Prijava

Шта мислите о овом корифеју српског новинарства? Где је, шта ради милован? Да ли нам стварно прети најезда шиптара, завереништво свецких моћника. Вехабијски кампови, алкаидине ћелије. Милован зна. Милован илунинише српску јавност већ дваес година. Зашто нисмо пазили на упозорења овог великог човека? Зашто нисмо на време уочили муџахединске јудеоусташке кампове на балкану? Које централе моћи и фашистичког империјализма су гурнуле у страну ову новинарску величину?

TAKO JE!

Posljednji srpski ŠTA?

ТАКО ЈЕ
Доле Велика Моаоча!
Доле!!
Доле вехабизам и проусташки режим!
Доле!!
Доле великоалбанкса репресија над невиним српским живљем!
Доле!!

Posljednji srpski ŠTA?

Илуминатор. Он ти илустрира илуминације. Знаш они цртежи?

Илуминатор, јер нам осветљава помрачену свест сиененовском пропагандом

Al najjače je mudžahedinski judeoustaški kampovi, tu sam pao...

Човек порастао у улици у којој је моја кућа у Сурдулици .. и сад му родитељи и фамилија живе тамо ... цео живот на терену .. оно што је причао 1999. и пре тога само је врх леденог брега и информација које он има .. штета што је испливао у тренутку кад је Слоба владао и што га људи везују (а богами се у једном периоду и сам везао) за тај режим ...

Милован је радио на беламију, телевизији у Нишу. Волео сам његове емисије. Биле су једино право говорење истине. Милован је продавао и касете на кућну адресу, али је тај новац ишао српским огњиштима на Космету, наравно. Јер је Милован пре свега човек, па новинар илуминатор.

Милован је један редак прави Срб! Угледајте се на Милована!

Ne dovodite njegovo ime u vezu sa iluminatima!

Мислим да се мало понавља у неким ставовима и емисијама, али човек је једини лик који сабије онолико информација у онако мало времена. Нажалост, волео бих да кажем да је будала, лудак, манијак, јадник, али време сваким даном потврђује да оно што говори не само да има основа, већ представља врло озбиљну студију ситуације на Балкану. Одмах би га поставио за Начелника БИА или ВБА.

Lepo je što se neko setio ovog doajena istraživačkog novinarstva, viteza istine, prvog i poslednjeg borca protiv papskomasonskoimperijalističkih sila. Nadam se samo da nije kasno, da ga se horde ustaškomudžahedinskih terorista nisu dočepale...

Велокосвецки моћници му нису дозволи приступ главним телевизијама, али их је Милован вешто забишао. Милован је својевремено покривао целу србији својом ауром истине, борећи се против медијског мрака и једноумља путем локалних и регионалних телевизија, као што су белами, палма, или четири ес.
Овај доајен истине је био принуђен да своје емисије емитује непосредно после Алфреда Џонатана Квака, тако да су и деца пратила његове емисије, а познато је да деца једина могу да препознају праву истину и искрену намеру.

Е то је прави Србски патриота. Да га Бог поживи.

Много више знам о њему приватно него овако јавно, пошто је лик живео на 50 метара од мене, а моја мајка се дружи с његовом мајком. Брат му се обесио пре неколико година. Био ми је готиван за време бомбардовања кад је извеђтавао с Косова, чинио ми се као човек с ОВОЛИКИМ мудима. Ал' добро, тад сам био клинац.

Иначе, немам неко мишљење о њему. Осим што мислим да је србенда и паљевина, углавном ми је Дејан Цукић.