Prijava

Наместити да уз ТАТИЦЦИТАТ за цитирање буде потребно укуцавање само два знака (по један на почетку и на крају) која се иначе слабо користе. Нпр. ~ и #.
Или по два. Нпр. за почетак цитата - 2 зареза (,,), а за крај - 2 апострофа (''), па би и подсећало на праве наводнике. Та комбинација се не користи у нормалном тексту, па не би било случајног цитирања.

Protiv.

Ne uzimajte nam citata i tatica !!2

Ја сам за то да постоји дугме ''цитирај'' које ће аутоматски да убацује цитат татиц у тело поруке, па онда само пејстујеш шта треба, без да куцаш татиццитат.

Nadji onu temu Vukajlija top gear, valjda. Imas taj programcic koji je koristan.

Наравно да је боље дугме за цитирање, али очигледно има гомила других приоритета, пошто тај предлог постоји већ милијон година и ништа.
Можда је то дугме компликовано за извести, јебемлига...
А за ово сумњам да је потребан неки нарочит труд.
Не знам који курац уопште куцам те кобасице, уместо да лепо ко човек лупим оне енглеске наводнике.

ТАТИЦ је постао легенда, некад се зајебним па на фејсу то радим. Ал' ко и све, кајзену пуца мудо да преправља код. 'Нате ви колко је компликовано направити дугме у фотошопу? ЕЕЕЕЕЕЕЕЈ!

Нпр. за почетак цитата - 2 зареза (,,), а за крај - 2 апострофа (''), па би и подсећало на праве наводнике. Та комбинација се не користи у нормалном тексту, па не би било случајног цитирања.

о, користи се, користи. прођи мало по дефкама и по форуму па да видиш како ту комбинацију људи употребљавају умјесто регуларних или "енглеских" наводника. :)

а да, би би ред да нам се то омогући напокон, као што је оно било у у новој-старој верзији за болд и италик, исто тако и за цитирање.

Па рекох у >>нормалном<< тексту :)

о, користи се, користи. прођи мало по дефкама и по форуму па да видиш како ту комбинацију људи употребљавају умјесто регуларних или "енглеских" наводника. :)

treba da primijenite malo restriktivniju politiku prema kršiocima pravila pisanja definicija. mada, meni lično nije važno kako je definicija napisana. i svejedno mi je kako će se izvoditi citiranje.

Plače mi se kad vidim ta dva zareza na početku. Bukvalno, suze mi krenu. :D

Naravno da ne bih razumeo kad sam glup.

татиц је постао легенда, некад се зајебним па на фејсу то радим. Ал' ко и све, кајзену пуца мудо да преправља код. 'Нате ви колко је компликовано направити дугме у фотошопу? ЕЕЕЕЕЕЕЕЈ!

Управо сам употребио цитаттатиц и већ ми бриде прсти... То је постала нека рутина и не би требало да се мења...

Прва реченица првог поста, трећа реч.

ЖИВИО ТАТИЦ

Protiv.
Šta je teško ljudima da ukucaju po reč na početku i kraju rečenice?
Ako ne znaju kako i šta, pitaju i nauče. A čini mi se da je negde na sajtu zapisano kako se to radi.