Prijava

Znam, napisao sam će opet dosvoje.

Videćemo, ne mogu pare da im stvore klince koji imaju talenat za fudbal. Možda vremenom sa ojačanom ligom uspeju nešto, tipa plasmana na SP, možda i do nokaut faze, ali za osvajanje nekog od prva 4 mesta ti treba barem jedan igrač svetske klase. A kinezi bukvalno nikad nisu imali takve. I uostalom, ovi im umu debele pare, pa se sprdaju tamo, niko ozbiljno ne igra.

I kad su osvojili zadnji put mislim da su jebali te tvoje kinezoe baš silno 7:0 ili tako nešto.

da,moji kinezi.

ne mogu im stvoriti klince koji znaju pikati loptu,al mogu stvoriti vrhunske uslove.to je opet preduslov za nesto vise.nije presudan,al opet je bolje nego da sutaju loptu po ledini.
bice redovni ucesnici svetskih.tamo ce mozda proci slucajno grupu i to je to.neka moja procena.oni su mnogo disciplinovani i kapiram i ludi,tako da je od njih svasta moguce.
sve nesto kapiram da je pre 30 godina bila fora,kurac ce kinezi da se razviju.ne mogu kosooki nista.kakvi kurac kinezi.

@mickey
Pa to za regionalnu ok ali svakako nam ga uteruju ovim novim sistemom kvalifikacija

http://www.balf.rs/
Hocete da se skupimo da pravimo AFK Vukajlija i igramo? Novi gazda ce da nas sponzorise

jel to samo meni ili su glasaci hilari klinton i navijaci liverpula i glasacu djb i slicnih ista sorta ljudi

JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII STOKU

Prati li iko ove Muslinove invalide?

jel ima negde prenos?
inace,pozvani kako bi zabelezili tekmu za reprezentaciju,pa da ih za malo vise para uvaljaju u azerbejdzan.

sunce sija, glupa utakmica realno, stadion za američki fudbal, ovi naši invalidi standardno ko god da igra, forsiraju Plavšića i gomno od tima.

ok.hvala.
izbauljao sam sastav.motiv igraca je da vide ameriku za dz.

andreas breme u vojvodini kao savetnik.radice na pozicioniranju vojvodine u zemlji kao i u inostranstvu.sta god to znacilo.barem sam tako procitao.nasi mediji nisu jos objavili.
ne znam tacno koji mu je motiv al sigurno nije zbog para.jer ih nema.jedino ako oce po stare dane da se zajebava.ovde ce da bude ko seik pun nafte.ima u bulju svi da mu se uvlace.

Brt, je l' ti znaš koliko je on pukao sa parama i da je možda čistio klozete jedno vreme. I 2 soma da mu daju mesečno će biti srećan

http://www.nydailynews.com/sports/soccer/bankrupt-world-cup-hero-andreas-brehme-offered-job-cleaning-toilets-article-1.1961217

zato je i dosao.jer je otisao u kurac.2 soma ce mu dati.al mozda kao godisnju platu.
ne verujem ja da je on sada u kurcu da mora da radi.dali su mu sigurno nesto nemci.ipak im je heroj.nisu oni mi,pa da ga odjebu.neka crkne.jos bi se i nasladjivali.
sve nesto mislim da mu je motiv to da se uglavi kod nekog transfera.da uvaljuje u duziburge one koji nesto znaju.

Nisu švabe baš nešto duševne na te igrače bivše. Pola onih igrača iz 70-ih prodaje trofeje itd. da bi imali od čega da žive. Možda oće Vojvodinu da utrape nekom švabi, pa su zato doveli ovoga, ili zbog sponzora.