Prijava

ali od trenutka kad se odlučiš da svršiš, ne bi trebalo da ti treba više od minut.

Hmm, ja sam mrak skinuo sa kurvom, odemo drug i ja svaki dobije 15min i udri. Prvo što sam bio klinac, drugo, nikad nisam voleo društvo starijih tako da sam odmah imao neku barijeru sa njom i za tih 15 min ne da nisam svršio nego mi se nije ni digao. Tako da posle toga dugo dugo nisam mogao da svršim ni sa jednom, nije bilo šanse, mogao sam da prangijam dva sata al imao sam tu neku blokadu u glavi. Da kažem da sam vukao neku traumu od prvog puta.
Tako da...ne znam, ne mora da znači da možeš da svršiš čim pomisliš na to.

eto vidiš petre, ženskadija se stidi. to ti je to, o tome ti pričam, stide se devojke da pričaju, a kamoli da traže. tuga....

Pa to sam i ja spomenuo. Valjda ti (odnosi se na svakoga) najbolje znas sta ti prija, sta te pali i sta te najbolje dovodi do vrhunca. Niko od nas ne ume da cita misli, zato su cutanje i ta logika "ma nek pokusava, valjda ce sam shvatiti" sranje. O'sh da skvirtujes gejzire i vristis od orgazmickih talasa kao krme kad ga kolju, al nesh' da zines i kazes sta i prija... sramota te, e do mojeg.

Aha, to je svrha? Onda podrzavam!
Ali ootvoriti i kontratemu - kako odloziti neizbezno: da li reminiscencijom na pokojnog deda Milutina, uspomenom na zlatnog ritrivera Azru koju ubi komsija stojadinom, ili pak mirisanjem sopstvenog pazuha u trenucima suzenja svesti!

kako odloziti neizbezno: da li reminiscencijom na pokojnog deda Milutina, uspomenom na zlatnog ritrivera Azru koju ubi komsija stojadinom, ili pak mirisanjem sopstvenog pazuha u trenucima suzenja svesti!

Bolje da tu ne zalazimo, većinu vukajlijaša ne bi posle mogao da gledaš istim očima

eto vidiš petre, ženskadija se stidi. to ti je to, o tome ti pričam, stide se devojke da pričaju, a kamoli da traže. tuga....

Ја не знам по ком основу ви закључујете да је отварање на форуму као неки предуслов за опуштеност у јебању :)

jericho, slobodno otvaraj temu.

petre, jbg, šta da ti kažem, stvarno si imao peh. većina ljudi koje poznajem, prosto u nekom trenutku dođu do toga da im je vreme svršavati, pa uzmu i svrše. kažem većina ljudi. ne svi. i naravno, govorim o situacijama kada je seks, uslovno rečeno, normalan...

migza, to ti je večita misterija, zašto devojke ne traže. valjda zbog ovakovih tipova kao što je džimi, koji su u fazonu "PA TO JE GLUPOST! ŠTA O TOME IMA DA SE PRIČA!"...

otkad koristim kozmodisk zena mi svrsava redovno

Ma Dzimi je mozda mislio pre na to, sta ima o tome da se prica na forumu? U tome ga samo delimicno podrzavam, jer sta vredi cela prica ako ne pricas s onim/onom s kojim/kojom trebas?

pa, kao sve u životu, od foruma se počinje! mnogi ovde nisu jebali u rl, dok nisu počeli da jebu na forumu... ;))))))

Ahhh... Piši, Lemaja! PIŠIIII!!!!111 AUA

Nego kad smo vec malo skrenuli s teme i dosli do tog stida i blama hteo bi nesto da pitam ostatak muske populacije. Da li se i vama desava (pogotovo na pocetku veze ili nekih kres sema) da riba pusi ali se okrene tako da joj ne vidis facu tj. bolje receno da nema sanse da dodje do ukrstanja pogleda? Ono, nije mi jasno. Pristala si da ga glabas (u cemu nema niceg loseg, naprotiv) i onda se kao nesto snebivas kao da ti je prvi put i da si odrasla na katolickom internatu. Ne razumem!? Pogotovo me nervira zbog cinjenice da volim to ociukanje tokom seksa, nekako me pali, a i dodje mu kao neki znak medjusobnog poverenja i prisnosti.

pisaću ja kad za to dođe vreme. polako.

pa, kao sve u životu, od foruma se počinje! mnogi ovde nisu jebali u rl, dok nisu počeli da jebu na forumu...

Kupi drugu tastaturu, ova ti kuca L umesto Č.

Al slažem se, ovo je dobro mesto za "tips & tricks".
Ajd baš, šta vi đevojke mislite o grickanju ušiju tokom seksa?
I stavih nedavno dostojanstveno ignorisanu temu o tome da li vam je ikad partner bio vegetarijanac/vegan i da li je u tom slučaju seks bio kvalitetniji?

Лемаја већ два дана хоће да нам каже како она свршава и нико да је пита :)
Ајде јеботе, причај више :Д

едит: окаснели пост лоло

Migza,reci...nema ničeg boljeg od tog očijukanja,zar ne?

Ova tema vozdiže seksologiju na neke nove nivoe. Ovo je reinkarnacija "JEBANJA", ali sa apgrejdom emocija i pečata ličnog iskustva. Nešto kao Roko Zifredi sa dušom Hjua Granta jebote

evolucija luks!

zmio hhahaahahaaa ma to se podrazumeva! si vidla kako me džimi (uvijeno doduše) nazvo iskusnom jebačicom lolololol

migzo, kako misliš "okrene glavu"? ne mogu nikako da zamislim tu pozu... u kom pravcu okrene? gde joj je telo? u svakom slučaju, nisam čula da neko ima taj problem... eto, ja čak volim i da namignem ;)

jedino ako je mislio na 69 lemajić:)

Pa ono, ili nabaci kosu preko face ko zavesu, ili kad je sa strane, pa okrene ledja tj. sve sto vidim od njene lepe glave je potiljak. Bem' mu Sunce, jel' moram da crtam? :D Iskoristi mastu.
EDIT: A namiguse najvise volem, kad te gleda onako bezobrazno :) (Ovo je jedno i odgovor Djangu).