Prijava

јел мора да се буде апсолвент?

Мисим да немора, другарице су ишле кацу биле бруцошкиње, тојес чим су одслушале прву.

Ne mora, jedini ti je uslov da si dao fazon 2 ispita u tekućoj godini, tj. da si aktivan student.

pa teze ces dobiti vizu ako si apsolvent nego ako si na sred studiranja...

Jel zna neko da mi kaže šta studira Vidra?

колико треба новаца да се оде тамо? мислим оно, да се пријавим за то, за карту и да имам да преживим до прве плате

Један мој другар је тамо, у Дакоти. Око 2000е га је искоштало све, значи цео програм, повратна карта, разговор за визу и џепарац што је понео. Мислим да мораш да имаш 500 долара минимум са собом. Е сад, не знам да ли то проверавају на аеродрому, мада сумњам нешто. Чекам да се врати, па да видим са њим, планирам и ја догодине да палим.

2500 dolara ti treba, reče mi Maja neki dan.

Хвала Маји што је и мени одговорила. Хвала најлепше.

ево ти њене слике уцењуј је док не одговори
http://m.imgur.com/a/o3Tuj
ви остали не отварајте

Hahah to Bač čarolijo, obriši post sad da ne vide dušmani

Јесе неко пријавио? Ђе бисте ишли? Ја сад гледам преко агенције Ayusa, чуо сам да су најпоузданији. Треба дати 1250 долара њима + око 1000 за карту + понети иљаду, дакле укупно нешто више од 2500 евра. Може ли се то вратити од једног посла или се мора тражити још један? Пошто видим неке плате од 8 долара, 8 долара х 8 сати х 20 дана месечно х 4 месеца = 5120 долара ако немаш бакшиш, одбиј 2 сома која ће ти отићи на храну и смештај од другог месеца јер ћеш првог да скрцаш оних хиљаду које си понео и не остаје ти довољно ни да вратиш паре које си уложио. Ђе су ти послови од 10-12 долара о којима причају јебем им матер?

Нисам урачунао таксу за визу која износи 160 долара.

http://www.posloviamerika.com/

Ja ću verovatno preko ove agencije. Za njih jedino znam da nisu prevaranti i svako ko je išao preko njih je prezadovoljan. Sad je jedino problem što im je u ponudi uglavnom samo Aljaska, Dakota i Marta. Tek oko marta dobijaju one malo privlačnije ponude. Marta jebe, ali je skupo ostrvo i malo je teže dobiti tamo posao nego na ostalim mestima, a i teže je naći drugi posao. Ja bih najradije u Kaliforniju negde. Za Dakotu sam čuo da je ekstra za zaradu, da se lako nalaze drugi poslovi, bukvalno te mole da radiš za njih, tako da i ona dolazi u obzir. Ortak je tamo otišao, iskoštalo ga je oko 2000e sve.

Кад ћеш да се пријавиш?

Ne znam, verovatno krajem decembra, pocetkom januara. Cekam ovog druga da se vrati, pa da vidim sta i kako.

Bač, koja si godina i gde?

Ђе су ти послови од 10-12 долара о којима причају јебем им матер?

to sve zavisi od osobe do osobe i ko je koliko snalazljiv i prodoran....nikome nista ne pada sa neba

ja ih znam koji su se vratili sa gomilom stvari i gomilom kesa, a znam ih i koji su pozajmljivali za kartu da se vrate kuci...znaci nije to samo odes i pare beres na drvetu...

to dal ces naci neki bolje placeni posao zavisi i od samog tebe i tvojih sposobnosti i znanja...ako znas posao bartendera, normalno da ces to i da trazis, i onda ces laganeze da imas 150-200 dolara za noc, ako ne znas nista onda jebiga, bices cuvar na bazenu za 8 dolara...