Prijava

Tema je namenjena devojkama (i onima koji se tako osećaju). Muškarci su dobrodošli da podele iskustva svojih drugarica i devojaka (a možda usput i nauče nešto).

Dakle, kako najlakše doživljavate orgazam? Koje su to poze i koji su to pokreti koji vas najbrže dovode do vrhunca? Koliko su vam jaki orgazmi i da li se razlikuju u različitim pozama?

Da li vam je lakše (i lepše) da doživite orgazam dok se samozadovoljavate ili sa momkom (ili devojkom)? Da li ste ikada doživele orgazam sa momkom? Ako ne, zašto? Ako da, kako?

Spem nije dozvoljen. I naravno biće kažnjavan.

Tema je otvorena u cilju seksualne edukacije, pogotovo devojaka kojima je neretko "glupo" da traže određene stvari u seksu.

Важан је добар орални секс... ваљда... и осећање међусобног поверења које отвара нове хоризонте разумевања док се налазите загрљени (или у другачијој пози) док делите сексуални ужитак...

Samnom je jednostavno nemoguće da devojka ne svrši....jednostavno sam takav, gledam samo da ugodim devojci i da joj bude lepo samnom. To hrani moj ego.
Jebiga...

Da pitam otvoreno, ne zajebavam: Je l' neke od vas skvirtovala prilikom orgazma ili da znate neku drugaricu, poznanicu da jeste? Osim naravno što sam video u pornićima, čitao sam i neke članke na Vikipediji o toj temi koji potvrđuju postojanje tog mehanizma, ali nikad nisam doživeo da budem isprskan niti čuo od neke žene koja jeste prskala i/ili muškarca koji je bivao isprskan. Pošto sam neverni Toma, poprilično mi to skvirtovanje apstraktno dođe, jebem ga...

I sta je u stvari ta tecnost od skvirtovanja?

luks, evo najiskrenije - meni je to potpuni mit. nikad to nisam doživela, a nije da nisam pokušavala. i ne znam ni jednu devojku koja je to doživela... i ja sam čitala po vikipediji, i bazično, niko ne može da potvrdi da to svaka devojka može....

edit: uostalom, ko još veruje pornićima? čak i da je taj skvirt iz pornića stvaran, ne postoji "skladište" za TOLIKU količinu tečnosti, osim bešike...

To што се виђа у порнићима, то је фејк, спада у домен специјалних ефеката. Иначе је могуће.

Једна у четири девојке може да доживи такав оргазам у просеку има тако нека статистика...

mislim da sam vas dosta ucio, ajde bre nesto sami..........

ok, sve je to super, al kako da devojka doživi orgazam, to je tema ovde.

ok, sve je to super, al kako da devojka doživi orgazam, to je tema ovde.

Брате, нађеш дечка на кога се ложиш и доживиш оргазам.
Какви покрети, какве позе, какви бакрачи...

petre, daj konkretne savete. šta radiš i kako da je dovedeš do orgazma?

Не може свака девојка да доживи оргазам, да може не би постајали борци за женска права.

A ti žensko pa pitaš nas muške. Tj. pitala si devojke, al normala da ćemo mi paćenici da se javimo odma!
A ja imam jedno pitanje za devojke, jel svršavanje za vas devojke isto što i orgazam ili u tome ima razlike? Pošto sam načuo da to nije isto.

daj konkretne savete.

A kako konkretno? Nema tu nekog recepta, jednostavno se uključiš u to što radiš, ne otaljaš preko kurca i rezultat mora da dođe.
Uglavnom 90% je u predigri.
Gledam sad zvezde granda ove glupače kako odgovaraju na pitanja pa ne mogu da se skoncentrišem da lepo odgovorim na pitanje

pa kontam - tips and tricks. neki pokreti konkretni koji olakšavaju i ubrzavaju ceo proces. ako nemaš ništa konkretno, ok.

Gledam sad zvezde granda

Gospode...

A ja imam jedno pitanje za devojke, jel svršavanje za vas devojke isto što i orgazam ili u tome ima razlike? Pošto sam načuo da to nije isto

u principu je isto, al' malo je paradoksalno nazivati ženski orgazam "svršetkom" jer mogu doživeti isti više puta tokom odnosa, a i ne zatvori im se pička kad se to desi, samim tim njihov orgazam ne označava "kraj snošaja".