Prijava

Postoji nešto što se zove "Autogeni trening psihofizičke relaksacije."

http://www.autogenitrening.rs/

Autogeni trening je naučno zasnovana metoda psihofizičke relaksacije nastala u zapadnoj civilizaciji i kao takva je u potpunosti prilagođena našem načinu života i razmišljanja. Namena autogenog treninga je višestruka. Moguće ga je koristiti samostalno u svrhu relaksacije i oslobađanja od stresa. Psihoterapeuti autogeni trening godinama unazad koriste kao pomoć u psihoterapiji pojedinih psiholoških (pre svega psihosomatskih) problema. U poslednje vreme, u svetu, autogeni trening postaje neizostavni 'alat' u radu sa vrhunskim sportistima, javnim ličnostima, menadžerima i drugim profesionalcima koji su u potpunosti zdravi, ali im je potrebno da razviju sposobnost da tokom ubrzanog života kakav vode nađu mir i zadrže fokus u odlučujućim i važnim trenucima. Ukratko, autogeni trening je namenjen svima koji žele da u dinamičnom životu današnjice, na trenutak zastanu i zaista urade nešto za sebe. Za usvajanje autogenog treninga je potrebno vreme i svakodnevna vežba koja se strpljivim ponavljanjem sve više skraćuje do trenutka kada je za nju potrebno samo nekoliko minuta, na bilo kom mestu, u bilo koje vreme i u bilo kojim uslovima.

Rad na psihološkom napretku zahteva otvoren um, inteligenciju, dobre smernice/putokaze, saradljivu okolinu i bar 3 osobe koje mogu da te prate.

Efekti i rezultati psihoterapije često zaraze i ljude koji se nalaze u neposrednoj blizini osobe koja ide na psihoterapiju.

Iskrenost je takođe presudna jer ne možete očekivati promenu okolnosti ako lažete oko suštine i srži.

Ja sam dobio šta sam zaslužio kad sam odlazio na te seanse i bukvalno više nemam na šta da računam jer mi je pružena velika pomoć i razvoj je ubrzan.

Samo se na sebe možemo osloniti.

je l' to troluješ ili, o čemu pričaš uopšte

apsolutno sve iz ove oblasti je kurac

bolje biti hipster koji ide na protest ne davimo beograd sa fantomkom i transprantom vučiću vejderu nego biti čovek koga zanima psihijatrija psihoterapija i sve to

gvozz psihijatrija i psihoterapija su kul, ali ovaj lik priča o nečemu drugom očigledno

nisu kul boli me uvo što to studiraš sa gomilom fufa. poserem ti se u studije. učiš jevrejska gej moderna sranja

Gospođa Olivera Sekulić-Bartoš je najviše doprinela razvoju psihoterapije u Srbiji.

https://vimeo.com/67498762