Prijava

ni ja ne razumem a duplo puta sam pametnija.

Како волим ове падобранце које активно не занима нека тема.

Antikvaran pre 9 minuta

ja se od srca izvinjavam na spemu

Pickica, reci lepo spemujem, dobicu dan i gotova stvar.

to je bilo onako hipsterski ironično, boli me kurac lolo

Што се ископавања тиче испитивања су вршена током јесени. ( Живим у близини Алексинца и долазили су људи из НИС-а, али после тога ништа.) Иначе одавно је познато да у Алексиначким рудницима постоје нафтни шкриљци. Алексинац као варошица живи, али приградско насеље Алексиначки рудници је скоро мртво. Мислим да би велики препород донело поновно отварање рудника. Али мислим да наша држава нема довољно новца да уради тако нешто, а поштво је НИС у рукама Руске националне нафтне компаније они би могли да преузму тај посао. Међутим то свакако не одговара западу, а садашња власт је устрвари марионета запада. Све у свему слаба вајда од свега тога.

У Србији можеш да зарадиш од чега хоћеш, па и од шкриљаца. Ваљда је то јасно. Међутим, проблем је што ће на један барел тако добијене нафте ``српски`` лопови да украду 2 барела. Све се исплати. У Америци људи праве боју од млевених костију крава. Код нас ни немају појма да се то ради, а плаћа се страва. Земља нерадника и лопова никада неће успети.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=01&dd=11&nav_id=573010

колико је веровати ортопеду да неће бити загађења. молим прочитајте чланак.

http://b92s.net/pics/gallery/2012/01/21328122804f0dc6222ebbc324561508.jpg

fck Сори, али нећу да читам. Верујем ти на реч. Довољно је да кажеш - српски политичар је рекао... Мени је то као да си рекао: једите говна, то је здраво. Или - пуцајте себи у главу, неће вам бити ништа.

Та идеја постоји већ тридесет година мало сам се онако распитао, проблем је што копање шкриљаца није исплативо за сад са овом технологијом којом се располаже. Он ће се копати само кад баш крене криза са нафтом да дрма свет мада тада ће већ технологија вероватно узнапредовати довољно да постане чак и исплативо.
За сад то је само прича да се сакупе поени од људи...

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/postajemo-naftna-sila-171192.php
Било би лепо да је истинито. Ипак, Курир је то. Треба проверити.