Prijava

Да ли је могуће да ове легенде немају тему на форуму?!

Дакле, да ли их слушате, које су вам омиљене песме, да ли подржавате њихове ставове и њихову борбу против разноразних немани данашњице?
http://www.frontal.rs/sajt/doc/Image/novosti_sr/scena/2287_vest_%D0%B1%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%82_%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE.jpg

Moji idoli. Podržavam ih u potpunosti jer oni otprilike prenose ono što narod neće ili ne sme da kaže.
Omiljena Svedok-Saradnik :)

Да ли је могуће да ове легенде немају тему на форуму?!

Da li je moguce da je sada imaju?!

Tekstovi su im skroz ok i sve je to super, gotivim im ko milf pornjavu, ali su mi preslikan fazon South Parka. Imala je negde definicija koja je lepo objasnila, mrzi me sad da tražim. U suštini, da to što oni prenose tekstovima(i SP u svojim epizodama) stvarno pogađa političare, davno bi bih sjebali i zabranili na neki način.

Ovako ih puste da mi mislimo da je sve do jaja jer živimo u slobodnoj zemlji u kojoj možeš da iskažeš svoje stavove i ta sranja.

Чудо да немају, стварно...

Слушам их, дуго, још од кацам бијо типа 4 разред. Добри су то људи. Репују јако добро, а намере су им још боље.

Многи, нпр. моји другари, репери, их критикују, политички реп, серу, причају о глупостима, није то прави реп, блабалааблаблбалаалб, а у ствари ни не капирају да је реп заправо критика друштва у свом изворном замишљеном облику који ови потпуно прате.

Омиљена можда јајајаа, балада, говедина, екипа, алал вера има их

БС БС!!

Едит: Ишо бих на концерт да не идем негде другде

Da se složim sa Tulumbetom, gotivni su. Ali sve je to pucanje iz prazne puške.

Да ли је могуће да ове легенде немају тему на форуму?!

Боље да ове http://www.dodirnime.com/desavanja/wp-content/uploads/2011/09/legende.jpgлегенде имају тему него ови шатро репери.

Не знам за то баш, Тулумбаћу, ово што су причали нпр. у Говедини нису баш неке суптилне увреде(Наркомане пуши га, и то). Интересантни су ликови, одскачу од данашње реп сцене. Једино ме понекад смара то што стално форсирају оно са симф. оркестром- Тасовац диригује, оркестар свира, а они певају Баладу дисидента, а НИКО не зна да пева, сви се дерњају. Испрва је била добра фора, ипак.

Ovako ih puste da mi mislimo da je sve do jaja jer živimo u slobodnoj zemlji u kojoj možeš da iskažeš svoje stavove i ta sranja.

То је био случај код нас са једним ликом, око неких 50 година, сједи испред камп кућице и бесједи као...
Он је лајао на све, на мила, на филипа, на опозицију, ама на све могуће и он је зва мила 'бритва', спрдња, има муда лик, и све то на РТЦГ1 у неким јутарњим часовима, и онда се ликови потпалили да је тај чика краљина невиђена, а то је у ствари Милов кум.....

Moji idoli. Podržavam ih u potpunosti jer oni otprilike prenose ono što narod neće ili ne sme da kaže.

Postavi se u ovakvu situaciju
Ti znas (kao i ostatak sveta) da je nebo plavo i da sunce sija.
E sad, zamisli sebe kako pravis koncert sa jeftinom muzikom gde ljudima naplacujes kartu da bi culi kako je nebo plavo, odnosno da im prodas ono sto oni sami znaju.
Oni ti prodaju jednu te istu pricu vec dugi niz godina.
Pljuvanje po politicarima je nesto najlakse. To svako sa gramom mozga moze da radi. Nista novo, nevidjeno ili hrabro.

Evo sad cu i ja - POLITICARI SU SRANJE! DOLE VLADA! ZIVI SE TESKO!
(jesam li vam rekao nesto novo?)
Ukratko, ceo repertoar.
Ups! Zaboravih!
A price o krimosima i ostalim glupostima koje gotive usijane glave, one iste glave koje su u stanju da slusaju to i drkaju sami na sebe pred ogledalom.

