Сиротињски ужитак

Thumb_gameofthrones_s2_eddtollett_03

Л0Л

Јован Мемедовић

Бер Грилс за сиротињу

Thumb_557184_f260

YouCantHandleTheTruћ

Миш за сиромашне

(а може и клиторис за сиромашне...)

Thumb_medium_default

cernogod

Суботари - Масонска ложа за сиромашне

Новине за сиротињу.

Thumb_medium_default

cernogod

&it=dir&option=com_zina&Itemid=213

Траволте за сиротињу

Thumb_medium_default

cernogod

Студентски дом

Стан за сиротињу

Thumb_medium_default

cernogod

Цар Душан

Цар за сиротињу

Thumb_medium_default

cernogod

Сомалија

Земља за сиротињу

Thumb_picka

Џими

ЛОЛ
Јован Мемедовић

Бер Грилс за сиротињу

Брате, Међедовић кад је оргијао по сибирским степама и ловио медведе, овај Грилс је пишао у гаће. Кад би Мемедовић подвикнуо овом, овај би побегао код маме.

Thumb_______

дебели пацов

Ciganka - kurva za siromašne.

Thumb_______

дебели пацов

Svinjska mast - Nivea za siromašne.

Thumb_clarence_seedorf_009

Bullet2

Vinjak- Viski za siromašne.

Thumb_clarence_seedorf_009

Bullet2

Kraš bajadera- Guylian za siromašne

Thumb_bata

Bushido

Брате, Међедовић кад је оргијао по сибирским степама и ловио медведе, овај Грилс је пишао у гаће. Кад би Мемедовић подвикнуо овом, овај би побегао код маме.

Grils je pored pisanja u gace: sa 23. godine osvojio Everest, bio clan engleskog SAS-a , vojni padobranac, fura crni pojas 2. dan u kareteu, staresina izvidjaca engleske itd.

Da, siguran sam da bi se ziv usrao od Memedovica.

Thumb_0

Луди Чак

Grils je pored pisanja u gace: sa 23. godine osvojio everest, bio clan engleskog SAS-a , vojni padobranac, fura crni pojas 2. dan u kareteu, staresina izvidjaca engleske itd.

Da, siguran sam da bi se ziv usrao od Memedovica.

Plus je završio Španski na Kembridžu valjda, ili tako nešto.

Thumb_wall-poster

Др Јанковић

Grils je pored pisanja u gace: sa 23. godine osvojio Everest, bio clan engleskog SAS-a , vojni padobranac, fura crni pojas 2. dan u kareteu, staresina izvidjaca engleske itd.

И измислио је Теслин магични круг.

Thumb_bata

Bushido

Ovo sto sam naveo su cinjenice. To sto si ti naveo je patetican pokusaj da budes simpatican i cinican u isto vreme. Nema potrebe za time.

Thumb_0

Луди Чак

Daj bre Jankoviću, nemoj si cinik. Grils je jebač, bio je u SAS-u, i čovek jebe. Završio je i prijem u Legiju stranaca kad je bila ona emisija.

Thumb_fight_club_1

Francky Delevra

Dobro ljudi nebitno, nekom je i Vinjak viski za sirotinju, nekom je Sergej Ćetković muzičar da se usereš, neko veruje da su Ameri bili na mesecu, itd. Na sajtu trenutno ima tri solidne teme, ovo je jedna od njih nemojte da je userete spemom. I'te spemujte "Šta slušaš trenutno" ili "Arsenal", otkud znam. Batalite ovo.

Thumb_bata

Bushido

U pravu si Frenk. U to ime.

Ed Norton - Bred Pit za sirotinju