Prijava

Dakle, igrate li ovu igru, u kintu, bombone, skidanje, na fejsu ili jednostavno iz zezanja? Kakvu igru preferirate, agresivnu, ili "tight"?

Da li pratite Poker after dark, high stakes poker, WSOP ili druge turnire i ko su vam omiljeni igrači?

Ja sam se skoro navukao (kao penzioner sam, jbg), i igram isključivo na fejsu, za nešto ozbiljnije se ne bih usudio, preferiram "tight" igru tj. polako, samo sa jakim kartama i navlačenjem idiota. Najbolji igrač kojeg sam ikada gledao je Fil Ajvi ali ga ne volim jer je previše nadmen, obožavam da gledam Helmjuta kako pizdi kad izgubi, a omiljena 2 igrača su mi njih dvojica:

http://www.youtube.com/watch?v=TD4BftTN0Hw

Ko voli da gleda turnire, evo linka gde puštaju poker non-stop, doduše uglavnom starije turnire.
http://www.justin.tv/poker24h7d#/w/2757343760/17

P.S. ako nije odgovarajući forum budite slobodni da prebacite...

Ma sve je to u redu, al kad vidim direktan prenos pikada, pokera i domina na TV-u, dođe mi da subijem,

Igram na Fejsu. Što se tiče stila nekad volim da igram ko Finac, nekad dosta agresivno, uz što ti kazes navlačenje. Od poznatih volim onog Gasa Hensena i onog matorog sa kaubojskim šeširom.
EDIT matori sa kaubojskim šeširom je Dojl Bronson

Gas je lud, a misliš na Dojla Bransona koji je legenda. A Finci i ostali Skandinavci stvarno igraju previše agresivno što mi je onako atipično za njih...

lolo Onda nismo nailazili na iste Fince :) Ja sam mišljenja da su dosta zatvoreni. Mada i ja mnogo serem i generalizujem. Uglavnom, igram kako mi dune. Nekad volim da odigram na osećaj i ludački, a nekad se baš štekam, dok ne dobijem jake karte. Ne volim da ulazim u neki šablon. Dobar mi je i onaj Holanđanin, ček saću nadjem klip.

Ja mislim na profesionalce, Gas je Danac, imaš onog manijaka Samahiesa, Antonius, njih dvojica su Finci itd.

igrao sam na fejsu, prije nekoliko godina. srećom, skinuo sam se. neka vi karte.

U pravu si, mada sam mislio na ove penzionere amatere s kojim sam igrao. Antonius jeste agresivan.

Igram poker redovno preko godinu dana i mogu reci da sam bas zavoleo. Posto u kg trenutno nema gde da se igra cesto igram sa drustvom u stanu turnire po 100,200 dinara. Inace u poslednje vreme igram preko neta na bwinu, takodje turnire od po 2-5 dolara ali ima dosta igraca tako da ako se udje u prvih deset moze lepe pare da se uzmu. Cesto ulazim u naplatu a par puta sam bio medju prvih pet i uzimao fine pare. Mnogo mi vise odgovara turnirska nego kes igra i trudim se da igram raznovrsno. A reizove placam samo sa bas dobrim kartama ali nisam preterano tvrd igrac, jedino kad sam bio u Bugarskoj pa sam igrao neki turnir, tad sam bas bio tight ali sam bio treci od dvadesetak ljudi i to jedini koji nije uzimao rebay i add on. Koje su vam omiljene karte?

Od jačih volim AQ i AJ i naravno parove jačih. Anu Kurnjikovu baš nešto i ne volem. I retko dobijam na par desetki.

Dobro pitanje, ja volim visoke "suited connectors" (nekako mi glupo da kažem povezivače iste boje lol), dakle karte kao što su npr. J 10 iste boje jer vam pružaju toliko puno mogućnosti, može da vam izađe dobar par, strejt, fleš i to su karte koje inače najbolje igram, bolje čak nego i karte kao što su AA i KK, jer ne volim velika ulaganja pre flopa, i upravo zbog toga mi se puno puta desilo da me flop sjebe.

Само да се упишем па ћу писати.

Kk kao i jaci rucni parovi su zajebana karta jer kad izadje kec u veoma si zajebanoj situaciji, jer cesto moras da ih bacis a to nije lako. A i ja mrzim dizanje pre flopa ali mmoras sa dobrim kartama jer ako ne dizes neko ce krenuti sa npr 2 i 3 i izadju mu dva para i sjebe ti AA npr. Inace, volim mali rucni par, npr dve dvojke jer kada izadje ta treca dvojka, prakticno je nevidljiva. A od jacih volim Q1 a npr ne volim QK jer je jaka karta a od tebe je jaci A2.

Ovo mogu da gledam po ceo dan lol, ima i drugi deo koji je možda i bolji.

http://www.youtube.com/watch?v=kIgvhkfTyQM

I jebene su situacije kada imas npr najjaci par na flopu i cekanje boje i kente, to jest mnogo izlaza i moras da placas i ne izadje ti nista a moras da udjes u ruku jer ako izadje skoro uvek mozes dobro da naplatis.

Najgore je čekanje kente, a na to idem samo ako su mali ulozi i ako je open ended. Ali mislim da ništa slađe nema od toga nego kad dobiješ ful i ojadiš nekog ko ima kentu ili još bolje fleš.

Igrao sam ranije na FB, jebao sam keve, dok me neka stoka nije prijavila sto sam poklanjao cipsove. Odjednom - nema sanse da dobijem ni ruku. Do nivoa gde redovno nonsalantno gubim sa fulom u rukama. Dakle Zynga poker je potpuno softverski nastelovan, i u to sam se licno uverio - sve dok nisam skrckao tih 50-ak miliona i spao na 100k, tad sam i prestao da igram jer su govna.
Sad povremeno odem, najvise volim turnire, jer tu moze da se blefira. Ubedljivo su najsladji, izblefiras 3 puta, 4. put ti dodje jaka ruka, neko ti plati da vidi zasto blefiras...i to je kraj igre, posle toga niko ne veruje da blefiras, dovoljno je samo malo pratiti igru, dizati kad je ocigledno da niko nema nista, i kako se dizu blinds, tako male ribe same sebe izbace.

Naravno, mozda i najveca vestina u texas hold'em je kako i kada dizati. Ako dignete mnogo, divljac se poplasi, ako dignete malo, necete naplatiti jaku ruku. Moja omiljena navlakusa je da propustim dizanje na flopu kad mi se slozi triling. Tad se najbolje naplatim.

zblefiras 3 puta, 4. put ti dodje jaka ruka, neko ti plati da vidi zasto blefiras...i to je kraj igre, posle toga niko ne veruje da blefiras

propustim dizanje na flopu kad mi se slozi triling. Tad se najbolje naplatim

Ovo i ja radim. Najbolje je kad igras bez sablona, mada kad bi igro za pare verovatno bi se i ja stekao.

Odjednom - nema sanse da dobijem ni ruku. Do nivoa gde redovno nonsalantno gubim sa fulom u rukama. Dakle Zynga poker je potpuno softverski nastelovan, i u to sam se licno uverio

Jebote, mislio sam da se to samo meni događa, ista stvar se meni desila, ja sam imao 16 miliona, i pao sam na 1, sad opet imam 13 i ne dam više nikom, a i ako dajem to je preko stola u najviše 2 ruke. Jedan moj drugar je uzeo lepu kintu od zynga pokera, uzeo je 100 dinara po milionu, a imao je preko 400, 500 miliona, to je i mene motivisalo da igram, mada kažu da sad to više nije toliko popularno i da se teško mogu naći kupci.