Prijava

Slučajno sam nabasao na nečji profil na fejzbulahu, tražio sam jednog ortaka nebitno blabla, i naiđem na profil nekog lika koi ima neki azicki anime avatar, naruto,hentai jebemli ga šta već ne kapiram se u tome ič. oke, to i nije toliko strašno,ali taj lik ima jebote preko 20 godina. a što je najgore, gotvo svi njegovi fb prijatelji i frendice lolo, različitih starosnih dobi,imaju takve usrane avatare! i tripuju neka japanska imena uz to. i imaju ista interesovanja. i ..i ne znam šta već. Da li su ti likovi i likuše normalnio jbote a?

e,sad bih okačio linak,al zaboravih gde,jbg...iskreno,ufatijo me transfer. i uopšte za sve takve osobe koje se nalazee u tome. kapiram i poštujem to naravno,svako ima svoju muku, ne treba se smejati tuđoj nesreći,al,jebote!

interesuje me jel ima nekog ko se razume u to da mi pojasni te tripove, onako,laički, na srpskom, jer ne kapiram japanski.
hvala

Eo i za Naruto lengvidž ololo:
私が誤ってnečji fejzbulahuプロファイルぶつかった、私は無関係パートナーblablaを探して、そしていくつかazickiアニメアバター、ナルト、変態性交ではなく、それが何をかを持っているキャラクターのプロフィールがあるように思われたそのkapiram C.桶は、それはそれほど悪くはないが、その数字は20以上のクソ年を持っています。そしてさらに悪いことに、すべての彼のGOTV FBの友人やガールフレンドのロロ、様々な年齢層は、そのようなくだらないアバターを持っている! tripujemとそれによる日本の名前。と同じ興味を持っている。と私は..何を知らない。これらの文字とlikuše normalnio jboteは?

よく、今私は、リナックを掛け、私はjbg、どこに忘れてしまった...正直、私ufatijo転送。そしてそれにnalazeeすべてのそのような人のための一般的なインチkapiramと当然の敬意は、誰もが情熱を持って、我々が他人の不幸、しかし、性交時に笑ってはいけません!

JELは、私たちはkapiram日本のため、セルビア語で、レイアウトなどで、三重明確化していることを理解し誰かを興味を持っています。
ありがとう

EDIT: nisam teo da metnem ovo u forum tipa kultura namerno,lolo
EDIT 2 BITNOOO!!!!!: i taj japanski tentakl..mislim, ŠKK???
EDIT 3:
KOBJASNILI!
http://www.youtube.com/watch?v=-VILgSsesD0

To ti je kad se fascinacija japanskim pornićima uzdigne na viši nivo.

Sve to otišlo u kurac... bolesni ljudi bez dijagnoze...

ajd da pričamo o tome. voleo bih da neko ko se razume u to dođe i pojasni nam.

Verujem da si do sad sretao metalike sa metalicarskim imenima, ista govna kao i taj na koga si naisao, samo sto se muzika smatra normalnijim od mangi i anima i slicnih sranja ovde.

Stvarno misliš da bi mogao da razumiješ nečiju opčinjenost time? Naduvaniji si nego što sam mislio...

Korbene što to radiš čoveče, kad navale Japanci na sajt, nećemo moći ni motkom da ih oteramo.

Verujem da si do sad sretao metalike sa metalicarskim imenima, ista govna kao i taj na koga si naisao, samo sto se muzika smatra normalnijim od mangi i anima i slicnih sranja ovde.

sreto sam ja svakakve u životu dželo, uskoro punim 29 lolo, al nisam se susreo sa ovakvom vrstom opsednutosti još.

Razumijem ti sa ja u Anime. Vidiš ima nas svakakvih pod ovim nebom ,neko voli da ga baca na dobri stari regularni "girl on girl" pornić a neko fapuje na Naruto Hentai , svako ima pravo da izražava svoje seksualne slobode.

Šerloče, okej, ti si prvi,pa neću da te napljuvavam..još:)

reci iskreno,jel ga bacaš na animirane pičke?

ajde priznaj, necemo pisnuti

Ajmo i mi tako.

AJMO SVI, DRKANJEM NA MANGE POMOGNIMO JAPANU DA SE OPORAVI OD KATASTROFE

PAjsz vako, kacam bio klinac, voleo sam one japanske, Granzort, Robotek i tako to...bilo i par dobrih čki sećam se lolo,al, BIJO SAM KLINAC TADA!

To se ne racuna! :) Samo od 15 pa na dalje....

Једном сам налетео на неки анимирани нићпор, неки од тих јапанских... и оно, ладно приказују неке екс-реј снимке акције. Фазон, гледаш унутрашњост шупка анимиране мутантице жене и зечице, док јe неки анимирани хуманоид са Спок-ушима трпа у исти... Шта није у реду са тим људима?!

Igro sam i nitendo, maria,zeldu blabla...al nisam drko bre na crtaće!

Samo sam jednom u životu odledao taj hentai , nekako smara , al' iskreno volim da bacam na Azijatkinje . Jebeš mi mater , nešto razmišljam , što se one Kinjeskinje i Japanke ne briju ? Nego svaka peščanik u gaćama.

Šerloče, okej, ti si prvi,pa neću da te napljuvavam..još:)

Ne kapiram.

Ne kapiram.

sprdam se,samo sam malo rezervisan kacu anime u pitanju:)

oke je da bacaš na azijatkinje, i ja sam, all žive bre bale, od krvi i mesa.