Dvadeset godina Republike Srpske

Thumb_g1_gg_jarmen_kell

enemyofthefreeworld

Jebem vam mamu trolovsku obijci sad, al mi idete na kurac..

А јбг... А фина тема беше... Фина.

Thumb_scary_road_wallpaper

Tom Ripli

Sizif Shizofrenik pre 3 minuta
... Да је среће да смо стали одмах на страну амера, као што нисмо, Сребреница би била нови Бондстил, Младић би био саветник Пентагону а Караџић најбољи ортак Хилари КлинГтон,

http://vukajlija.com/forum/teme/30777-u-igri-kauboja-i-indijanaca-neko-jednostavno-mora-biti-indijanac

Thumb_ludoburazere

sunshine

Film Težina lanaca objašnjava mnogo toga..
Nemoš sadit tikve s'djavolom pa to ti je

Thumb_default

Sizif Shizofrenik

Ма ми би преживели и све што су нам Амери и Еу урадили, али ми не можемо преживети сопствену тежњу да на њих свалимо одговорност за сопствену беду и неуспехе. Гледамо ми и филмове, читамо књиге, слушамо чак и непријатеље, али имамо проблем јер сваки Србин види себе или као новог цара Душана или неког Степу, Карађорђа, Путника...

Thumb_ludoburazere

sunshine

Stvarno ne mogu da pišem išta na ovu temu, jer sam je toliko puta prežvakao da znam svaki ishod priče.. Da je eu-korporacija i ko zna ko od Srbije aka Slobe tražio rudnik Trepču i najveću nato bazu na kosovu u zamenu za jaku i neokrnjenu srbiju ili šta već bi mogli dobiti trebao je pristati...

Thumb_default

_AJAX_

Ваше српство букнуло је после гарашанинових кењања о томе "све православно је српско". Ипак сте и после тога у првом светском рату без много помпе пуцали по србима на Церу и Колубари. Сада сте већи срби од неког из Краљева, Крушевца, Ваљева, Ужица, Чачка...
Дичите се српством. Којим српством?
Ојса Рска

Thumb_tumblr_m1z1vzxk8i1qhh7tbo1_500

Nash Bridges

Film Težina lanaca objašnjava mnogo toga..

Stvarno divno objektivan film, pogotovu kada na kraju filma zahvalnice popunjavaju imena glavešina iz DSS-a. Jebem ti objektivnost. Huškači!

имамо проблем јер сваки Србин види себе или као новог цара Душана или неког Степу, Карађорђа, Путника...

TO! TO! A svi sede i glume i ništa se ne menja. Ovaj internet je način da smrad vašeg govneta oseti svako na planeti i to 1000 puta jače. Sve se vrti i obrće ali guzica iz stolice nikako i mi kao očekujemo da nas neko podrži-pomogne-gotivi? Ko voli lenštinu? Ko voli neradnika? Ko voli lažova i lopova? Kako neko da ima dobro mišljenje o nama (srbima) ako mi prvi nemamo lepo mišljenje o sebi i svojoj zemlji? Zajebi te kvazi-patriJotske fraze. Da voliš svoju zemlju ti bi joj pomogao, NE serući po drugim nacionalnostima po youtube-u i ostalim sajtovima nego trudeći se da što više učiniš kako bi svima bilo bolje. Od primera se uvek kreće. Ako si ti neradnik i pljuvač, nemoj očekivati drugog da nadomesti tvoje nedostatke. Moje verovanje je da su srbi iz republike pošteniji predstavnici svoje nacionalnosti nego pola južne Srbije i onog švercersko-paro-gutajućeg zaperka tamo dole.

Thumb_keep-calm-and-listen-to-sinan-6

Skočimiš

Jeste, Garašanin je kriv za naše prosvjetljenje.
Aj dalje.

Thumb_polufinal004

бури

sve bih ja vas u pičku materinu oćero, al' neću zbog radi toga što sam fin...

o emu vi meljete, umjesto da pričate o toj godišnjici... :)

predlažem lock na temu, jer je odavno izgubila svaki smisao...

Thumb_default

Sizif Shizofrenik

Nash Bridges Игром злонамерних случаја, сада живим на југу Србије, Лесковац, и не могу да се сложим са констатацијом да јужњаци нису ``Срби``. Тачно је да свест није нешто типа - РС или КиМ метода понашања, али и овде се гаје традиције Србаља и чува српско име.

Слажем се потпуно за критику на наш нерад. Ајд да не рекламирам мој постер, ти иди до мог профила па види. Слажемо се 101%, штета што ниси женско одмах бих те јебо.

Треба имати РЕАЛНО мишљење о себи, а не добро. Не може бити добро ако није истинито, а наше мишљење о нама се заснива на својатању успеха и славе наших предака. То једноставно нисмо ми, него наши претци.

Thumb_default

Sizif Shizofrenik

Аљаксу, немој да ложиш људе, испадаш много глуп. Ако ниси успео из прве, нећеш јебати ни из друге... Иди палмуј.

Thumb_tumblr_m1z1vzxk8i1qhh7tbo1_500

Nash Bridges

Nisam rekao da nisu srbi. Rekao sam da imaju plemenitijih osobina i malko zdraviji patriotizam od NEEEKIH južnjaka. Ne onaj što krade patike! Možeš 50 imena srpskih izmenjati ali ako si lopov, lažov, neradnik i izdajica ZA MENE NISI SRBIN i ne pripadaš istom stadu!

Thumb_default

Sizif Shizofrenik

Да се вратимо на тему, сада када смо утврдили ко су Срби, а ко нијесу. Срби, хајде да се договоримо да јачамо везе између РС и Србије. Јебеш границе, Дрина није граница, Дрина је само река. И пакла лоших цигарета. Ето, јбт чак сам и слоган направио за 2 мин. Већ видим своју слику на вашим зидовима... У златном раму! Да чујем предлоге. И престаните са аплаузом, осећам се непријатно.

Thumb_ludoburazere

sunshine

NE DAJ DA NAM UZMU NJU NAŠU ZEMLJU VOLJENU!!!

Skočimiš

Ako je Drina problem - popićemo je!

Thumb_default

_AJAX_

До јуче сте певали о Милету Будаку и оно "Бјежте псине преко Дрине", а данас

Хоће. Зато што нашој економији не треба још један терет и још један дужник чије ћемо ми дугове плаћати међународним институцијама.
Бјежте псине преко Дрине кажем ја вама.

Skočimiš

LJEPOTICE SLAVNA, MI TE IMAMOOO, REPUBLIKO SRPSKA NIKOM TE NEDAMOOOOOOO!!!!!

Thumb_default

Sizif Shizofrenik

Ја се само залажем да се заиста укине РС као назив. Брате, па то је Западна Србија... Или један њен део :)

Thumb_lulapujo

Lullaby

jes' da je sad vidljivo jer je 1. post stalno tu, al da citiram:

Vaše mišljenje o njoj i kako je vidite u narednih 20 godina i kakvi su njeni izgledi u pogledu trajnosti i samoopredljenju ?

to je, dakle, bila ideja teme.
ajakse, meščini ti si na to već odgovorio, onim "biće opet rata" i više nema ništa pametno da kažeš. ako si i imao :)
tako da se uzdrži od trolovanja ili, ako ti je draže, podjebavanja. dosta je bilo.