Брате, Међедовић кад је оргијао по сибирским степама и ловио медведе, овај Грилс је пишао у гаће. Кад би Мемедовић подвикнуо овом, овај би побегао код маме.
Брате, Међедовић кад је оргијао по сибирским степама и ловио медведе, овај Грилс је пишао у гаће. Кад би Мемедовић подвикнуо овом, овај би побегао код маме.
Grils je pored pisanja u gace: sa 23. godine osvojio Everest, bio clan engleskog SAS-a , vojni padobranac, fura crni pojas 2. dan u kareteu, staresina izvidjaca engleske itd.
Grils je pored pisanja u gace: sa 23. godine osvojio everest, bio clan engleskog SAS-a , vojni padobranac, fura crni pojas 2. dan u kareteu, staresina izvidjaca engleske itd.
Da, siguran sam da bi se ziv usrao od Memedovica.
Plus je završio Španski na Kembridžu valjda, ili tako nešto.
Grils je pored pisanja u gace: sa 23. godine osvojio Everest, bio clan engleskog SAS-a , vojni padobranac, fura crni pojas 2. dan u kareteu, staresina izvidjaca engleske itd.
Dobro ljudi nebitno, nekom je i Vinjak viski za sirotinju, nekom je Sergej Ćetković muzičar da se usereš, neko veruje da su Ameri bili na mesecu, itd. Na sajtu trenutno ima tri solidne teme, ovo je jedna od njih nemojte da je userete spemom. I'te spemujte "Šta slušaš trenutno" ili "Arsenal", otkud znam. Batalite ovo.
Tito skuvao svinjsku
Pečenica za sirotinju.
Л0Л
Јован Мемедовић

Бер Грилс за сиротињу
YouCantHandleTheTruћ
Миш за сиромашне
(а може и клиторис за сиромашне...)
cernogod
Новине за сиротињу.
cernogod
Траволте за сиротињу
cernogod
Студентски дом

Стан за сиротињу
cernogod
Цар Душан
Цар за сиротињу
cernogod
Сомалија
Земља за сиротињу
Џими
Јован Мемедовић
Бер Грилс за сиротињу
дебели пацов
Ciganka - kurva za siromašne.
дебели пацов
Svinjska mast - Nivea za siromašne.
Bullet2
Vinjak- Viski za siromašne.
Bullet2
Kraš bajadera- Guylian za siromašne
Bushido
Луди Чак
Plus je završio Španski na Kembridžu valjda, ili tako nešto.
Др Јанковић
И измислио је Теслин магични круг.
Bushido
Ovo sto sam naveo su cinjenice. To sto si ti naveo je patetican pokusaj da budes simpatican i cinican u isto vreme. Nema potrebe za time.
Луди Чак
Daj bre Jankoviću, nemoj si cinik. Grils je jebač, bio je u SAS-u, i čovek jebe. Završio je i prijem u Legiju stranaca kad je bila ona emisija.
Francky Delevra
Dobro ljudi nebitno, nekom je i Vinjak viski za sirotinju, nekom je Sergej Ćetković muzičar da se usereš, neko veruje da su Ameri bili na mesecu, itd. Na sajtu trenutno ima tri solidne teme, ovo je jedna od njih nemojte da je userete spemom. I'te spemujte "Šta slušaš trenutno" ili "Arsenal", otkud znam. Batalite ovo.
Bushido
U pravu si Frenk. U to ime.
Ed Norton - Bred Pit za sirotinju