Prijava

wings: anti mage, brew, venge, batrider, ne mogu da se setim petog.
tong fu: clock, ember, ogre, sky i isto ne mogu da se setim petog.

možda je išao što mu želja bila ... I može da makne drunken haze sa mantom, ako ništa drugo lolo

Emberu treba od svake statistike pomalo, zato mu stalno prave jango za +9 svih att i ms auru koja je realno korisna kad god nemaš ulti obzirom da je ember baš kesa a i ms je odličan kad bačiš drugu pa prvu pa da što prije došetaš do govana sa upaljenom trećom u mid gejmu.
Isti kurac i sa jašom. Da ti malo damage, malo attack speed (koji baš i nije prekoristan na emberu) i da ti odličan move speed. Ako ideš jango > phase > yasha i u mid gejmu ideš druga prva treća bukvalno je dosta da šetaš za njima i spemuješ drugu kad je imaš, oni ne mogu uteć nema šanse jer uvijek moš nastaviti da chasuješ kad se završi transformacija od druge jer imaš speed i moš ih stić opet da daš drugu još jednom.
SnY ti da helt i pasivna od sange je odlična u timfajtu jer ako zakačiš nekog mlitavog suporta sa njom on u subotu neće u grad a ako zakačiš kerija onda je veća šansa da će tvoj suport ići u grad.
E sad emberu se rijetko pravi bkb jer se ne bije sa blizine i ima treću da smanji magical damage i ulti da utekne i disengejdžuje projektile (može i drugom) ali tako u tim gejmovima đe ima heroja tipa bata i brewa koji imaju blink i slow i mogu da ga chaseuju manta mu dobro dođe, naročito jer ovi protivnici imaju AM koji će da mu prži manu tako da neće imat stalno za ulti. Bukvalno, brew skoči udari mu prvu pa haze, ovaj udari mantu i stigao je do baze dok pnadi dager CD stigne na pola.
A i ovo što ti Oki veli. Ember koji oće da svakoga udari u timfajtu ne znači ništa kad ima 9348298492384923849283948239483298% miss chance

ok to sve ali sta je jango?

cuj sny na emberu, pa napravi skadi ako hoces slow. sigurniji je, vise statova vise svega.
sto se tice vijanja ember bez sajlensa ili nekog drug lock downa mu ne mozes nista, cak ga ni void ne moze uhvatiti u chrono jer mu je cast point na blink do remnanta 0. sto se tice missa, postoji mkb. ili jednostavno 2 bfa odrade posao, splash mu dodje kao da ga je udario.

ok to sve ali sta je jango?

Drums

cuj sny na emberu, pa napravi skadi ako hoces slow. sigurniji je, vise statova vise svega.

A da bravo, ti si od onih što u svakom gejmu imaju po 100 cs u 10. minutu i beyond godlike do 20. minuta pa sastavljaju 4 BF, skadi i BoT i u stashu drže još 2 BF kad im se ovi izližu.

Kako je? SnY je odličan come back item (i dobar je kad baš stompuješ lejn fazu pa znaš da ćeš moći da ih juriš okolo) a i to što pričaš da možeš svemu živome uteći su gluposti jer jedan stun i diffusal keri ili magina i ti moš da se pozdraviš i sa tim da baciš drugu a ne da se zaletiš na remnanta.
Istina većina diffusal kerija su ilussion based pa ih sjebeš sa drugom kad imaš BF al recimo da imaju šejkera i PL u timu... Ti otole pobjeć ne moš.
To što ti pričaš je ka da sad rečem "E ne možeš dobiti gejm protiv enigme jer te enigma uvati cijeli tim u ulti i onda te ostali pobiju" ili "Elder titan samo priđe nekome baci drugu, prvu pa ulti i stane između svih i onda sve pobije" ili "Magina ima blink 4s cd ti njega ne možeš da izgankuješ nikako jer mu je jedan od glavnih itema manta i onda on stalno može da bježi tako da je on besmrtan".
A i ti očito misliš da svi imaju reaction time 0,00001 ms pa mogu da uteknu na remnanta kad void baci ulti lol. Ja prvi pržim Osu! i to sasvim solidno i nema teorije da mogu "r" da stisnem a ne da još udarim map klik po remnantu kad void dobro iskoči.

A i ne znam jesam li te dobro shvatio ili si ti upravo izvalio da MKB radi protiv voida... ja ne znam stvarno

Mislim da je htio da kaže da je ovaj lik u ovom gejmu trebao ići monkey a ne mantu ... Jer ono, ne misa sa monkeyom .. Kapiram da je to poenta, ako nije, ne znam ..

banjo najjaci igrac u cg sig

:)
nisam to rekao, pisao sam o tome sta je bolje za embera i koliko je sny bespotreban item.
da je lako farmovati sa emberom, jeste. odes mid malo izgankujes lejnove, drzis tp kod sebe ako je prazna boca i nemas runu bacis remnanta, tp u bazu i vratis se nazad, fazon kao sa kunkom i x marks the spot.

comeback item? odakle vadis ove reci majke ti. pa sa drumsima i phase boots mozes da snowballujes, ne treba ti yasha ili sny jos gore.

e vidis, zato ostavis remnanta dalje, i kad vidis da fale i kad osetis da idu na tebe ili se povuces u sumu da isfarmujes dva tri kampa ili do remnanta i na neki drugi lejn, naravno ako nisi kreten da overextendujes farmovanje na tom lejnu.

da li si ti ikad igrao embera u zivotu? ako imas jednog remnanta, mozes jednostavno kliknuti r i ispred sebe ili bilo gde oko sebe, zavisi gde ti je strelica misa u tom trenutku i pobeci opusteno.

sta mkb radi protiv voida, mislis da ignorise backtrack i to?

Backtrack nije standardni evasion. True Strike ne deluje na backtrack. Backtrack, samo omogućava Voidu da izbegne neki damage tick.

vauuu!!! nismo znali to

Manta brate ne prdi bez mene. Znaš kako si zadnji put proša.

No viđite ovo, je l se nas nekoliko istripovalo ili dota laguje opako zadnjih par dana? Ono ljudima kojima je regularan ping oko 20 je sad oko 100. Meni kojem je oko 120 je sad 600-700

AndreyArlovski

rly?!!!
vauuu!!! nismo znali to

Ареи Куен

sta mkb radi protiv voida, mislis da ignorise backtrack i to?

Andrey, slepi čoveče.

jebu te ovi za internet opet Cupi :D

A nije jebo te, ranije je radio normalno skroz, samo je prekida svako nekoliko, sad sve radi skroz normalno samo dota laguje (ne prekida no samo laguje)

nisam ja ni rekao da mkb counteruje backtrack, nego je pazl nesto napisao za mkb i voida pa sam mu postavio pitanje. kao prvo, backtrack nije evasion nego dodge, to ne mozes counterovati, osim heksom naravno. inace vrhunac te sugave magije je bio kad je lik u gejmu backtrackovao necrophosov ulty jedno 3-4 puta, ovaj se smorio jadnicak.