Kako nema veze. Pa šta misliš kako nato Puyo Šotka? To je sve nadasve komplikovan plan, koji uključuje mnogo slučajnosti i previše vremena da se dobiju rezultati, s aciljem da se uništi Srbin kao stanje uma. Naime, Šiptari, kao jedni od nalogodavaca Vatikana, naručili su od kriptojevreja Diznija da napravi crtani film koji na naizgled nevin način slavi ubijanje srbske nejači, ( koje je opisano u onoj pjesmi Šote mori ). Ili skidanja crijepa sa naših namastira, koji zapravo nisu bogomolje nego ono što sam nekad ranije objasnio na jedan krajnje duhovit način. Zar nije očigledno? Otvorite oči!
Groucho_Marx
Не видим разлог да Пујо нема своју тему, а са њим и Шуља, Моки Пацов и Шотан Дича.
Šaban
Moki Pacov prodaje kokice u Knezu za Duću Klempavog. Ostale nisam video odavno.
Радјард Куплунг
Читамо 4џхан у потаји, а? Фрутајлија није задовољна.
kizo
ŠOTE MORI ŠOTE JE PJESMA ŠIPTARSKIH KOLJAČA! ZAŠTO SLUŠAŠ ŠOTU KOLJAČA SRBSKE NEJAČI STRANI PLAĆENIČE DOMAĆI IZDAJNIČE?
Champy
Sve soko do sokola...
Давид
Не знам какве везе има шоти мори шоти с овим ал ако има, лепо каже кизо, уз то шиптарске жене врачају и играју неке ритуалне плесове
kizo
Kako nema veze. Pa šta misliš kako nato Puyo Šotka? To je sve nadasve komplikovan plan, koji uključuje mnogo slučajnosti i previše vremena da se dobiju rezultati, s aciljem da se uništi Srbin kao stanje uma. Naime, Šiptari, kao jedni od nalogodavaca Vatikana, naručili su od kriptojevreja Diznija da napravi crtani film koji na naizgled nevin način slavi ubijanje srbske nejači, ( koje je opisano u onoj pjesmi Šote mori ). Ili skidanja crijepa sa naših namastira, koji zapravo nisu bogomolje nego ono što sam nekad ranije objasnio na jedan krajnje duhovit način. Zar nije očigledno? Otvorite oči!
Pekki
Dafuq?
Премежденије!
Јел мош се набије у ову екипу Микри Буда?
Šaban
Nemoj bate. Znaš i sam da nije dobar sa Kojanom Vitezovićem još otkad mu je ovaj oplodio Pasminu Redžepovu.
Groucho_Marx
Очајно, али:

Томдрил Мерилин
РОДНЋ ФТЊ
YeahBatch
Plako sam!
YeahBatch
Ajoj ocu da padnem pod astal koliko se cepam!!
Томдрил Мерилин
Гручо оправдо ник.
Nash Bridges
RODИĆУ!
DИ SУ NAШИ NOVCИ???
Groucho_Marx
Деветар Цокулић
Плакање ололло :3
YeahBatch
AHAHAAHAHAHAHA JEBEM TI KRV!
Радјард Куплунг