Prijava

Шта највише волите да радите док кењате? Дали имате неки посебни ритуал? Да ли читате? Какву литератиру? Ако читате етикете које етикете преферирате? Који папир најбоље прија вашој гузици, а да није Иван Ивановић са три слоја? Како изгледа ваш ритуал кењања и колико у просеку траје?

ја узмем неку правну књигу, јер ми се кења од факса.

Jel puštate vodu prije ili poslije sranja?

Док кењам бројим плочице. Никад их до сад нисам избројао до краја, надам се да ћу једног дана успети.

Ако не бројим плочице, читам Блиц. Раније сам читао Курир али ме је превише протеривао тако да нисам устајао с кењаре по читаве дане.

Дупе бришем перфексом јер једино младо паче, може да одржи моје дупе меким и хемороид фри. Једно паче се може користити за максимум два потеза по буљи. Једно крилце, па друго. Искоришћени пачићи иду у лавор а онда после у машину па на поновно коришћење. Раније сам их бацао у шољу, али сад је криза, мора да се штеди.

Ритуал кењања изгледа не знам како зато што често заспим и пробудим се а већ сам се искењао к'о човек. У просеку кењам по пола сата. Дуже ако уђем на Вукајлија форум.

Ја обавезно пре, а понекад и за време срања.

Violeta: miomirisni derivat celuloze sa ispisanim baršunastim perima. Jer vaš rč to zaslužuje!

Играм игрице на телефону или читам јучерашњи блиц пошто обично њега оставе у вц-у.

Да си изјасним и ја за литературу.
Углавном читам немачки идеализам док кењам и тако неку филозофију.

Ja redovno otvaram onu hemiju što stoji u kupatilu, omekšivači i tako to i onda to mirišem, udišem kako god, od toga mi istog momenta proradi stomak i počnem da izbacujem govna ko lud

Brojim dijagonale na onom dole što se meti u vece, ono da ne gazaš nogama po pločicama, otirač, kako već. Ima neka geometrijska tijela prošarana pa se svaki put ubi sabirajući dijagonale.

Омекшибачи,шауме и тако то.

Ako se triput dnevno ne istovarim ko da nista nisam uradio.
Da, pre samog čina nabacam wc-papira u šolju, da posle ne moram da je čistim sa četkom jer je na četki drška polomljena.
Edit: Kucam sa wc šolje.

Ne kontam ljude koji pola sata provedu kenjajući. Ja odem, za dva minuta se ispraznim i gotovo. Nekad i brže. Ne stignem pročitati ni šta piše na prašku za veš i na koliko stepeni se šta pere. I dupe brišem onim recikliranim šit papirom jer sam ekološki osvešten.

I dupe brišem onim
recikliranim šit papirom jer sam ekološki osvešten.

ЈЕБОТЕ ЕВО ГА СВЕТИ САВА

Ne kontam ljude koji pola sata provedu kenjajući. Ja odem, za dva minuta se ispraznim i gotovo.

Ovo je tako ženstveno...zašto uskraćuješ sebe decxko? Meni nema ništa lepše nego da jednom dnevno sedim pola sata na šolji i naprežem se. Uvek imam neke kul planove dok kenjam...

Читам новине или дркам... телефон... Бадавеј, знам лика коме је фетиш да сврши док кења лоло. Иначе, много се гадим сопственог гомнета, па тек кад утрну ноге, лепо устанем и леђима окренут исеротини тражим конопче да повучем и да внуго оде у канализејшан, па се тек онда убришем. Перфексом. Двослојним.

ja grebem neku plastiku sa pločica što su majstori zaboravili da skinu. par santimetara kvadratnih po seansi. onaj sa kamilicom.

ЈЕБОТЕ ЕВО ГА СВЕТИ САВА

Jebiga, nemaš pojma koliko nesrećnih veverica je izgubilo domove kako bi ti mogao brisati dupe onim mekanim šestoslojnim papirčićem. Ne znam kako možeš spavati noću.