рукометна репрезентација Србије

Thumb_veverica

Pepsi78

mali komad atmosfere iz Čaira juče

Ja navijao protiv Švaba i žutih sa severa. Makedonci napunili halu 98%. Bilo 4-voro Švedjana, 10-tak Nemca i 30-tak Čeha. Kad je hala (posle dužeg vremena ) zagrmela, samo sam zažalio što naši nisu tu.

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

ZAŠTO SU LJUDI TOLIKO NEZAINTERESOVANI?! :/ Jbt, rukomet je jedan od sportova u kojima smo kol'ko-tol'ko ok. Mislim da u Novom Sadu niko i ne zna da je prvenstvo.

Thumb_url

Vladimir Nikovski

Danas sam bio u Novom Sadu i mogu da kažem da je Mađara bio pun kufer ;)

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Vjeruj mi, njih je uvijek pun kufer. :))))))

Thumb_campos

Peaks89

što je najgore od svega, Spens mi je izgledao punije nego Pionir juče.

Thumb_view_photo.php

Зна Мурињо

Хахха :))
Па јесте тако, реално. Али Мађарима је то први групни спорт. А ми, ма ми бре ништа не улажемо у рукомет, довољно је што је код нас првенство. Ја не живим баш близу неког града где се игра, јебига. :(

Thumb_gameofthrones_s2_eddtollett_03

Л0Л

ZAŠTO SU LJUDI TOLIKO NEZAINTERESOVANI?!

Али боље тако него да се направи велика помпа па да опет имамо случај Ђовак. Нек' рукомет гледа ко га воли а не помодарска говна.

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Ja bih voljela da idem na sve, al' sam se kasno sjetila i cijene su, blago rečeno, paprene. :)

Thumb_url

Vladimir Nikovski

Ljudi ozbiljno shvatili navijanje.

Thumb_mala_maca

Bruce

Nemam pojma o rukometu. Probao sam da ga igram u srednoj školi, ali uopšte ne kapiram taj sport. Doduše, ne kapiram ja mnogo sportova, ali rukomet i košarka su mi naročito strani.

Thumb_celinac_2

Anarchyst

Kolko se evara krecu ulaznice?

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Pa brate, kad se već u našoj državi organizuje, neka bar malo pompe, red je s vremena na vrijeme! A ovdje - ništa. Nula. Jedino me par plakata na Spensu podsjeća da je prvenstvo. Cijene su 10ak evara, one jeVtine. :/

Thumb_7084_dete_if

Šarlо

Nemam pojma o rukometu. Probao sam da ga igram u srednoj školi, ali uopšte ne kapiram taj sport. Doduše, ne kapiram ja mnogo sportova, ali rukomet i košarka su mi naročito strani.

Ako može bez spema na ovako dobroj sportskoj temi

Thumb_view_photo.php

Зна Мурињо

Па скупо бре, ало! Макар за нас Србе, странци ће свакако да купе карте, њима нека подигну. Па бре, ја сам школарац, одакле мени 10 евра да гледам утакмицу од сат времена, а плус бих се навадио па бих ишо на сваку? Једино да крадем ил продајем доп.

Thumb_mala_maca

Bruce

Ako može bez spema na ovako dobroj sportskoj temi

Pita čovek hoću li pratiti prvenstvo u rukometu - ja odgovorio, nema tu spema Šarlo...

Thumb_view_photo.php

Зна Мурињо

Ма стварно су говна, скупо бре. Нисам обраћао пажњу, али јесу ли карте једнаке цене у Београду и Нишу? :) Баш би било труло да Нишлијама траже 10 евра, јеботе, морају радити 5 дана за једну карту.

Thumb_gjqwvih

Mala Vidra

Па скупо бре, ало! Макар за нас Србе, странци ће свакако да купе карте, њима нека подигну. Па бре, ја сам школарац, одакле мени 10 евра да гледам утакмицу од сат времена, а плус бих се навадио па бих ишо на сваку? Једино да крадем ил продајем доп.

Upravo to, a tek ja sa svojim studentskim džeparcem.. Njima 10 eura kutija cigara košta.

Thumb_da-li-je-sada-jasnije

Champy

Navijam za Hrvatsku, oduvijek-zauvijek. Mislim da ove godine nemaju velike šanse, ali eto. U svakom slučaju, pošto moje Bosne nema, neka bar komšije igraju i vode Balkan. Naravno, navijam i za Srbiju, ali Hrvatska repka mi je posebno draga.

Thumb_7084_dete_if

Šarlо

Хоћете ли пратити Европско првенство које следи и ко су вам фаворити?
Nemam pojma o rukometu. Probao sam da ga igram u srednoj školi, ali uopšte ne kapiram taj sport.

Ako misliš na ovaj rukomet onda nije spem...

Thumb_campos

Peaks89

Ja sam pazario za sredu u NS, 800 dinara obe tekme, Francuska - Rusija i Španija - Mađarska.. To je onaj najjeftiniji sektor.