Prijava

evo bas sad gledam omarov gejm dje ember igra sa 2 fjurija ... greota od heroja, greota
17 lvl 1200 hp .. OP!

GRE O TA GREE O TAAAA

Kobe braTe
A sa barakudom nemam namjeru da se raspravljam, tezak je coek

http://31.media.tumblr.com/tumblr_mcnxhoXAZf1riiw1do1_400.jpg

Nije brate, no dzabe prica, imamo razlicita misljenja i to je to, mozemo ispisat 500 stranica, opet se necemo slagat, ima 100 heroja, ima 100 itema, kolko tu kombinacije za raspravku ima, to je cudo

znaci po tebi je jedini validan prvi item za embera skadi? dobro imas hpa, bravo, onda mu pravi sange & yashu, pravi mu vlad, butter ne uzimaj drugu puni statove, jebo drugu bitno je da ember ima hpa, hp jebe, sto vise hpa to su vece sanse da ces pobediti hot core item za embera flameguard i ne mogu te ubiti kontas flameguard blokira dmg a imas pun kurac helta neunistiv, e da i ac napravis gotta love physical ressistance. napravi jebeni phase drums stick imaces hpa koliko ti je potrebno.

Ne brate, nisam rekao da je jedini validan, rekao sam da je milije tako da ga igram jer AKO (svaki put sam stavio ako velikim) se igra sa dva fjurija i burizom, premekan je.. prepremekan .. Naravno, siyasha su okej... Naravno da jebe, sto ce ti demidz kad si mrtav? nista...
Eo sad sam bas igrao protiv embera na mid, ja OD .. oces print posle gejma?>

omar ne zna, to je druga prica. ne mozes na osnovu toga zakljucivati kako je los bild jer konkretno ovde nije bilo potrebe za 2 bfa, drums deso dedalus i lagano. kacio sam ovde sa dotabuffa moj gejm jedan, gde sam nakon izvlacenja bfa drzao gejm jos 40 minuta i to sam, dok su moji kupovali kurire i slali njih da ih fidaju ja sam farmovao drugi bf pa dedalus pa divine i na kraju skadi. imali su vipera sa orchidom, disruptora sa aghanimom, brood sa orchidom i opet nisu mogli da me ubiju jer je poenta da se pozicioniras i da ih harras, ne da se zaleces.

Omar je wk, ne ember :D
Pa o tome ja pricam jebote, da nije heroj da se igra sa dva fjurija i dvije burize ... Eto jebem mu mater, ako imas magnusa u tim, uzmi mu fjuru i burize ... Ali pricam o tome kako moze da se igra na 15 nacina, i realno mu je 2xfuri 2xburiza jedan od najgorih mogucih ...

e pa jebiga sad, ne moze ember na od-a. da je mekan mekan je, ali dobijes dovoljno statova i hpa sa drumsima i wandom. poenta je da ti ne mogu prici, imas velik aoe na drugu, pogotovo ako hoce t3 pa branis sa uphilla, za to je ember najbolji jos ako imas bf ili 2. to stoji, imas dosta nacina da ga igras, evo i onaj malestorm build nije toliko los, nisam probao ali sam video da funkcionise, niskobudzetni bf. e ali ne trebaju ti 2 burize samo 1 i ides divine, tako ja pravim.

Ja sam igrao embera više puta, nikad 2bf nisam sastavio ako je ozbiljan gejm, jesam možda jednom ili dva puta kada je bilo jasno da dobijamo, iz zajebancije.
2x buriza je isto tako bespotrebna, bolje mkb uzeti nego drugu burizu, moje mišljenje.
Bolje mu je sklopiti bkb nego drugi bf.
Bez razmišljanja u svakom gejmu možeš da mu napraviš Phase boots, bf, desolator, i burizu, ostala 2 slota za iteme staviš po želji, čak bi prije stavio desolator pa poslije desolatora burizu.
Bf umeš kao prvi-drugi item zbog bržeg farma i boljeg harasa, svaki item brže nafarmaš sa bf.
Tako ga ja igram i prilično dobro radi posao, probao sam i sa hartom, i sa sange yashom u kecu, i još tako tih nekih agiliti-hp itema, ništa mu ne radi tako dobar posao kao ovi dmg itemi.

ember se bas treba igrati iskljucivo na dmg, nije to heroj kao alche da dodje do protivnika i tuce ga, ember poliva sa drugom iz sigurne udaljenosti a sta ce mu hp za to? eventualno napravis bkb ako te bas smaraju i nista vise.

ovo sto remac kaze, duplo brze farmujes sa 2 bfa geddit, 2 bfa duplo heh. oneshotujes creepwave sa drugom najopustenije. pa jebemu mater zar nije lepo kad vidis na mapi gomilu kripova pa dodjes pa kliknes t i samo gledas kako ih sece iz splasha, heroje pogotovo, kampujes im kod fontane.

a i ne moras 2 bfa, jedan je dovoljan, al ja uvek pravim 2 jer vazi ono more splash-more fun

Najjače mi je kada sam zadnji put igrao sa Emberom, pustili me ljudi 20 minuta da farmam, 2 puta pokušali da me gankuju i nisu uspjeli, ja nafarmao i bf i desolator i burizu za 25 minuta uz par ubistava, tek onda počeo da ih ganjam, igrao protiv meepa, 2 puta ga usrao, poslije toga meepo bježao od mene i smarao me kako igram right click heroja a on igra high skill, kako sam ja noob i te stvari...
http://dotabuff.com/matches/743517722

e pa jebiga sad, ne moze ember na od-a

NIJE DO HEROJA, NEGO DO IGRACA! YOU FAKEN IDIOT! Sto jes jes, ne moze, po meni nije toliko mid heroj, msm, moze da dobije, ali ima heroja kojima nista ne moze ... Mada sam pojebao nekoliko puta nevermora sa njim mid... I mene ember kad sam bio nevermor...
Sto znam brate, ja ostajem pri tome da je mekan heroj, ako imas te iteme sto navedoste gore, moras da imas tim koji radi za tebe, mora da te cuva kao oko u glavu ..

Realno, na Emberu ti treba mane za sve te magije, i to pogotovo ako igraš na polivanje drugom stalno. A manu dobiješ od perverzije iz BF, mada ti do lejt gejma ne treba dva BF, nego bolje Dedalus i Desolator, jer ćeš u timu imati bar dva mana butsa, plus svoj mana regen.

Pa dobro, problem sa manom resava i skadi, jer daje dosta ... Btw, gledao sam likove da igraju embera sa bloodstonom .. ne znam, ne svidja mi se

Da, ali za Skadi ti treba 2xUlt Orb, što je već 4200 + Point Booster od 1200 + ono malo sranje, a BF je perverzija od 1750 + 1400 klejmor + 1200 brodsord = 4350. A u prvih 15 minuta teško da možeš u prosečnom pub gejmu sa kretenskim timom na miru da nafarmaš Skadi. Bolje lagano sklapati BF, brže se završi i više koristi ima od perverzije nego od ult orba.

uvijek idem build, 2 betlfjurija, dedalus i onda dezolator ili divajn rejpier ako je drama od partije