Prijava

Tema za naaci serijal vozackih igara. Koja vam je najbolja, zbog koje ste najvise zivaca iskidali i sta ocekujete od buducih nastavaka?

Ja sam najvise vremena proveo igrajuci Most Wanted. Najbolji je definitivno. Nista losiji nisu i oba dela Underground-a i legendarni NFS 2.
Posle dosta sranje nastavaka pre par dana je izasao jedan, cini mi se, vredan igranja. Evo, na ovaj klip umal' nisam ejakulir'o u gace.
http://www.youtube.com/watch?v=Tn8fO5bN3ZE&feature=related

Najviše puta sam obrn'o Most Wanted, pa sam na njemu i najviše živaca i iskid'o. :) A najgotivnija stvar u čitavom serijalu Nitvor spida su mi nepobedivi driftovi iz Karbona! Koliko sam puta instalir'o Karbon samo da bih ih opet prelazio i uzimao moju Sapru. :) Za ovaj najnoviji ne znam da li ću moći da ga igram normalno jer je ultra zahtevan.

Igr'o sam ih sve zaključno sa Karbonom.
I mislim da će Karbon biti posljednji NFS jer mi ne pada na pamet da kupujem novi računar zarad jebene igrice, jebale ih performanse u kurac, šta ima toliko da crpi resurse?

Šta me iritira? Grafika.
Jebeno sam alergičan na ono njihovo blještanje koje je u Karbonu doživjelo vrhunac. Ne znam samo da li je ijedan od tih gikova programerskih ikada vidio da suv asvalt odbija svjetlost poput ogledala? Onda šljašti auto, šljašti grad, šljašti asvalt, sve se presijava, sve šljašti i odbija svjetlost, refleksije, pičke materine, uvod u epilepsiju. Sreća pa se to može isključiti u opcijama.

Jes zahtevan majku mu, ali igracu ga makar crko. Ne znam koji im je kurac u zadnje vreme, svi prave nenormalno zahtevne igre. Skino sam Battlefield 3, ne radi. CODmw3 daj Boze da podrzi moj komp. Za obe igre je samo instalacija 13 GB. Za NFS 14. Samo da se nadam.

Kako koji im je kurac? 'Oćeš da igraš nove igrice? Ima da kupiš kompčinu ili PS3 pa ćeš da igraš. I tako se naravno namlate para k'o stoka. A da ne pričam ako ne dekoriraš PS3 koliko ćeš još kinte da izgubiš na igricama, a ja koliko znam, oni mutavi Ameri ne znaju ni šta je dekodiranje, tako da samo na njima zarađuju nenormalno.

Jebeno sam alergičan na ono njihovo blještanje koje je u Karbonu doživjelo vrhunac. Ne znam samo da li je ijedan od tih gikova programerskih ikada vidio da suv asvalt odbija svjetlost poput ogledala? Onda šljašti auto, šljašti grad, šljašti asvalt, sve se presijava, sve šljašti i odbija svjetlost, refleksije, pičke materine, uvod u epilepsiju.

Koje objašnjavanje! Vala neka si im rek'o. :D

Jeste glupo to sljastenje. U Carbonu je mrak, a na svim lokacijama sljasti asfalt. Ne samo u gradu nego i na putu gde nema neke svetlosti koja bi se odbijala. Al opet, pre bih to igrao nego tamo neki Hot Pursuit ili Undercover.

Одваљивао се од НФС 3, нешто нешто...
Ах... Жути ламборгини диабло... Човече, ево сузе ми крећу х)))

А онда директно прешао на Порше Анлишт! Е то је бре била игра, врхунац свих врхунаца!
После онај Андерграунд 2, па Моуст Вонтед, с тим што ми се много више свидео моуст вонтед, али сад већ давно беше... После тога нисам пикао, а нисам сигуран ни да могу, не знам шта треба од конфигурације...

Valjalo bi da tema bude o svim trkačkim igrama, jer stvarno su razlike minimalne.

A jedini koji sam baš gotivio, bio je Vruća potjera Dvoika

Vruća potjera Dvoika

To ti se Kizomire kod nas zove Hot Pršut 2, ako nisi obavešten. Mis'im stvarno, 'de ti živiš?

Pardoniram, ja sam dijete sa Kozare.

Baš bi zato trebalo da znaš. :D

Vrući pršut dvica i zabijanje u vrlo avangardne tunelčiće, awwwww <3

Underground 2 po meni najbolji deo. Jes da mu je grafika bila slaba ali je osećaj nezaboravan kad mu das nitro a ono šljašteća plava boja i kad se zakucaš u neki auto.

Jel neko probao NFS World Online? Ja tek malopre video da vise ne naplacuju. Igra se desava u gradovima iz MW i Carbona. Jedva cekam da skine.
Koga zanima, nek izvoli.
http://world.needforspeed.com/

Ja sam terao Undercover k'o blesav jer sam zaljubljen u Kristinu Milijan.

Jesi zaljubljen u Kristinu ili u Milijana? lolololol

Aj neka se neko registruje na NFS World, znate kako je do jaja. Meni je isti nik ko ovde.

Igr'o sam ja NFS World. Malo igr'o i smorio se...
Mene uglavnom svaka igrica brzo smori. :)

Do jaja ovaj World. Samo me nerviraju burzuji 3-4 level koji daju 50 zelenih i kupe odmah Porse.

Najbolji NFS je bio onaj Porč Anlišd. To je valjda petica, ebem li ga. Ovo sada nije toliko zanimljivo. Najviše sam igrao četvorku, lepo su postojali sajtovi gde ljudi prave vozila, imao sam u jednom trenutku daunlodovano 200 vozila. Od pandurskog Keca do Betmobila.

Tada su PC igrači bili prijoritet, sada je sve sranjce.