Prijava

Reč kojom sam naslovio temu ostala je da visi posle klipa. Da li čovečanstvo stvarno više nema gde?
http://www.youtube.com/watch?v=HlEqTnCUNIg&feature=related

Мислим да има, али не верујем.

После 2150. се завршава период Рибе. Тако да, мирни смо још.

Puno ljudi to isto priča, čini mi se. Kao oni UNICEF-ovci... Sad nemaju trinaest godina, pa onda ovo izgleda više kul...

Snći će se čovečanstvo, nema da brineš.

ma ajde bre, ništa drugo do KEPTN OBVIJUSA koji je usput i novo meso za fb briznike. Sad ce da lupetaju o emocijama i ostalima a onda ce da ustanu i da zaborave. Najnoviji materijal za kacenje po forumima i glumljenje briznika cistoga srca iliti atens hor jer je neko neprimetan pa mora na racun tudje propagande da privlaci paznju.
Jos kad cuju muziku u pozadini koja je odradila 80% posla, IJAOOO! Mogu zamisliti te tragicne dogadjaje u njihovim glavama. Slike su, ajde, uradile jos nekih 15% a ostalih 4% je onaj sto je napisao takav debilan tekst jer klinka nema sanse da je napisala to jer stalno potencira na tome "MI SMO DECA" na pocetku svake recenice sto je kontradiktorno motivu dolazenja na samu sednicu. Oni da za sebe misle da su deca, ne bi se gurali medju starije. E sad, onih 1% je klinkino dobro uvezbano citanje i svetle boje koje nosi da bi dobili utisak nevinosti i neiskvarenosti kako o njoj tako i o tekstu. P R O P A G A N D A a la amerikano. Dajte jos tih klipova da slepci sede i gledaju dok im sve odlazi u kurac ali bar ce se zanositi u svome tripu da su pazljivi i ekoloski edukovani dok glodju hemikalije sedeci na svojoj stolici od drveta koje je raslo u nekoj tamo sumi ili od plastike za ciju se proizvodnju nekoliko kubnih metara otrovnih gasova ispustilo u atmosferu. Mrtva trka i delimicni osecaj pravde.

Da ne zaboravim da se obradujem novim lajk stranicama po fb-u sa POGLEDAJTE KAKO JE OVA DEVOJCICA UĆUTALA CEO SVET NA 6 MINUTA --- ŠŠŠŠŠŠŠŠŠOKANTNO
LAJK PA POGLEDAJ!

PU MAJKU IM!

Eh, gde ide ovaj forum...

Али било би боље да је утишала свет, него што је ућутала. :) А клип је и доста стар, него је код нас постао актуелан јер га је неко превео. Да није Исток?

Auu, koje pateticno vnugo od klipa. Ne verujem da neko stariji od 14 godina moze da se primi na ovo. Nash Bridges je objasnio gore.
A sto se covecanstva tice, sve i da nestanemo sa zemlje u bliskoj buducnosti, ne mislim da bila prevelika tragedija.

bila ova tema cini mi se