Prijava

Ako misliš na knjige skinuo sam neku kolekciju ali samo sam pogledao Dojlovu knjigu, i to delove koji su me interesovali, ima Gas Hansen dobre video tutorijale. Naigrao sam se ja pokera tako da mi nešto nisu ni potrebni lol, imao sam jedno vreme 600 miliona čipova na fejsu, na kraju mi je ostalo negde oko 350, pa ti vidi.

Ja se navukao na ove fri rol turnire na fultiltu, danju spremam ispite, noću se kockam, oči me peku jedem zeku peku xD
Uplacujem depozit cim mi se zavrsi ispitni rok pa nek ide zivot jebes ga, taman cu do tad pro da postanem lolek. Gde je najbolje otvoriti devizni racun ? Planiram u Intesi duzmem Internet karticu pa da prebacujem na Skrill pa odatle na poker stars i full tilt.

Је л' има у Србији да се купи пејсејф на киосцима?

nemoy internet karticu, nego electron, pozz i srećno gubljenje dragocenog vrijemena i pjara. :D

Što elektron brt ? Znam da da preko vise internet ne može da se diže kinta preko bankomata, ali sam ionako planirao da dižem preko Skrilove kartice.

Pa što bi uzeo tu osiromašeniju kad možeš ovu?

Šomi majstor pokerfejsa, samo ga jebe što mu majonezare na nosu iskaču kad je pod stresom, lololo.

Igrao sam sasvim dobro na fejsu, stigao do dve milke mukotrpnim radom, ali posle izgubio. Više od godinu dana nisam odigrao ni ruku. Jednom dobio kentu u boji, nikad royal. Da uživo igram, verovatno bih bio užasan pošto imam celu kolekciju tikova u zavisnosti od raspoloženja. Kad bi imao dobre karte, palacao bih jezikom. Kad bih imao loše karte, škljocao bi vilicom i škripao zubima, a da sam u nemoumici pućio bih usta. Tj. to sam sve radio dok sam online igrao, a verujem da uživo ne bi bio izuzetak.

PRESTANITE DA ME ZEZATE ZA MAJONEZARE, NEMAM IH VIŠE :(

Za somija. Ja dok sam kockao sam imao viza karticu u rajfajzen banci. Treba ti samo lična i 20e depozita. Ja igrao na bwinu tad posto sam uplatio zbog kladze. Uzimao sam fine pare (pa ih gubio na kladzi), bili neki turniri od po 2-3 dolara i po par hiljada igrača. Treba samo dosta strpljenja i čekati jake ruke jer imas retarda koji na sve živo vuku all in. Al jbg, treba i dosta sreće jer ima mnogo igrača . A najviše sam uzimao kada sam pijan igrao jer tada sam svestan da nisam pri čistoj svesti pa sam mnogo pažljivije igrao.

Jebem li ga, za Rajfajzen sam čuo baš loša iskustva, da su smarači žestoki, a i što bih im davao 20e kad je u Intesi besplatno, zabole me lolo

Gde je najbolje otvoriti devizni racun ? Planiram u Intesi duzmem Internet karticu pa da prebacujem na Skrill pa odatle na poker stars i full tilt.

Šomi, ako se Poker Stars vodi kao GAMBLING sajt, a pretpostavljam da se vodi, nećeš moći da uplaćuješ sredstva sa Rajfajzenove Visa devizne kartice. Zapravo mislim da ne mogu da se prebacuju sredstva ni sa jednog deviznog računa iz Srbije na kockarske sajtove.

Takodje, kad prebacuješ sa devizne kartice na Skrill, postoje opcije GAMBLING i NON GAMBLING kao svrha uplate. Ova prva je, pogadjaš, takodje zabranjena za devizne račune iz Srbije.

Znam da sam ja bio pušiona za Bet 365, probao sam obe ove fore za uplatu. Nema bato, zabranio Vučkela.

Mislim da je to samo za kladioničarske strane sajtove, poker stars i full tilt su provereno dostupni, bar još uvek.

Sljakaju i Skrill i NETELLER i za uplate i za isplate, i direktno uplacivanje sa Intesine Internet kartice , jedino kod nje jebe isplata jer se ceka po sedam dana dok legne novac. Ja imam Netellerovu karticu i dizem sad bankomata bilo kog s tim sto skidaju provizju uvek. PS i FT su sad jedno i vode se pod "gambling".

A ovo za Skrill nisam znao, prvi put čujem da je zabranjen u Srbiji gambling kao svrha uplate. Znači po toj logici niko u Srbiji ne može da posećuje strane kladioničarske i kockarske sajtove ? Nismo Severna Koreja jbg :d

igra li kogod na planetwin365?

Prosle godine je donet neki zakon, gde su navodno strani gambling sajtovi trebalo da dobiju licencu za nase trziste, bila je navodno prica i da to sa licencama gura neka nasa domaca gambling komp. da bi doslo do neke vrste zatvorenog trzista da bi oni mogli da deru i da jebu, ali na kraju nista od toga, pisana je neka peticija na fazon internet cenzure. Jedino sto se Skrill malo pojebao ali ok je i dalje.

Ja ti kažem za Rajfajzenovu Visa Internet karticu, koja je vezana za devizni račun.

Ne može ni direktno na BET365, ni na Skrill ako je svrha uplate GAMBLING.

Zvao sam i banku, potvrdili su mi da ne može zbog nekog zakona koji je donešen valjda prošle godine.

Ako se Poker Stars ne vodi kao kladža, onda ovo što sam ti napisao ne važi.

Izijem, jel pričaš o Poker Starsu ili o nekoj stranoj kladionici?