Prijava

Данас отворих новине и видех под "Забава" да ће нас следеће године на овом престижном европском музичком такмичењу опет представљати госн. Лане.

Да разјаснимо одма' немам ништа против Јоксимовића, нит га волим, нит га мрзим. За овакав тип такмичења јесте, пошто изазива луч код лепшег пола, а и песмице су му нека геј романтична срања.

Оно што мене копка је - Откуд господину Тијанићу право да сам изабере кога ће Србија слати као свог амбасадора тамо? После прошлогодишње Ковачвизије и глупости са жиријем претходних година (Коњева "Потковица" и "Балкана" оног пешкирића), Тијанићу је изгледа синуло да коначно скроз искључи народ из избора за Евровизију и да, к'о покојни Пантелија, одлуку препусти самом себи.

Али, овде није реч само о Евровизији. Ако се погледа шира слика, ово је само врх леденог брега. Зашто грађани Србије једини плаћај претплату за национални сервис, чак и ако им ниједан програм истог није инсталиран на ТВ-у? Ко је дозволио управи РТС-а рекламирање једног фудбалског клуба на својим ферквенцијама? Ко им је дозволио да крше закон о јавном оглашавању пуштајући рекламе чије је трајање на нивоу једног Пинка? И коначно, најважније питање - Зашто Тијанића нико не спречава у вршењу медијске диктатуре над грађанима наше земље?

ЕДИТ: Еве линАк чланка
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/story/421/Музика/993362/Жељко+Јоксимовић+српски+представник+на+Еуросонгу.html

Ja sam prosli put igrao singl na Ruslanu. Objasnila mu je neke stvari.

http://www.youtube.com/watch?v=LpRq47hP_f0&ob=av2n

Pa to ti je sad novi sistem, da se fol uštede pare. TV bira predstavnika pa tri pesme različitih autora i onda se glasa za jednu.
Sranje kroz gusto granje.
Muzička scena Srbije ti je inače bermudski trougao zla na relaciji Joksimović-Tucaković/čitaj Grand/- Kovači.
Nema boga da se ti probiješ s bilo čim mimo ove tri familije.
A ne znam što bi me ovo više uzbuđivalo nego što sjebaše kompletnu državu tako da...

MI BOLJEG ZA TA GOMNA NEMAMO!

Ma to gej lobi salje predstavnika. Zeljko Joksimovic, pa Nou Nejm, pa onaj derpe debeli Marko Kon, pa Marijan Serifovic, pa Milan Stankovic, pa ona Nina, pa opet Zeljko. Nema greske.

ја сам чуо да ертеес има "ексклузивно право избора представника Србије за Евровизију" (одакле им, не знам), и да се тиме правдају, а беовизија се не организује због штедње. па матер им јебем, који курац онда плаћамо, ако штеде? за шта штеде?! треба тијанићевим унуцима за малдиве касније? оно са партизановом рекламом ми никако не иде у главу, и не знам како је то дозвољено, али добро... рекламе и слична срања, као и недостатак квалитетног програма је туга, и жалосно је на шта људе терају да бацају паре. јеб'о их ертеес. а то зашто тијанића не спречавају... за то је ваљда заслужена радиодифузна агенција, ако се не варам, и што не чине нешто по том питању - појма немам.

едит: вероватно зато јер је (признали ми то или не) ертеес телевизија са (тешка срца, кажем) најквалитетнијим програмом код нас, и кад би њих јебавали за било шта што не ваља (а не ваља доста тога), онда би се они побунили и оптужили ове друге (попут пинка, прве, бедеветдва-а), па би се то само вртело у круг, и ником ништа. а нама курац. и рачун за претплату. мамуимјебем.

Za eurosong mi da prostite puca kurac

Зашто грађани Србије једини плаћај претплату за национални сервис, чак и ако им ниједан програм истог није инсталиран на ТВ-у? Ко је дозволио управи РТС-а рекламирање једног фудбалског клуба на својим ферквенцијама? Ко им је дозволио да крше закон о јавном оглашавању пуштајући рекламе чије је трајање на нивоу једног Пинка? И коначно, најважније питање - Зашто Тијанића нико не спречава у вршењу медијске диктатуре над грађанима наше земље?

A ovo je već mnogo dublje pitanje

Боље Јоксимовић него Миланче :)

A ovo je već mnogo dublje pitanje

Па ја рекох, ово са евровизијом је само неко крајње издркавање. Ова каснија питања су много важнија...

Jedan od najuspešnijih homoseksualaca je Željko Joksimović. U to ga je uvela devojka Leontina Vukomanović. Pouzdano se zna da ga je Leontina na početku njihove „ljubavne veze“ i njegove karijere, seksualno maltretirala. Vukomanovićeva je obožavala da pravi privatne žurke na kojim i okupila svoje društvo. Nakon malo kokaina, Leontina bi terala svog dečka Joksimovića da ima osnod s nekim od njenih prijatelja. Ovakve orgije Vukomanovićke bile su česte. Zahvaljujući poslušnosti prema njenim muškim prijateljima, Leontina je uspela da ga pošalje na takmičenje u Tursku za pesmu Evrovizije. Kasnije će Joksimović na buvljoj pijaci u Beogradu pokupiti za svog životnog saputnika, dečka koji je prodavao na tezgi patike. Danas Joksimović sa svojim dečkom putuje po celom svetu, dok novinari raznih nedeljnika, koji su takođe homoseksualci, izmišljaju Joksimoviću devojke, poput Adrijane Čortan, koja je inače lezbejka.

!

Za eurosong mi da prostite puca kurac

+1234
Nit plaćam preplatu, nit imam nameru da plaćam nešto znojavom medvedu sa kivi frizurom dok je on direktor i dok im je ovakva programska šema.

ХОМОФОБИ1

To je tako gej takmičenje. Dovoljno vam govori da nijedna krajiška grupa nije učestvovala.

Nit plaćam preplatu, nit imam nameru da plaćam nešto znojavom medvedu sa kivi frizurom dok je on direktor i dok im je ovakva programska šema.

Jebiga šta ćeš kad ti se nakupi sto hiljada pa te daju na sud?
Joksimović je gej.

Ja znam jednu što se godinama jebe sa njim. Onda je ona muško :PPPP

Evrovizija je inace mnogo gej takmicenje,tako da ce Zeljko sigurno dobro proci....

RTS - Program koji vrti serije kao Tucakovićka tekstove. One naše stare, kvalitetne serije, možeš na prste da izbrojiš. Ali ovo sada - uzmi vreme tokom nekog rata, neki fin gradić u Srbiji, Slobodu Mićalović, Ivana Bosiljčića, Nelu Mihailović i imaš hit seriju.

Ne plaćam pretplatu, TV palim samo da vidim kamere koje su postavljene oko stana i kada mi nestane internet. Beovizija je bila jako dobro takmičenje koje sam rado pratio. Ali je Tijanoić izgleda uvideo koliko gubi kada ne ode neki njegov, te je rešio da stvar potpuno preuzme u svoje ruke. Narod zna da izabere. Narod je izabrao Jelenu Tomašević, Mariju Šerifović, Joksimovića 2004-e, koji su imali fantastične rezultate, da ne spominjem time stečenu popularnosti u raznim zemljama Evrope. Videli smo kako je prošao "Balkan", "Čovek" i kako će proći Joksimović ove godine. Biće neka pesma slična "Lanetu Mome" i osvojiće na staru popularnost neko od 5. do 15. mesta. A ako kojim slučajem pobedi, to je biti veća sramota nego da je bio poslednji, kako za takmičenje, tako i za Srbiju.