Prijava

Da li ce ovo biti prvo kolo u istoriji srpske super lige da prosek golova po utakmici predje 3? lolo

Garant će ovaj Jelić bar do 10. kola da bude najbolji strelac lige.

Вождовац и Рад су архи-непријатељи, навијачи се одавно мрзе и имају историју макљаже од бар пар деценија, додуше ко не мрзи радовце лолол. Е сад, да су навијачи оба клуба бројнији и да је то све уопште питање фудбала а не неких других ствари, инвалиди вождовац не би могли да живе наредних десет година. лолол
Али мислим да ту ретко кога боли курац за фудбал.

Pa ovaj Vozdovac ce da ispadne iz lige u polusezoni, ne isplati im se da igraju do kraja.

hahaha doktorčina, odoleo je i surferkama to ni Mali Radojica ne bi uspeo

Ојебали кореографијом. Волео бих да се Партизан падне са њима, чисто да видим како би се одвијала ситуација на трибинама, пошто Легија има једну од најјачих навијачких група у Европи.

да, за њих се то прича, а биле су делије раније с њима у некој тучи и причо ми један лик са севера каже пољаци сви спремни, нагрувани, стрејт, пуни снаге и само на руке, а ови пијана багра овај узо везо две бакље за шипку па и одагно тако.

Kakva je sramota od ekipe ovaj Real, kupite još kog veznog mongoloidi, možda pobedite Sosijedad sa formacijom 3-6-1

Od 0:2 do 3:2.

Pa dobro 80 miliona za Rodrigeza. Pravi potez ljolj

да, за њих се то прича, а биле су делије раније с њима у некој тучи и причо ми један лик са севера каже пољаци сви спремни, нагрувани, стрејт, пуни снаге и само на руке, а ови пијана багра овај узо везо две бакље за шипку па и одагно тако.

Bili su neki moji ortaci tu. Nisu Legijini navijači nego neki drugi Poljaci. Igrala je Zvezda baš tada sa tim Poljacima sa kojima su se tukli. Motkama ih usrali.

мхемхехехехе јеби реалоа, дух нихата кавечија и дарка ковачевића живи!

то је џони типа 2006, 7 рецимо, не знам тачно ни која текма.

LEH POZNANJ
http://www.srpskatribina.net/?page_id=365

Svi znaju da ste pre nekog vremena imali „susret“ sa navijačima C. Zvezvde. Reci nam nešto o tome iz „vašeg“ ugla.

Pa…to za nas nije bio kontakt. Na žalost, došlo je do nerazumevanja u komunikaciji, jer nismo želeli tuču sa pomagalima, već čisto na ruke. Kada su zaustavili autobuse, izašli su naoružani svim i svačim. Mi nismo imali ništa, i morali smo da se povučemo. Prvi naš utisak je bio da to nije bilo časno od Delija, ali su posle oni rekli da su mislili da mogu da koriste sve osim hladnog oružja, kako je to uobičajeno kod njih, i da se ne biju čisto na ruke. Sve u svemu, šteta što je došlo do problema u komunikaciji i odmeravanja snaga.

nerazumevanje u komunikaciji lolo

хаха ето га. а реално класично неразумевање. не верујем да би делије намерно напали ове а да су се договорили на руке. ови дошли надувани, цирке оно класика туча, а ови каже сви зверине голи до паса онако прегрувани пољаци, у тренингу јер се иначе тако набадају. овај фазон:
http://sz-n.com/wp-content/uploads/2012/09/POLISH_SM.jpg