Prijava

Pričam o teoriji za Kastra Srbina, to je prva iznela Dragoslava Koprivica...

Gospodin Deretić je u pravu. Ja mu lično verujem, i sve teorije mu podržavam. Srbi su najstariji narod na planeti - imate li dokaze koji u potpunosti otklanjaju sumnju da to nije tačno? Nemate. Deretić se ne sprda - čovek iznosi svoje argumentovane pretpostavke, i on u njih veruje.

I jedno i drugo i treće nažalos.

Нови председник САНУ-а кад Шешељ дође на власт. хехехехе (((((:

Teško, Šeki kaže da su Sloveni došli na Balkan.

A i čini mi se da ga je Deretićeva stranka prozivala

Цар
Teško, Šeki kaže da su Sloveni došli na Balkan.

Знам. Не схватај ме буквално, шизим мало. :Д А шта, какву то странку има Деретић?

Шешељ никад није волео још једну будалу поред себе. Увек је био окружен мрцинама без трунке духа у себи. Тако да Деретића, ако буде много галамио, чекају букагије.

Koje auto vozi Deretić?

Slobodna Srbija - Serbijana
http://serbijana.weebly.com
Inače je Dereta bio na listi Stranke srpskog jedinstva početkom hiljaditih.

Jebo to, no koje auto čovjek vozi?

Dereta? Ide busem, čita Kurir obično dok se voza

totalno ga zamisljam haha

Istoričar levela Milan Tarot.

Edit: Unlock

Deretić je najobičniji šarlatan, i to nimalo bezazlen. Nisam znao ko je on do noćas, odgledao sam neki klip sa pitanjima i odgovorima, i sve što sam čuo je čist populizam. Ali evo recimo da je za sve što tvrdi (znam da je preminuo) u pravu. Kakvu korist od toga ima današnji prosječan Srbin? Nacionalni naboj se ne postiže pričama koji se graniče sa bajkama, već se to radi naukom, umjetnošću, kvalitetu života građana, a ne busanjem u grudi tuđim postignućima, na putu do kladionice, čineći sijaset saobraćajnih prekršaja, prljavih gaća, primitivnog vokabulara.
Ovo je primjer kako treba:
https://www.youtube.com/watch?v=Zu_jLz7zYGU

A ne sumnjam da Deretić ima određene intelektualne kapacitete, ali još manje sumnjam da se pojavio u vremenu kad se Srbija suočava sa gubljenjem vrijednog dijela teritorije i sa simboličke, istorijske i materijalne strane, da, Kosova. Dok ogroman broj njenih građana raubuje za izrabljivačke poslodavce. Da ne nabrajam dalje...
Čovjek je samo uvidio svojih pet minuta ili je proguran za 'učenjaka'. Razmislite kome on najviše odgovara da se narod zamajava s njegovim pričama i biće vam jasnije. Pa jebote imate čovjeka koji je izmislio najtačnije računanje vremena a vi gubite vrijeme na ovakve devijantne likove.

Zasto unlock kad se realno svi sa minimum gramom mozga slazu xD

Zato što većina ljudi ima ispoprosječne uslove za život, kroz kratka školovanja su načuli da je Srbija oduvijek bila napadana/oštećena strana i on im priča ono što oni misle da im je potrebno da čuju, da su u pravu i da treba tu da ostanu.

Ако ништа, бар се насмијем на његове изјаве.