Prijava

Викенд = недељом. И суботом иду у школу.
А замисли да из Тирита у розе мајици одеш на "Мордор ХМ фест"? Реално не би те ни пустили, + само из Моргула можеш да резервишеш карте.

Цео летњи распуст се блеји горе на броду, а кад је зима доле у неки клуб.
Ал и пичке у Моргулу су очајне наркоманке оне рејверске пакао, а у Тириту све лепе, манекенке неке скупе, пошто у граду има фешн селекшн.

http://www.youtube.com/watch?v=DwQbPgouUYo
Zamisli Orke kako skaču uz ovo u Morgulu.
Ne bih rekao da su u Morgulu rejverke, pre će biti neke gotičarke. Kurve. A u Tiritu neke fensi rokerke, tipa Gale Kerber fanovi.
Hm... Pošto je zajebaniji ovaj prvi, ipak se odlučujem za MM

Ал и пичке у Моргулу су очајне наркоманке оне рејверске пакао, а у Тириту све лепе, манекенке неке скупе, пошто у граду има фешн селекшн.

Па да, ето и сам видиш да је Тирит смор. И што се држиш рејва, ко то слуша, само ЏЏЏЏ дисторзије, грол вокали и зов Назгула!!!111

A u Morgulu žurka isto, Orci se biju između sebe, Nazguli to gledaju i cirkaju pivo, krmljaju kokice, padaju opklade, a kace završi, onda onako svi pijani prave redaljku na Arueni, koju su naravno zarobili, jer je Mordor pobedijo. A u pozadini piči http://www.youtube.com/watch?v=ORLcFRbjet4

Не знам мене се допада више оно наше тамо ипак.

U Morgulu se sluša Death, Crowbar, Slayer itd. Znači Morgul, samo tama i težina!

A u Barad-duru Carpathian forest, Bathory, Gorgoroth ( gle slučajnosti), i Dimmu Borgir na fajrontu.

Minas Morgul definitivno.

Morgul Fest, valjalo bi to obići, da postoji. :D

Моргул, капирам да се ложе на неки пси, електро, хаус, дабстеп музику због оних зелених ласера. Кул.

Tirit je za pičke! Svi onako ispeglani, u onim smešnim oklopima. Viva Barad dur!

Neki ekvivalent ovdašnjeg drevnog sukoba: Sensation WHITE vs Beer fest

Ма нисте провалили, оно дрво на броду, од како је дошо Арагорн, расту неке печурке по њему. Гандалф ми лично рекао, возе као виловњачка вутра.

Хобитон, тамо има доброг вопса и добре траве....

Е Округ је за тај зонфа, пикник и то, за први мај, прасе и пиво и терај!

Ма Хобитон ФТЊ. Вопс, трава... још и јебеш миџете.
Јебеш моргул наркоманке, принцезе из Гондора, а Рохиримке не дају чку.

Ију, каквих пичића има у Тириту. Ко је био јутрос на литургији, зна о чему причам. Све су дошле, кажу натерали их мамице. Напредна генерација, мајку му. Још Гандалф одужи са оним кандилом, нагледао сам се довољно, до следећег божића..

Чек брате, сви ви за Итиле и Тирите а то су била најобичнија села за Озгилијат, све пичке су ишле у Озгилијат ал' су их сељаци из Итила и Тирита уништили у својој свађи око тога ко има право да кисели купус поред Андуина и тако се спаси од чињенице да ће смрдети на селендру. Боромир цар је једно време успео да смири град и направи највеће жураје које су вукле курве из Харада да блајвују за 18-и рођендан неком сину од вазалчића Гондорових колико је то било страва место, чак и руинирано је било страва. Који сте ви мејнстримери, сви знају где је краљ на крају одлучио да живи, Тирит је постао лепа стражарница, Итила је спаљен до темеља, а Озгилијат је постао царски...