па преко горе црне па ни рођака никаквих нема. Кеве му сигурно нема, а сестру му нисам нашао.

Au jebote, prvi post ispalo ko da pričaš o nekome ko je umro. Još kao vidimo se gore...

Prijatelji su jednostavno precenjeni. Ne mož niko da ti bude iskren prijatelj ko roditelji. Ovo ostalo te sve sjebe, kad-tad.

Ko jebe bivše, drugovi su drugovi.

Па петре нисам га видео и тешко би га и препознао. Ко зна шта је он сад а шансе нема да га нађем. Ал никад такву особу нећу срести.
Деси ми се да га сањам у оваквим болесним сновима. Нисам напоменуо да ме је први водио да гледамо голе милфаре са крова његовим војничким двогледом кога сам разбио јер је био тежак а држао сам га једном руком. лоло

Da se ti ne ložiš na njega? Onako malo? :D

I ja pomislio posle prvog posta da je o nekom ko je umro.

Ја изгубих другове из основне, мада то је више моја кривица што их напустих на крају. Углавном заблејим са њима понекад, ал' они су доживљавали авантуре док сам се ја бедачио.

Лололо
Извини се цакана. Вређаш ми осећања.
Мада чупави је био тип са највећим туксоном кога сам икад упознао. Не могу да вам опишем такву особу. Личи мало на оне хаклбери фине и она срања са оградом

Jebo te nisam toliko sanjala ni onog koga sam najviše volela. Frojd bi te sad bacio u okove. :))

S vremena, na vreme

http://vukajlija.com/veliko-spremanje/223026

i dok se čovek ne privikne, malo preispituje svoju odluku.
Kasnije se pokaže da je to bilo OK.
Da je vredelo, trajalo bi.

Лололо па цакана не сањам га сваку ноћ.
Сетим га се овако понекад једном у години можда. А и не трудим се да га нађем толико ко зна каква је он будала сад. Можда им је карао овце тамо по зеланду па су га убили већ неки фармери, ал био је страва лик кад је био клинац то хоћу да кажем.
Мајав промашила си појенту.
Мислим на она пријатељства кад вам се разиђу путеви и то

Prijateljstvo je pre-pre-precijenjeno.
Jedini pravi prijatelj ti može biti životinja tipa ker.

E, e nemoj sad tu kao ne sanjam... Reci lepo, istina je, ja sam hteo nešto više, on se momak uplašio i pobegao. Posle sam pokušao da mu objasnim al nije hteo da me sasluša, i tu se sve završilo. Jel to bilo toliko teško reći?
:D