Prijava

и сличне приче

Nije ti ovo mesto za baronisanje...
Pozdravi devojku i čuvaj je od oštrih predmeta.
Ako već nećeš da čita ovo, izduvaj je i vrati u fioku ali ako te i to mrzi onda je samo tutni u špajz

http://vukajlija.com/zabava/posteri/196934

Hehehehehehhe, zanimljiva temica za dečkiće u Boško Siti zonufa.

Što bih, pobogu, pričao o đaniranju i muvanju riba? Bljak.

Пише горе лепо, одјеби, подвизи. Хтео сам да се спрдамо како смо одузимали невиности, колико смо највише девојака смували на вече и сличне приче. Али нисам знао да мора да се хејтује на сваку тему. Ок, ајде сад искулирајте и мрачите негде друго, озбиљно. Хтео сам неку нормалну тему и то је све. Искулирајте мало

Ja sam bio ozbiljan.

Brate, proći će te sve to s godinama. S jedne strane počeće da te boli kurac za ono što si nekad prezirao kod drugih i što ti je bilo užasno važno, pa su ti veze (i odnosi sa drugima generalno) opuštenije i manje toga te dotiče i povredjuje, a s druge strane skontaćeš da su intenziteti emocija koje osećaš prema drugima sve manji i da te jednostavno boli kurac da se lomiš oko bilo koga. I biće ti do jaja kada dođeš u tu fazu.

Ima leka. Prvo se dobro isplačeš, ko dete. Onda pozoveš kuravu da ti dođe kući, ništa seks, samo priča. A možeš i na onu temu 'da vam se izjadam', šta god voliš. Onda kupiš ricinusovo ulje i dobro se isereš, da izbaciš sve iz sebe ili dođeš na forum vukajlije pa sereš tu, radi i jedno i drugo. Napuniš kadu, skineš se go, istrljaš se sapunom, pa se opet dobro isplačeš. A onda krećeš sa deprozepamom, dve tablete - jedan vinjak, i tako svakih šest sati.

E fala ti ko bratu rođenom za ovu temu, baš mi nešto legao taj klip.

što ste taaaakvi! šta fali temi o vezama? JA BAŠ VOLIM DA PRIČAM O VEZAMA! skuvala sam i kafu, i sve!

elem, što se tiče veza na daljinu, one mogu da uspeju samo ako znate tačno šta želite od te veze, i gde to "vodi". do sada sam videla da se veze koje su bile na daljinu završavaju brakom, a učesnici su mahom bili stariji ljudi (25+) koji su imali veoma jasnu predstavu šta žele od života. taj period "na daljinu" je uglavnom trajao nekoliko godina, i sve vreme trajanja su znali da je to privremeno - dok se ne organizuju tako da mogu da počnu da žive zajedno.
veze na daljinu koje nisu uspevale, su bile one između dvoje mladih ljudi, koji još nemaju pojma šta će da rade sa životom kad završe fakultet, i nisu imali predstavu šta žele od te veze. takve veze bi pukle ionako, bez obzira na daljinu.

što se tiče varanja, mene devojka nikad nije prevarila! :P tj. nikad nisam saznala da me tip prevario, samo sam jednog provalila da se ložio na neku koleginicu sa faksa. nikad mu nisam rekla da sam provalila, već sam se jela u sebi. kad sam to saznala, htela sam u zemlju da propadnem, baš sam se grozno osećala. ubrzo potom sam prekinula tu vezu, iz dvanajestih razloga. to je bila duga veza, posle koje jedno vreme ništa nisam jebala, jer se zapravo raskid odužio na čitavih godinu dana, a meni bio pun kurac svega. kada smo konačno definitivno rakinuli, krenula sam da jebem i osećala sam se nekako oslobođenom. i to mi bilo do jaja. posle tog perioda opet nisam jebala, dobre dve godine i tu je došlo do konačne katarze. posle toga sam se vratila u normalu.

al nema tu pravila šta da radiš posle duge veze, sve je to toliko individualno, da prosto nema univerzalnog recepta.

inače, ženska prevara valjda više zaboli, jer kao fora je da ribe varaju "srcem", tj zaljube se u tipa sa kojim te vara, dok tipovi uglavnom varaju samo "kurcem". al kod mene to nije bio slučaj. ja sam jednog varala, bila sam mlada i tela sam da živim punim plućima. kada sam prvi put prevarila tog lika, dvoumila sam se dal da priznam ili ne, i onda mi je psihologica kod koje sam išla u to vreme rekla "pobogu, zašto bi mu priznavala? da olakšaš svoju savest? da teret prebaciš na njega? šta si uradila, uradila si, nema svrhe još i njega da opterećuješ time. uostalom, to je nešto samo tvoje, privatno i intimno, nema on nikakve veze sa tim." jbg, mlados' ludos'....

jer kao fora je da ribe varaju "srcem", tj zaljube se u tipa sa kojim te vara, dok tipovi uglavnom varaju samo "kurcem".

Ta fora je živ kurac. Da žene varaju "srcem", ne bi naskakale na drugi kurac, volele bi platonski.

Žene varaju pičkom kao što muškarci varaju kurcem, prosto tako.

о боже. каква је бре ово тема?
има бар десет оваквих. ћао си.