Prijava

Оланик је у праву, људи су после средње генерално уштогљени смарачи...

Сећам се кад сам уписивао своју гимназију, гледао сам на неким форумима шта мисле људи о професорима, а сад, још месец дана и оде средња, прошло је пребрзо.

u srednjoj mi bila super,banja.skoro pa i nije bilo obavezno ici na casove.

Мени је средња бања била, разред ми је баш онако луд а гимназија нека.
На крају ове године пола требало бити избачено из школе, тринестеро пада математику, смањено владање 80% разреда. Од туче на часу, кола на часу, дувања, алкохола, изношења професора уз коментар кога ти да смирујеш матер ти твоју, пјевања смрти попа мила јововића гађања вратима, изваљивања нових вц шоља, снимања софткор порњаве у учионици аааааааааааа нећу да идеееееееем

Данас сам и званично добио сва сведочанства и диплому завршене гимназије. Ето прође једна лепа епоха.

Tek kad upišeš faks i postaneš student, zavredećeš Boxerovu pažnju i naklonost

realno,boli nas kurac xd

Кад завршиш факс и запослиш се и будеш богат имаћеш пара за операцију кичме.

Ја мотивишем!

Очајни сте. Молим да се санкционишу ове увреде које ми свакодневно упућује једна дебела свиња која је притом и модератор. ПРАВДА ЗА КОРНЕЛИЈА!

Realno, meni je žao kad god čujem da je pametan čovek završio Gimnaziju. Tek sad te čekaju muke i problemi, a sa tom srednjom nemaš izbora nego da studiraš. Čestitam ti na uspehu i želim ti da upišeš ono što ti je najdraže.

TJA, sad svi iole dobri đaci (a i masa onih drugih) svakako upisuju faks, tako da nije to tako loše. POgotovo što se u mnogim "stručnim" školama ne nauči ništa.

Pod jedan pametan momak neće da upiše Gimnaziju.

BOLJE I najgora gimdža od elitne kaluđerske tehničke škole

Tek kad upišeš faks i postaneš student, zavredećeš Boxerovu pažnju i naklonost

:D

бар нисам крив ко знак питања хаха

u "stručnim" se vaistinu baš malo nauči, sećam se ja kad sam upisivao bilo je dva odeljenja po 30 bio sam negde od 55-60 ne sećam se, sa nekih 96,xx bodova... Mislio ojebaću se od učenja kadono sišli vukovci u grad iz okolnih sela svi 5,00 i 40 na prijemnom... a na prijemnom im tipa šurnjajina sestra dežurala tako da je tad bila enormna razlika u rezultatima nas iz ajde kao grada i ovih ostalih dalje od grada...
Ako hoćeš na fax, jebe ti se koja ti je srednja osim ako nećeš strogo da pratiš etš-etf, opet sa gimnazijom imaš neko šire predzanje za 90 posto fakulteta...

Ne znam za te mašince, ja sam Ekonomista jbg tako da sam imao 25 devojčuraka u odeljenju. Jebo 17.

..Onih osam bile lezbe i skrndelji.

Pod jedan pametan momak neće da upiše Gimnaziju.

Nisi svestan koliko dece po malim mestima nisu u mogućnosti ni za šta drugo, a u njima živi nada da će ipak moći studirati. Poznajem desetine ljudi koji zbog nemaštine rade po kioscima i kafanama i kod Kineza, a mogli su biti vrhunski stručnjaci.