Prijava

Е, 'вако. Као што сте сви вероватно упознати, у среду четрнаестог, и четвртак петнаестог марта, Војвода Шешељ износи своју завршну реч. То наравно, уколико буде у стању пошто га је јудеомасонски злочиначки апарат зван Хашки трибунал опет стрпао у болницу, маму им њихову окупаторску!

Сада, пошто очекујемо (Даће Бог и Свештеномученик Теодот) да Војвода издоминира као што то и обично уме, те да му главни председавајући приђе, стегне руку и каже "Извините Војводо што смо Вас зајебавали ових девет година, идите кући, својој жени, деци и својој домовини" остаје само једно питање.

Како на прави начин дочекати Војводу? Наравно, не иде да се дочекује као Ђоковић и слични који су једном нешто одрадили за Србију а читав живот гледају само на своје дупе. Мора се организовати нешто велико, али не скарадно, и нешто грациозно, достојно величине као што је он. Па ето, предлажем да овде ради одбор за дочек чије ћемо предлоге доставити госпођи Наташи Јовановић како би се заједно са врхом СРС-а који је одржавао странку у животу и оставо веран идеологији док др. Шешељ није био ту, договорили о том важном питању.

Дајте предлоге!

Ma da li si ti normalan? A to što će naša planeta da se ugasi a mi još nismo našli gdje ćemo da preselimo svoju vrstu?! Šta će biti sa našom galaksijom?!

Ја би то са говњивом мотком истерао из државе...

ЕДИТ: Надам се да неће ова тема прерасти у спемчину, баш има потенцијал за дискусију...

Ma da li si ti normalan? A to što će naša planeta da se ugasi a mi još nismo našli gdje ćemo da preselimo svoju vrstu?! Šta će biti sa našom galaksijom?!

Зајеби што ће планета да се гаси, нас Србе боле кара. Све сам израчунао, Војвода се враћа до двадесетог марта, затим креће кандидовање за председника (Тодоровића за премијера, Наташу за председницу скуптшине, Красића за градоначелника престонице) и спашава нам земљу од апокалипсе.

Ја би то са говњивом мотком истерао из државе...

Драги Џанки, пише се "биХ". А њега већ јесте говњивом мотком отерали из земље, а том истом мотком дошли на власт, па види где смо сад...

Бојим се да Војвода неће изаћи жив из Хага...

Лоле, од овог тренутка па надаље ћу те свакодневно и интензивно ценити. Све док се не просереш нешто безвезе првом следећом приликом лоло

Бојим се да Војвода неће изаћи жив из Хага...

Сви се тога прибојавамо.

Стоп великој прослави, дочекајмо га онако како би он највише волео - КРАЈИШНИЧКИ! На тераси скупштине да окрећемо ја'ње, да буде неког алкохола и наватамо неке пичке. Начи лепа, такорећи, породична атмосфера. Е да, и да по'апсимо либерале као државне непријатеље!

Али не на тераси скупштине, то је сувише искоришћено! Треба за Војводу нешто оригинално бре! Нпр да га превезу хеликоптером из Схевенингена на Равну Гору где га чека то ја'ње које помену већ и шљивовица домаћа. Верујем да ће локалци бити одушевљени да дају ракију за тако племенит циљ као што је дочек Војводе.

http://www.dodaj.rs/f/40/CY/28MTMDEf/vratieseseselj.jpg

серца су нам испуњена зебњом пред тај судбоносни дан.

Зовемо Радета Лацковића и Жарата и Гоција, подигнемо шатру 100x100 метара и ау пичку материну.

Е да доживим то и могу да умрем!

Ali ima neka fora da i ako ga oslobode optužbi neće moći odma da izađe iz zatvora, ne?

Искрено волео бих да се врати , не зато што га готивим него зато што труне тамо без разлога.Не знам да ли бих гласао за њега , ипак сам мађарског порекла мада мислим да не бих имао много проблема по том питању јер себе гледам као Србина.Сумњам да ће ногом крочити у Србију али ко зна...људина је што јес - јес.