Prijava

Šta bi sa neutralnim dugmetom?

administrator je rekao da se svaki predlog meće u posebnu temu, mislite o tome... na taj način imate šansu da vaš predlog ne bude samo zaboravljeni post na nekoj prenatrpaoj temi punoj različitog sadržaja.

@sos: kao što kaizen reče, bilo je priče, i ja bih ovaj put morao da se složim, ali u određenoj meri. ni ti ni kaizen niste potpuno u pravu (nemate pojma:p), treba napraviti da je razmak između 2 glasa 10 sekundi.

nemam nameru da čekam svaki put po minut da bih dao glas. 10 sekundi je dovoljno da se srtpim ako je neka kratka forma u pitanju, a potpuno kul ako je neka duža na tapetu. najvažnije je da se komfor redovnih članova ne naruši uvođenjem posebnih mera za ove nepoželjne.

što se tiče ovog za +50... ja i dalje zastupam ukidanje bilo kakve norme za bilo šta. ova kvota za čet je blago rečeno kriminal.

... i da, stvarno, šta bi sa neutralnim dugmetom?
i meni je to oduvek bilo nekako najpravednije. zadovoljim svoju potrebu da obeležim ono što pročitam, a ne moram da tražim trunke pozitinog ili neke dlake u jajetu za negativan glas...

neutralno dugme nije trivijalno realizovati, radije bih vratio kako je bilo ranije ili ponudio opciju u profilu.

Mislim da bi trebalo ukinuti definicije dana. Ocenjivao sam neke autore i provalio da ima odličnih defova koji tavore na 10-15 pluseva zato što se teško dolazi do njih (razumljivo, ima more definicija), ali def dana obavezno dolazi do 50-60 pluseva, nevezano za kvalitet. Takodje, bilo je dana kada izleti više dobrih, a samo jedna ide na tablu, dok sledećeg dana na istu tu tablu ide krš. Takodje, def dana je negovana biljka: uvališ def, posle 3-4 sata jednu sliku, onda privučeš pažnju tako što nekom jebeš mater jer ti loše komentarisao def, negde na 13-14 sati opališ još sliku ili dve, a u medjuvremenu udeliš par komplimenata na četu i linkuješ pomenuti def. Nema greške, ideš na tablu. Za primer ću uzeti svoju definiciju (mada nikada nisam bio na četu)
http://vukajlija.com/recnik/svetska%20ekonomska%20kriza/42203
imala je nešto preko tridesetak pluseva dok nije izašla na defovima dana. Realno ne vredi ovoliko. Dobar def će biti dobro ocenjen, pogotovo što autora nikad više nije bilo, čini mi se.
Srdačno vaš i ostale gluposti...

Inače Surovi za čet si u pravu, možda i ukinem to ograničenje ali bih morao da uvedem aktivaciju preko mejla onda jer se sećam scena kada nekog banuješ pa se on non-stop vraća samo sa drugim nalogom :)

VAŽNO:
U buduće za svaki predlog napravite posebnu temu sa jasnim naslovom ("dodati neutralno dugme"). Ovako ne mogu da ispratim diskusiju za konkretan predlog

|lock|