Top Gear

Thumb_0

Луди Чак

Koju knjigu? Ja sam sa neta skinuo njegove članke o kolima iz valjda London Times-a. Super stvar.

Thumb_hujooriginal

Хујо Смрад

Koju knjigu? Ja sam sa neta skinuo njegove članke o kolima iz valjda London Times-a

Pis'o čovek kolumne za neke novine, o svemu što mu padne napamet, i neko se setio da to skupi na jedno mesto. Genijalne izjave ima.

Thumb_tumblr_lki0am987s1qjq2o1o1_400

kurator

Hujo baci neki link. Njihove vožnje super automobila kroz prirodu su jebena estetika. Vijetnam i Rumunija pobedili što se toga tiče.

Thumb_kukara_copy

Sympathy Chan

Omiljeni auto, BMW M3, najjači je Klarkson lik.

Thumb_mediumimmaleadfarmerbybl

Šekoslav

Maestralna emisija, da ne dužim kako je najbolji šou tog tipa koji obožavaju i oni koji pojma nemaju o kolima i najzagriženiji "petrolheads" :) Ima i sajt clarksonisms.com, sa odvalama koje je debeli Džeremi rekao tokom raznih emisija. Prozivanja, kako međusobna, tako i ljudi van emisije su im luda, a ocrnjivanje kola za svaku pohvalu. Što rekoše, jeste da izbegavaju ponekad kola "nižih" klasa, ali opet, i nisu emisija skroz Alvirović & Co. karaktera, tako da im donekle i pristaje. Testovi i izazovi su najsumanutije ideje posle Jackassa koje sam video na tv-u, o tome ne bih da dužim, ako se setim nekog dobrog, kačim.

Ovo je čini mi se iz ranijih sezona, i jedan iz ove nove verzije, isto sa početka, dok je Stig bio u crnom odelu, o istim kolima.

I ovo, napravljeno po uzoru na skeč Pajtonovaca "Whicker Island", prikazano kad je ovaj lik bio gost u Top Giru. :)

Thumb_shure-microphone

ckavu

I don't understand bus lanes. Why do poor people have to get to places quicker than I do?

Prosto ga obozavam!!!

Thumb_srbplb

ЏелА

Specijal o Indiji za nedelju dana, zjuuuuuuuuu!1111

Thumb_0263095

PrvaDama

Videla sam svu trojicu pre neku nedelju na ulici, nešto me zaustavili da me pitaju. Mnogo volim ceo šouououou, whatever... Automobile baš i ne pratim, ali otkad M3 nije ,,cock car,, ja to zelim! Široko, znam... :))
I sviđa mi se Volkswagen Up, baš mi je simpa autić.

Thumb_srbplb

ЏелА

Sereš da si ih videla na ulici? :O

Thumb_medium_default

Цупић

Ово ме је одушевило (извињавам се ако је већ било):

Thumb_srbplb

ЏелА

Danas izbacuju specijal o Indiji a ja ne mogu da ga gledam, pu!

Thumb_daasssss

СМарко

На који канал?????
Ја гледам свако вече на неки али не знам је ли то то

Thumb_srbplb

ЏелА

Ma bre najnovije epizode, je l' bese BBC 2? Ja ih gledam onlajn dan nakon sto epizoda izadje.

Thumb_0

Луди Чак

Meni onaj lik zastaje svakih 2 minuta, pokušaću sutra da pogledam.

Thumb_macklemore

Sale d snajperist

Videla sam svu trojicu pre neku nedelju na ulici, nešto me zaustavili da me pitaju.

JA BI IM DOJKE POKAZO!

Thumb_srbplb

ЏелА

Cace sacu da ti bacim na pvt sa kog sam gledao, onaj i meni trokirao k'o nenormalan.

Thumb_6a00d8341c630a53ef010535f6a71f970c-800wi

Шерлок

Cace sacu da ti bacim na pvt sa kog sam gledao, onaj i meni trokirao k'o nenormalan.

Ajde dzela , pusti i meni pvt.