Prijava

Ovu smo analizu radili na nekom seminaru o stereotipima i predrasudama, čak smo i skeč napravili. Žika 1, Marija 2, Marko 3, Petar 4, Nikola 5. Ja sam bio Nikolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

svega ovog ne bi bilo da je Marija otišla pravo u policiju

Много ценим ваше одговоре..Много.. :)))

Žika 5 jer je iskoristio priliku i omrsio se.
Nikola 4 jer je mogao da iskoristi priliku i opali je uplakanu i emotivno potrešenu, ali drugar je ispao i nije.
Petar 3 jer je pomalo glupav što ženi ženu koja će se pojebati na keca sutra i varati ga sa kim stigne, a biće uvek puna izgovora sebi zašto to radi.
Marija dva zato što je pristala odmah da se jebe sa Žikom i nije ni razmišljala o drugim opcijama. Mogla je da kaže Marku da će ga sačekati jer nema para ili on da dođe po nju.
Marko 1 jer je ostavio Mariju na drugoj strani obale bez dinara ni ne razmišljajući da li joj trebaju pare.

Грофозије, јеси ли ти сигуран да овако иде? Јер чула сам готово исту причу, само мало непрецизније испричану. Идеја тада беше да људи смисле овакав сценарио у глави, па стереотипно најгоре оцене најбољу особу и обрнуто.

Овако, како си је ти написао:
1 Maрко - Прво што је побегуља, па онда оставља неспособно девојче да се само довија како да дође до њега. И ондак је још испали. Пример пизде.
2 Марија - Глупа.
3 Петар - Не капирам га.
4 Жика - Quid pro quo. Поштено.
5 Никола - Конта да су ретарди, боле га курци.

Опет, ја бих проверила да ли тако иде текст, или га тако људи обично разумеју кад се исприча оригинална прича. :)

Žika 1, Marija 5, Marko 2, Nikola 3, a za Petra niđe veze. 0
edit: zapravo žika 5, šta se ja pravim.

Petar 1:

Samo glupan može da ženi djevojku koja mu je rekla da je spavala sa skeledžijom da bi je on prevezao na drugu stranu. Da je bila u pitanju neka tortura nad Markom, pa ajde i nekako, ovako... Još mu je Marko drugar. Znači, niđe veze. Sjedi, jedan!

Marija 2:

Već sam je nakudio u prvom pasusu, tako da je većinom jasno. Nemoralna djevojka.

Žika 3:

Jebiga, čovjek pokušao, uspjelo mu. Ko joj kriv što nije zatražila pare od neke drugarice, rodice, pičke materine. Za to vrijeme što se jebala s njim, mogla je naći nekoga. Žika iskoristio, ali pošto je i to nemoralno od Žike, njemu trojka.

Nikola 4:

U pravu je čovjek, zašto da se miješa u nešto što se njega ne tiče.

Marko 5:

Čovjek postupio kako bih i ja. Spavala s drugim da bi do mene došla? Tebi je to možda OK, meni nije. ŠUPIČKUMATERINU!

Жика 1
Никола 2
Марко 3
Марија 4
Петар 5

А зар није најбољи одговор да сваки од ових карактера, у зависности из угла постматрања, или боље рећи односа карактера у датим ситуацијама и њиховим међусобним везама, може да има сваку од оцена. Јер ако их посматрамо као јединке не можемо да дамо "праву" оцену, већ увек у односу са друга 2 карактера, или 3 у неким случајевима. Разрадио бих и примере ал сам гладан, одо да јем леба ... лололо

Marko
Dala bih mu keca, jebiga. Prvo je ostavio ribu sa druge strane samu, a on krenuo skelom, boli ga uvo. Onda je posle pozvao da mu je hitno potrebna, i šutnuo je čim je čuo da ga je prevarila, iako je morala (bar ona tako misli).

Marija
Pa, mislim da je moralna osoba, samo glupa. Verovatno pet. Ne znam da li je mogla da nadvlada skeledžiju, otkud znamo koliko je jak i da li bi ona sama mogla da se prebaci dovoljno brzo (ipak mu je bila hitno potrebna), možda u panici nije ni razmišljala da ima drugog rešenja, možda je imao i oružije sa sobom, s obzirom koga sve ne prevozi preko. Plus je bila iskrena i rekla Marku šta je uradila, a mogla je samo da prećuti.

Žika
Ajde tri. Nije ni zlotvor, ali nije ni dobrica. Ipak je šugavo iskoristiti nekog kome je pomoć hitno potrebna, al' opet, ni on se ne maltretira na toj skeli za dž, to mu je 'leb, nije lako danas ništa besplatno uraditi kad ti je svaki dinar bitan.

Nikola
Trojka. Nije njegov problem, običan lik koji ne želi da se zamera drugaru. Mada je mogao malo joj pomoći kad je video da ga ova stvarno voli.

Petar
Četiri. Mislim da je on bio zaljubljen u nju, ali nije hteo da je uzme od ortaka i da im kvari sreću, kad ga je ova očito volela. Sada kad je video da je Marko ne poštuje, okuražio se i zgrabio priliku, možda je to video kao znak ili mu prekipelo kako se ortak poneo. Možda je to predložio iz zezancije da isprovocira Marka da vidi da greši, nemam pojma. Bar ja to tako vidim. Al' je opet trebalo prvo da kaže Marku.

Malo glup test... Gde si to čitao?

Žika 5 Marija 4 Boba 3 Miša 2 Milan 1 :)

Nikola - 5 Zato što ga bole kurci, zna da vredi, zašto bi se petljao sa retardom kao što je Marija kad je očigledno faca i pun ko brod i ribe ga spopadaju stalno baš kao Marija koja je odmah doletela njemu...
Žika - 4 Jer je iskoristio retardiranu glupaču, sigurno je iz šale pitao da spava sa njom i on se sam začudio kad je video da je pristala i ako je ružan ko pacov i klasičan seljo sa pivskim stomakom i smrdi na lukac i jeftinu rakijčinu govnovaču... nije jebo još onomad kad je umro drug Tito... ispo pametan boli ga patka, radnik čovek prost ne razmišlja mnogo u dubini duše ima jako dobro srce... pogreši čovek...
Marko - 3 Zato što je kantirao glupaču koja se jebe za prevoz umesto da pošteno zaradi novce...
Petar - 2 Zato što je glup, ružan i nije nikad jebo... žao mi ga.. grdnik ali ko mu je kriv! opametiće se on prvom prilikom kad mu se žena jebe sa taksistom zato što joj ponestalo novca i to njegovom mukom i naukom zaradjenog...
Marija - 1 Zato što je ziljava jebačica u zdrav mozak i jebe se za prevoz ko poslednja raspala krek-drolja... retardirano... veoma retardirano i FUJ... ona ne voli nikog... I licemrna je i manipulator emocijama i pičkom, obilazi posle raskida sve drugove od njoj kao dragog Marka ko muva govnara PU!
http://sickler.mysbrforum.com/photos/l/49xWkyeU.jpg

Dobar test.

Naravoucenije - svako zasluzuje skota s' kojim je.

Ve je Smarko to lepo razlozio, a ja cu od keca ka petici :

1 - Petar. Zato sto ne postoji gora stvar na svetu od laznog ortaka. Vidimo se u avgustu.

2. Marija glupaca koja daje anus Ziki (Zasto anus? Zato sto se ne poznaju dovoljno dobro). Olos, jer daje anus zarad ciljeva. Da je to uradila iz ubedjenja, dobila bi Shaninu Nagradu. No, ovako slaba dvojka i supickumaterinu.

3. Zika. Nije nesto preterano moralno postupio, ali svakako ne bi tako postupio da nema dovoljno skeledzijske inteligencije da provali olosa koji ce sve uraditi da bi postigao nesto. Pa kad je vec naleteo na olosa, sto ne bi izjebao. Nista strasno, ali nije ni ekstra-moralno. Lagana trojkica i pice za Majstor Ljubu i njega.

4 - Nikola. Bole ga paja. Nije njegov problem , pa samim tim nije potrebno nesto umeca da se postupi ispravno. Samo iz tog razloga nije petica. Dakle, Dzoni, cetvorka i opravdana sva do sada bezanja sa casova.

5 - Marko. Zato sto nije papuca i zato sto ima covek svoje JA. Realno, ni jedna ozbiljna glava nece da istolerise da mu skeledzije ulaze u ribu. Mogla je kurva da prepliva, jer u svakom slucaju se pokvasila. Pet za Mareta i veliki rispekt.

Da je to uradila iz ubedjenja, dobila bi Shaninu Nagradu.

Hahahahahahahahahahahahahahaha...

Meni se sviđa Bušidov rezon, samo bih zamenula Marka i Nikolu.