Prijava

Da li postoji?
Ako postoji, kako je vi zamišljate?
Da li se do nje može doći spontano, ili ona dolazi dugoročnim i pažljivim planiranjem?
Ako postoji već ovakva tema, zaključajte onu drugu.

Србиа објединила титуле светског и европског првака у фудбалу, а ја постао професор старословенског. И све курве су у том послу зато што то воле. Значи, апсолутна срећа не постоји, јер никад нећемо научити како се игра на великим такмичењима.

Ne postoji, ali teoretski mislim da je verovatnije da se do nje dolazi spontano, nikako planirano.

Смислио сам нешто боље.

Бесплатно пиво у неограниченим количинама и Вукајлија без Стићка.

"Није срећа, пара пуна врећа."
http://www.moodiranje.com/wp-content/uploads/dino-merlin1.jpg
Дино Мерлин

Hm. Zašto mislite da ne postoji? Možda postoji, ali čovjek nije u stanju da je prepozna u trenutku, nego nekim kasnijim sumiranjem života svati da je to bio njegov maksimum. Kažu da svako u životu nosi određenu količinu srijeće, neko ima više, neko manje, dakle što je za nekog srijeća za nekog jednostavno nije dovoljno. Da li su nerealne želje uzrok našoj nesrijeći? UCHESTVUJMO U DEBATI

Jeste vi čitali Dučića ?
Čovjek je srećan onoliko koliko želi da bude.

Ja mislim da čovekova sreća ne zavisi samo od njega samog već i od puno, puno drugih faktora za koje može da se ispostavi da - jednostavno nije imao sreće.

Сви смо ми изашли из Гогољевог Шињела :Д

Oho, to se čita Dostojevski. :p
Dučić je gej.

Срећа не постоји. Све је патња и бол. Егзистенс из факинг панишмент. Тачка. Катанчи тему!

Postoji, i ostvarljiva je.
Recimo da je ispunjenje životnih ciljeva - ostvarenje sreće. Ako zacrtaš sebi razumne, realne, i ne tako teško ispunjive ciljeve, normalno da možeš da budeš srećan.

Na primer ja. Meni je cilj da završim fakultet u roku, oženim se, imam porodicu, dvoje dece, prvo da bude muško i da igra košarku. Ako mi posao bude išao, imaću para da putujem, zezam se, radim šta već hoću. Te materijalne sitnice su beznačajne. Skoro sve je do mene, sem ovog malog majmuna. Jeb'o sam mu mamu ako ne bude igrao košarku.

Oho, to se čita Dostojevski. :p

Добар је дечко :) а добар је и Гогољ :Д

Ja bih bio srećan kada bih imao sve suprotno od ovog što Crno želi. Mrzim putovanje, mrzim decu, čitav koncept "porodice" mi je sranje, jer onda imaš obavezu, moraš da se na sve načine trudiš kako bi pomogao svojoj porodici, da budeš požrtvovan. Kada bih imao hrabrosti otišao bih u neku vukojebinu i tamo ostao dok me ne pojedu vukovi. Sejao bih baštu, zabio bih pumpu u zemlju i čitao po ceo dan. Bez intereta, telefona, tv-a i ostalih zajebancija koja isisavaju sve dobro iz čoveka.

Сријећа је кад видиш прасе и сјетиш се Божића.

Sreća je precijenjena i relativna. Uglavnom se nalazi u glavi čovjeka. Zavisi šta ti je referentna tačka. Meni sreća ide od situacije do situacije.

Udarilo te auto. Nisi imao sreće, ali i jesi pošto si ostao živ. Tom prilikom ti otpala ruka, ali dobro je da lijeva, pošto se koristiš desnom.

Da li postoji?
Ako postoji, kako je vi zamišljate?
Da li se do nje može doći spontano, ili ona dolazi dugoročnim i pažljivim planiranjem?
Ako postoji već ovakva tema, zaključajte onu drugu.

Не постоји. Да постоји, временом би постала монотоно, па самим тим и досадно, што даље имплицира да човек не би био у потпуности срећан. Објашњавам па раскивам.

glavni
Јеботе, шта би човек био без десанке.

To ti ja pričam. Imo super sreću!