Prijava

http://vukajlija.com/recnik/autori/28901/komentari-drugih#comment_1731047 nije mi smetalo do ovog komentara...kasnije sam tvom drugu morao da se načestitam nove godine.

Ajde bre Strajo budi muško i odgovori mu, a da nije diplomatski, da ne kažem homoseksualno! U početku sam te uvek branio, iako mi nikad nisi bio neki autor, al brate preterao si s uzdržanošću! Opsuj!

Kramponom a što da psujem, ono što mi smeta okačio sam u tekst na profilu.
Ovde se ja ne osećam pogođenim, već Zapata, zato tako i reaguje.

ne ja se ne osećam pogođenim, izduvao sam se napisavši onaj komentar, i čekam ban ko gospodin. E K S P O S M R A D.

Reci mu "Pizdetino ljubomorna, Vranje nikad neće biti Kragujevac!" "Što južnije to tužnije!" "Nikad nećeš biti prvi autor vukajlije!" ili neku sličnu glupost....Sve, samo nemoj "Nisam ovo od tebe očekivao...Šmrc.." :otrčava u vc, briše suzne oči i govnjavi nos i piše novu bestseler definiciju "Razočaranje":

Krampon, moj princip je bolji, objasniću ti zašto ako hoćeš, ne mogu javno. Ne mislim samo na sajt...

Или неку савремену љубавну причу. Од мржње до љубави. Два аутора се свађају па се нађу и уместо да се потуку и да псују један другог заврше у кревету. Наравно са експлицитним сценама.

Ја ћу да пишем музику за филм, знам те акорде на гитари од одсвирам и клавир познавање црних и белих дирки, купио сам и фрулу као сувенир, имам и добар осећај за ритам, а имам и пуно мп3 на компу могу да убацим само то да се не мучим.

Ја ћу да пишем музику за филм, знам те акорде на гитари од одсвирам и клавир познавање црних и белих дирки, купио сам и фрулу као сувенир, имам и добар осећај за ритам, а имам и пуно мп3 на компу могу да убацим само то да се не мучим.

Честитамо! Примљен си за официјалног фрулаша

A ja sam režiser! Jel važi? Mogu i scenograf da budem...

@StrajaKg
Ma nema šta da mi objašnjavaš, nego sam priželjkivao neku zdravu "šorku" između tebe i zapate...I da se razumemo, navijao bih za zapatu :)

P.s. posle sam video ono zapatino "hranjenje govnima"...Cest un catastrofe!

Нова женка долази на чет (није Славков дупли). На чету гладни вукови. Секс почиње. Након сат и по чопоративног срљања она кликне одјаву.

svidja mi se ona ideja sa mengeletom. Na tome treba raditi.
Ja bi da budem direktor fotografije. Kapiram da on samo bleji i jebe glumice kad mu dodju na fotosesn.

А ја режисер, ал'би'могао и неку мање важну улогу, рецимо главни глумац или директор тамо нечега...

Ljudi, ovo je moj scenario filma o Vukajliji. Ima slična tema na pdforumu, tamo neka raspravlja ko hoće.

Vukajlija: D Muvi
U bliskoj budućnosti Vukajlija je postala najmoćnija korporacija na svetu. Svi autori iz ovog doba rade u ogromnoj zgradi veličine povećeg grada. Na sve strane su ekrani koji prikazuju definicije i postere. Kaizen, koji nosi masku kineskog zmaja, nadgleda sve to iz jedne kancelarije (nešto kao u onoj seriji Nikita, ne sećam se tačno). Najbolje definicije bivaju oživljavane (moja baba, daljinac, milka canić itd). Na sve strane su klonovi Bate Živojinovića i Čaka Norisa. Ja, DVlajko, s sobom nosim omanji semafor, koji je (proporcijonalno s svojim skorom) jedno od najmoćnijih oružja na svetu.
Jednog dana američka Industrija Propagandnih filmova i sličnih Sranja shvata da Vuka čini prejaku konkurenciju. Dogovaraju se s NATOom da nas bombarduju. Na našu sreću, Srbi su stekli imunitet na radijaciju i na sve strane su atomska skloništa u kojima se kiseli kupus. Njihov plan ne uspeva. Onda oni odlučuju da u Vuku pošalju androida-ubicu koji će koristiti energiju koju definicije stvaraju.
Androidu to uspeva. Na kraju se to stvorenje podeli u stotinu svojih primeraka. Te ubice idu po kompleksu Vukajlije i ubijaju sitnije autore. Kaizen, Rezervior Dog, Marijana P, TheVlajko, Celt i kompanija se spašavaju jer poseduju prejake definicije. Oni sada moraju da potraže davno izgubljenog člana Kurda. Jedino Kurd može da probudi Moju Babu, najmočnije biće u solarnom sistemu. Kad se to desi, Industrija Propagandnih filmova i sličnih Sranja biće poražena, a Vukajlijine definicije će postati apsolutno najprisutnija materija na svetu.

Budžet: 100 miliona evra!

Убаците моју маленкост.

Naravno, naravno! Svi autori iz plave i crvene faze Vukajlije će se pjavljivati u filmu.

HAHAHAHAHA Scenario jebe

Cara se vrati na sajt sa supermoći ispiranja mozga i nekom superzajebanom mašinom pa nas sve uvuče u virtuelni svijet i svi smo onakvi kakvi su nam avatari i defke. Zatim ispere mozak highlighteru, selenijumu itd.. i kasnije polako otme pola vukajlijaša. Onda "dobri" vukajlijaši kreću u rat protiv ostalih, borba za opstanak. Traži se rupa u virtuelnom sistemu kako da se pobjegne iz njega. Kaizen glumi Miloševića, Straja general, mylyca maršal itd... i na kraju "dobri" pobijede, ali i cara uspije da se izvuče iz virtuelnog svijeta, ali sa sobom povuče i par autora, tako da dobije mračne vitezove. Tako da može da se snimi i drugi dio kako se cara sa vitezovima vraća...

Zar samo nas par pravih ljudi sa vizijom uvidja besciljnost ove teme?