Да додам. Немају неког вансеријског репера ранга Москрија, Демијана или Ђуса (деген, ал реперчина), али су целина јака која има своју визију коју јааако добро преноси у рими, држе се своје чупри, мож се најежи човек, знају шта раде. Делом су васпитали једну генерацију, момци за пример, образовани, ожењени, добри пријатељи, добри људи, фине комшије, васпитани, намазани, размишљају својом главом, а опет из краја, са улице, вреде, поштени, махом, нормални, обични људи.

Eto, vidiš, Mićko, tebe su zajebali. :)

A što kaže Nash, te kriminalne pesme su mi tek pišanje. Svedok saradnik i Divljina, recimo. Oni to predstavljaju kao sarkazam i prozivanje takvih likova(krimosa, rathin profitera i slično), a i sami znaju da će 90% ložača da to shvati kontra i da će im baš oni biti publika.

Nisu ni oni baš naivni.

Па да али он то не прави са планом да га схвате контра него прави са планом да само искаже своје мишљење па да онда тај који слуша сам одреди како ће схватити, при том, са надом да неће схватити контра.

Алал вера. Најложачкија песма на коју су се сви ложили и они су знали да ће се сви ложити али опет су рекли своје.

Najjači likovi. Jedini pravi reperi, ovi ostali su svi fenseri. Gotivio sam i Đusa dok se nije prodao Mitroviću. Pesme su im sve do jaja, a političare njihove pesme ne pogađaju zato što ne može samo pesma da ih potrese, nego mora da se nađe i neko ko će uz tu pesmu da uradi još nešto. Ne mogu oni sve sami, a naš narod naravno kao i uvek do sada pušta da ga ovi s vlasti jebu u zdrav mozak. Dokle god se ceo narod ne digne složno na noge i ne poviče DOSTA nema nama promene na bolje. Al aj ti Srbina složi. Taj se još nije rodio koji bi mogao u potpunosti da ujedini Srbe.

Па да али он то не прави са планом да га схвате контра

Grešiš, prave sa planom da se to sluša masovno, i odlično im ide jer im ime dozvoljava. Da je neki Cvija, Mija, Tarantula ili kako se već zovu izbavio Svedok saradnik, niko ne bi mogao da kaže da je sarkazam.

Ovako BS bole kurac, prodaju ložačke pesme, ostaju čisti, a beru lovu.

ЗА УЛИЦУ ОРТАКЕ ЈЕР ТАКО ТРЕБА!!

није истина. јесте да се то пласира као да је то полу кул, опуштено, да може да се схвати контра, али се не иде на то.

као ране. срђан драгојевић није ишао на то да гађа напаљене клинце да се приме на криминал па се десило једном броју.

начи само прикаже из једног угла па ти ако си кретен схвати тако како не треба. ја капирам њих и сад мож се расправљамо дуго, али хоћу да напоменем да то нису злонамерни момци.

као ране. срђан драгојевић није ишао на то да гађа напаљене клинце да се приме на криминал па се десило једном броју.

O jebote, al je tebi dobro. I jedni i drugi idu na to da uzmu pare!

Pa i oni sami znaju, da se za tu pesmu/film zainteresuju samo oni koji će to shvatiti na pravi način, ne bi mogli finansijski da pokriju jedan dan snimanja. Svi oni dobro znaju kakvih kod nas ložača ima, i da su oni većina. I na njih i gađaju. Ne zavaravaj se.

има он у виду ту групу. и не сумња он да ће они да се приме. али није то примарно. начи он то тако пласира јер тако покрива свест и капирање већине. тако га највише људи схвата, када је прича у том облику. начи он погађа и мене који то разумем али се нећу контра изложити али разумем у том облику боље него у другачије. неам појма дал ме разумеш, ал то је отприлике то. от`шо сам.

Malo sam umoran, pa ne mogu bas da izvalim, jel ovo vi trolujete jedni druge, ili se stvarno primate na ove seljane? BS, to je kao kad bih slusao 357 ili Nadu Topcagic, samo malo manje hardkor.