Prijava

Доже, јебено било тих дана... пичку материну. Мене не знам где, био сам мали. уствари сећам се. Гајби, гледали смо породично Есмералду, Колунга пао с коња тад касу Барич гађали.

Sećam se kao da je bilo juče...
Sedimo Nik Sloter i ja pored bazena u Bugarskoj i cugamo pivo i baš ono nešto raspravljali oko Šerloka Holmsa i malko pljuvali Horejšija Kejna kad ono dotrčava u jednom momentu Siniša Mihajlović. Sav crven i zadihan a ja kao: "Šta je sine, pils lajt stvarno najbolje, a?" i on meni kao "šta me jebeš koji kurac, sav sam skenjan! Eno bombarduju Srbiju".
I ono, Nik i ja se pogledamo i reko Niku: " Daj bre Niče brate, kakvu si nam ovo gudru nabavio? Sve mi se nešto priviđaju propale jugoslovneske zvezdice" a Nik meni kao: "Nije trip brate, ladno rokaju Srbiju".
I tu mi ono sedimo onako iznenađeni. Sad ono, ne znaš šta da kažeš, ipak, nije bombardovanje sad nešto svakodnevno.
I gledam ti ja u Nika pa u Sinišu, pa opet u Nika pa opet u Sinišu i reko: "Ma ko ih jebe! Gađaj govna! Nek ih potamane kad ionako nisu ni za kurac." i naručim dva ladna i jedan pils a Siniša će na to: "Daj bre brate, nemoj me jebati. Pun mi kurac više i pilsa i lajta. Daj bre redovno ladno." .
"Ajde dobro, jebote, šta se cimaš. Ložim te pičko kmezava" - rekoh i naručim i njemu jedno i usput otresem ovo malo što je ostalo od prethodne flaše da može konobar da odnese jer ne volim kad mi se gomilaju flaše na stolu.
Ma bila ludnica taj dan. Sreo sam i insprektora Gedžeta taj dan pored bazena. Pička dovela decu i ženu da se kupaju.