Prijava

E brate jel mogu i ja da mećem to "cрeтeн" na kraju posta?
Meni dojajno...

VIDI

сретен

uzmi nesto jos poslovnije npr (na engleskom pa da bude jos kulje za paorsko srpsko uvo):

Kind Regards,
сретен

uzmi nesto jos poslovnije npr (na engleskom pa da bude jos kulje za paorsko srpsko uvo):

Опсенa простоте.

Дејсретен!

Dear Mr Dejs,

Опсенa простоте.

Nego kako, turaj samo velike reci! Strane!

Best Regards,
сретен

Деар Мр Целт,

мислим да је опсена жидовска реч. Њихови коњи су јели овас. А они су јели овсене пахуљице. Одједном неко је провалио да су то опсене пахуље!

Дејсретен!

Nestrpljivo isčekujem Vaše sledeće postovanje.

S drugarskim pozdravom,
Kurd s.r.

Ја сам ћоман, и нек' сви то знају.

лично, упражњавао сам обилато сексуалне чинове
као млађи, а сад као муж и отац двоје деце, за то
немам баш пуно времена. наиме, посветио сам се
много више духовним уживањима, и класично
вођење љубави више не може да задовљи моје
потребе.

Сретене, с дужним поштовањем према Вашој перцепцији стварности, већ два сата ме мучи питање како сте поставили секс и духовност у исти аршин.
Пре свега, мислим да је овде реч о вашој очигледној некомпетенцији по питању сексуалних чинова, иако сте напоменули да сте као млађи доста често упражњавали сексуалне чинове.
Не могу да не приметим да је и секс може изазвати у човеку духовно и узвишено, али је тај ефекат на жалост кратак а по мом скромном мишљењу и лажан. Наравно, volens nolens, ви сексу морате приступити јер Вас ваша природа нагони ка том чину, али никада секс не смете супституисати духовним напретком.
Било би крајње занимљиво чути од Вас образложење ових забрана поводом секса, мислим да би то јавности било у најмању руку занимљиво.

Pokusao sam da upratim tok razgovora ovdje, naravno prvenstveno uz misao da odgovorim na temu, ali posto se ovo pretvorilo u nesto drugo ukrascu termin iz ranijeg posta i nazvati ga dojajnim. Mislim da je autor teme (ko god vec bio) u mnogome u pravu, narocito o stvaranju nekog novog trenda i preuzimanju fora od ''starijih'' vukajlijasa. I mislim da se u vecini slucajeva radi o dvolicnosti, ali ima i onih iskrenih koji se mozda u realnom zivotu iz raznoraznih razloga ne mogu ponasati ovako, recicu primitivno i divlje (sto ne znaci da to nije dobro). Sigurno ste nekada pozeljeli razbiti sve predrasude i norme, poslusati ''tarzana'' u sebi i podivljati. Sreten je recimo otac dvoje djece, tj. porodican covjek. Ja ga zamisljam kao inteligentnog studenta rokera koji se nonstop opija i zivi od danas do sutra ili nesto slicno. Iznenadio sam se kada sam saznao da ovdje ima i profesora, odnosno visoko obrazovanih ljudi. Medjutim, to je i jedinstvenost, a i glavna osobina vukajlije, da mnostvo razlicitih ljudi stvara neki novi trend i urbani pokret sto u potpunosti podrzavam.

Uz najljepse pozdrave,

macho (svojerucno)

поштовани господине сретене,

на основу нашег синоћњег разговора у коме сте изразили спремност да учестујете у нашем тајном подухвату рушења јудеомасонског поретка и враћању исконских вредности међу залутале младе овчице стада христовог које пасу на зеленим пољанама овог сајта, позивам вас да кажете реч-две о вашем плану извођења људи на прави пут.

реците онима који виде, а не виде и који чују, а не чују благу реч спасења.

срдачан поздрав

ајакс http://www.dodaj.rs/f/3F/12F/3N7OV9RV/potis.png

Душко Радовић би био топ аутор на Вуки. УБР сретен не јебе он оре!

пец (мешавина зеца и пацовке)

@macho

срдачни поздрави и од мене! јако ми си свидело то што сте написали, начин на који размишљате, као и угао под којим све ово посматрате. врло похвално. надам се да ћу имати прилике да у будућности више читам ваше коментаре.

"на основу нашег синоћњег разговора у коме сте изразили спремност да учестујете у нашем тајном подухвату рушења јудеомасонског поретка и враћању исконских вредности међу залутале младе овчице стада христовог које пасу на зеленим пољанама овог сајта, позивам вас да кажете реч-две о вашем плану извођења људи на прави пут."

цењени господине, прилично сам сигуран да нисам на овај начин то написао али поента је ту, да. међутим, обећали сте ми списак који још увек нисам добио. волео бих да се прво тиме позабавим, па тек онда да пређемо на проблеме и ствари које треба мењати.

@cernogod

верујем да сте сами себи делимично одговорили на питање.

пре свега, лепо је што сте приметили контрадикторност у мом претходном посту. у њему сам заборавио да напоменем како се баш и не поносим својих дела из младости јер сам често умео да чиним непромишљене и пребрзе одлуке. али, кад смо код тога, напоменуо сам како млади људи могу да имају сексуалне активности АЛИ уз поштовање одређених правила.

сад, надам се да ћете ме опростити али покренули сте једну јако сложену тему. у овом тренутку немам времена да вам дам комплексан одговор па је најбоље да то оставимо за неко друго место. и не би ваљало да превише скрећемо са приче о "члановима вукајлије".

али сигурно да ћу пробати да се позабавим том тематиком у некој од следећих дефиниција, где ћу убацити и делове из својих списа "сретен о неморалном сексу и перверзијама".

хвала на разумевању.

сретен

Nekako mi je ovo previše sažeto...nije objašnjena srž na najbolji način. Ipak treba to da se malo pojasni, ako me razumete...

Svak bi rekao, po ovome što pišu naši dragi vukajlijaši (bar prvih 2500) da su oni svi pametnice. Ali to je nemoguće. Tako da jedan dio (manji dio) su stvarno inteligentni ljudi,a ostali su dvolični,pa pokušavaju da se uklope sa ovima iako oni nijesu takvi.

поштовани

надам се да ћете разумети уколико "списак" буде каснио или ако дође до вас по неком од мојих сарадника.
суочавам се са претњама и са константним минирањем састављања списка и очигледно је да су јаке струје против изношења истине и против стварања списка.

упркос свему списак ћете добити у року од три дана и очекујем да избаците оне за које имате податке да су чланови или поштоваоци онога против чега се ми данас боримо.

настављамо герилску борбу

срдачно ваш
http://www.dodaj.rs/f/3F/12F/3N7OV9RV/potis.png

Gomila inteligentnih i neinteligentnih likova koji imaju internet.

сматрам да сам добио сасвим задовољавајуће информације и мишљења од стране свих учесника у расправи.

хвала, надлежни могу да закључају дискусију.

сретен

Na zahtev osnivača ove teme, nadležno lice je zaključava.

:zaključ: