Prijava

Ili ukoliko ste imali relativno normalne roditelje koji su pokušavali da vas vaspitaju i socijalizuju drugim metodama, šta je to što vas je plašilo samo po sebi? Osoba, tv lik, dogadjaj, uobrazilja, ideja..Hajde, znam da ste pokupili zanimljive traume. Možda vam bude i lakše..

Шњуром од усисивача.

Sećam se, kod babe u selu postojao je Vesko, Ciganin koji je kupio djubre i nosio ga na deponiju. Imao je nekakvo improvizovano zvono o koje je lupao kada bi sa špediterom prolazio ulicama. Plašili su me da će me Vesko noću ukrasti i odneti na djubre, i tamo ostaviti. Nikada neću zaboraviti tupi zvuk tog jebenog zvona. Nema gde se nisam sakrivao.

Meki, sacam vratila stari avatar samo zbog radi tebe.

Plašio me je i Koja iz Šarla akrobate, u spotu za Niko kao ja.

Grokom, ako znate ko je.
Tj. uglavnom strašnim likovima iz crtića, al' Groka je posebna.
Poslije kad sam skontala koliko je bezazleno, počela sam sestru da plašim njom, što se razvilo u fobiju, koju još nije prevazišla.. I tako. :D

Ринглом од шпорета: "Сине ако не будеш добар, мама узме руку и испржи и поједе и ти немаш онда руку сине", и ја онда у плач.

Доберманом...

Имао сам страшне трипове од оне епизоде Жикине династије гдје је Даринка умрла, па она сцена када Жика нешто прича пред њеном сликом као даро моја ђе оде ово оно, све са језивом музиком у позадини. Е, од тога сам се штрецао најстрашније, ал' срећа нико није знао па ми нису пријетили да ће ми то пуштати :)
А старци ми нису били пуно маштовити. Стандардна прича: кад засерем, пошаљу ме да сам себи уберем шибу којом ћу добити по гузици. Са тим пријетили, пријетње испуњавали.

Mene su plašili moderatorima.

U jebote sad sam se setio.

"Izrašće ti rep ako piješ kafu." Posle shvatim da mi izraslo nešto drugo.

Богом, бог је, говорили су стари, опасан ко жилет.

Једаред, имадох тада нешто преко три године (причу ми скоро испричала матер), старци отишли негдје на славу или тако нешто. И узмем ја сестру из кревеца (једва годину дана имала) и паркирам је испред тв-а. Нађем неки занимљив ВХС, и пустим. Тад нисам знао да уствари гледамо порнић, који је кум, стари зајебант поклонио ћаћи ето онако из фазона, а стари то оставио и заборавио. Ваљда :) И гледамо ми то неко вријеме, кад улазе старци. Вратили се. Матер рече да сам тад од ћаће добио најстрашније батине. Сва срећа да нисам развио аверзију према порњаји :)
Био би голем проблем да су ми касније пријетили пуштањем порнића, а ја се штрецао хехе.

Није баш он топик, ал' мож да се провуче :)

Ринглом од шпорета: "Сине ако не будеш добар, мама узме руку и испржи и поједе и ти немаш онда руку сине", и ја онда у плач.

Хахахахахаах оригинално :Д

http://www.youtube.com/watch?v=CPjv_CWhwz0 Ovo ni sad ne bih smeo da sednem da gledam. Ovo je bilo vise od straha.