Prijava

ДЕЧКО БАЦИЈО КОБЈАСН НА ВИШЕ НИВОА!

И треба... Није ни то тако лоше.

Biće nešto od tog klinca...mnogo pre nego da su te desetke stvarne.
Više obećava ovako. :-)

Нешто у мени говори да није у реду то што је урадио.

Opet će nas bombardovati. Pu!1122

Istvan Vlajkovic objasnio neke stvari.

KO СТОЛИЦУ ГРИЈЕ НАЈСЛАЂЕ СЕ СМИЈЕ

samardžićka je na koksu

није он зајебао државу, него неког од њених становника - студента који је заслужио ову стипендију умјесто њега.

има нечег врло патолошког у овом његовом говору и појави. а ово како много важно и театрално диже прст, у фазону "инфериорна жгадијо, не прекидај ме док сам у наступу, саћу тек да се искењам", - појаснило!

Нешто у мени говори да није у реду то што је урадио.

Наравно.

није он зајебао државу, него неког од њених становника - студента који је заслужио ову стипендију умјесто њега.

Управо.

Иначе, не знам зашто се свима диже курац на појам ''зајебавања државе''. Као да си учинио добро дело тиме што си украо паре од државе. То је тако плитко и кратковидо. Ниси наштетио држави, држава ће с тим да се избори, наштетио си грађанима, конкретно у овом случају некоме ко је заиста заслужио ту стипендију.

Ово ваше ''зајебати државу'' ме подсетило на случај једне девојке коју сам знао, а која је имала обичај да дрпише ствари из Максија, а све с оправдањем ''Заболе ме, ако Мишковић краде, могу и ја од њега''. Проблем је што не крадеш ти од Мишковића, него од запослених у конкретном објекту, јер ће за нестанак робе морати да одговара неко ко је ту запослен.

Али тако људи иначе размишљају -- минималистички, кратковидо и на микроплановима.

И још једна ствар. Он је успео да фалсификује сва та документа и да дође до стипендије и препорука Министарства просвете. Е, замислите сад какву слику о нашем Министарству просвете то сад ствара на иностраним универзитетима. Много лошу слику. Ионако нам је образовање отишло у курац, дипломе нам се све мање вреднују у иностранству, а сад још треба да круже приче како је лако фалсификовати наше дипломе.

Овај лик је помогао једино самом себи (тако што је добио пет минута славе, мада ће му и то доћи главе), а држави и (можда) студентима у овој земљи је вишеструко одмогао. Укључите мало мозгове пре него што кренете у акцију пушења курца дотичном зато што је на тако мегакул начин ''зајебао државу''.

Е, замислите сад какву слику о нашем Министарству просвете то сад ствара на иностраним универзитетима. Много лошу слику.

Потписујем све што си рекао горе, сем овога. Наше Министарство је го курац.

Каква год слика да се шаље, она је реални показатељ стања у ком се налази Министарство.

Dečko je slučaj za posmatranje. I zbrinjavanje. Idealna bi bila neka ustanova zatvorenog tipa.

Буксно, слажем се да је го курац. Да није го курац, ово се не би десило, неко би проверавао документа. Али јебига, не морамо баш да погоршавамо стање.

Već mogu da zamislim majmunčine kako ga uzdižu u nebesa, dive mu se i kače ga na fejs sa sve pridevima 'Kralj! Car! Legenda! PRAVDA ZA STEFANA!'. Koliko smo mi pukli pokazuje činjenica da narod ovu državu doživljava kao najvećeg neprijatelja.

А да је овај ментол посебан случај, то стоји. Ја стварно не могу да верујем да је он и на један секунд помислио да ће му ово проћи.
Али добро, Србија бато.

Да је нормална земља, већ би требало да пљуште откази у институцијама којих се ово тиче, почев од Физичког факултета, јер очигледно је да су људи с факултета извесно време знали за овог лика, али нико није реаговао или их је мрзело да проверавају, а то доста говори о томе колико професоре боли курац и не познају студенте. Да је нормалан факултет на коме је професорима стало до студената, неки професор са рецимо треће/четврте године би одмах рекао ''еј, па ја не знам овог лика, није долазио ни на вежбе, није ни полагао код мене'', али проблем је што се на нашим факултетима не зна ни ко пије, ни ко плаћа, студенте третирају као жгадију.

Мене чисто занима на коју фору је дошао до потврде у коју је уписао испите и просек, штавећ. То нису папири које можеш било где да купиш, већ мораш да украдеш са факултета. После је потписе могао лако да исфалсификује, као и печат. Јеботе, у овој држави печат и даље важи за неки закон. Кад нешто има печат, онда је 100% валидно. Нема везе што печат може свако да пројектује у Аутокеду и јефтино га изради...

Ljude na fakultetu zanima jedino jesi li uplatio školarinu, za ostalo im puca dragiša.