Prijava

Одма да кажем да је то курац, и да су сви назови анархисти које познајем тешке трансферчине од људи и позераши ван свих реалних оквира. Да неким случајем стварно завлада анархија, први би покрепали ти који се у њену корист највише бусају. Редпро, што не узмеш да радиш нешто корисно?

Nabijamo anarhiju na kurac. Tri dana bez sistema, smrt.

Одма да кажем да је то курац, и да су сви назови анархисти које познајем тешке трансферчине од људи и позераши ван свих реалних оквира. Да неким случајем стварно завлада анархија, први би покрепали ти који се у њену корист највише бусају.

+1234567890

Ne podržavam nikakvu vlast i nečiji nametnuti autoritet.

Baš nešto nisam primetio da se ne pridržavaš pravilima sajta...evo ti kurac onda, nisi anarhista, samo oćeš da se razlikuješ od drugih.

E, stvarno, kaki si ti anarhista kad si se dobrovoljno uvalio u kaizenov sistem?

pa kako ti to ne prihvataš vlast države? Mislim, kako se odupireš državnoj vlasti?

Imaš li ličnu? Čiji si dupli? Plaćaš li PDV? Čiji si dupli? Imaš li zdravstveno osiguranje? Čiji si dupli? Čiji Si dupli?

Дечко, ево, добронамерно те молим, немој више да причаш људима да си анархиста, јер, очигледно, нити имаш основно знање о текућем социјалном и економском поретку, а камоли о једној, одавно фиктивној творевини. Смејаће ти се и људи и деца. Ако тролујеш, прелистај мало градиво, не можеш разговор да водиш аргументима попут

hahahahaahah sajt je sajt. Niko te ne tlači, ništa ne plaćaš. A vlast države je nešto drugo

A lični nemam

Само зато што имаш 15 година.

ne plaćam PDV, нemam zdravstveno

Јер ниси ни запослен.

А дупли бих ти препоручио да направиш, јер те неће нико више озбиљно схватати на овом налогу.

Ne prihvataš ničije autoritete i pravila, a cenzuriso si reč ''kurac''.

Anarhisti, monarhisti, nacisti, komunisti, neshvaceni umetnici i sva ostala govna koja se grupisu, samo su najobicniji debili sa gomilom slobodnog vremena i manjkom kreativnosti da u njega uloze. Da se ja pitam, svima bi im prvo jebao mater, a zatim oca iz cisto hedonistickih razloga, a onda bi ih poslao u rudnik da rade. Srecom, ja se ne pitam, te mogu slobodno da se proseravaju, jer je svet oko njih generalno previse tolerantan.
Anarhisti, nasapunjajte mi skrotum.

Ako moze lock i samarcina anarhisti, da bi ne bi njemu slicni anarhisti poceli da preljevaju sa svojim glupostima i da ne bi poceli razdragano da se dobacuju sa predmetima koje jedni drugima guraju u anuse. Hvala.

Sreten.

Ne plaća PDV? KAKO? Reci mi kako, i jaću odma biti anarhista! Ima kantu jupola, ima da iskrečim kuću u A i u onog pederaša Gaj Foksa.

NARHIJE SU KUKAVICE, BRIŠU POSTOVE!

ANARHISTO LEGENDO, STO OBRISA POSTOVE? lolo

АНАРХИЈА У СВОЈ СВОЈОЈ СНАЗИ - БРИСАЊЕ ПОСТОВА ЛОЛОЛ!

Kizo, stvarno si grubijan. Zbog tebe je pobegao. Ceo zivot ti objasnjavam da moras suptilno sa slaboumnicima, ali ti ne slusas.

haha kako obožavam ovakve...otvori kul temu i misli da će odma da ga predlože za moderatora kolko je kul, a onda shvati da je ispao papčina...a hvala bogu ovde ima gomila sadista koji jedva čekaju ovakve slučajeve.

Анархизам је контрадикција сам по себи, јер претпоставља непостојање правила и власти, а само непостојање правила је правило.

Друштво без правила не да сме него и не може да постоји. Давно су римљани закључили: где је друштво ту је и право.

Човеку је у природи да живи у друштву јер је друштвено биће, ван друштва и државе човек је човеку вук.

Дакле, анархизам је једна небулоза иза које углавном стоје неки латентни интереси који са самом природом и циљевима анархизма немају много везе.

Уместо да млади људи, који су углавном олако заведени овом површном идеологијом, своју енергоју улажу у образовање, и да не буду људи једне књиге, они се бацају на прву коску коју им неко баци.

Трудите се да друштво и себе учините бољим, уместо што због сопствених животних неуспеха предајете себе неким тоталитарним идејама.

Читајте, учите, на крају ћете почети да сумњате у исправност сваког система који вам је на први поглед деловао савршено.